Birkózás: Lőrincz Viktor egyértelműen éremért utazik az Eb-re

A szokatlanul korai Eb-időpont és a kicsit még rozsdás mozgás ellenére Lőrincz Viktor egyértelműen éremért utazik a Rómában hétfőn rajtoló kontinensviadalra.

Birkózás: Barka Emese az első magyar női Európa-bajnok

Barka Emese a magyar birkózósport első női Európa-bajnoki címét nyerte Bukarestben. A Vasas 29 esztendős sportolója az ukrán Tetjana Kitet győzte le az 57 kilogrammos kategória döntőjében. Sastin Marianna egy súlycsoporttal feljebb, a 62 kilogrammosok között lett bronzérmes.

Birkózó Eb: Ligeti már biztosan éremért küzdhet

Ligeti Dániel villámgyorsan, az első menetben tusolta litván riválisát a szabadfogásúak 120 kilogrammos kategóriájának negyeddöntőjében, így már biztosan éremért birkózik a Tbilisziben zajló Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.

A kötöttfogású Bácsi Péter az aranyéremért szállhat harcba Tamperében

74 kg-os kötöttfogású Bácsi Péter bejutott a döntőbe a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. A magyar versenyző az elődöntőben 2-1-re legyőzte a francia Christophe Guenot-t, a kategória utolsó mérkőzésén pedig a török Seref Tufenk vár rá.

Birkózás: Ligeti Dániel az ötödik helyen zárt a tornán

A bronzmérkőzésen alulmaradt, így az igen értékes 5. helyet szerezte meg a tamperei birkózó Európa-bajnokságon Ligeti Dániel.

Birkózó Eb: Wöller és Ligeti nyert, Hatos kikapott első meccsén

A szabadfogású Wöller Gergő (60 kg) és Ligeti Dániel (96) győzelemmel, Hatos Gábor (74) viszont vereséggel kezdett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.