Asztalitenisz csapat Eb: a svéd férficsapat 21 év után visszaült Európa trónjára

A malmői kontinenstorna utolsó mérkőzésén a házigazda svéd férficsapat a döntőben 3:1-re legyőzte a címvédő Németországot, ezzel története 15. Eb-aranyérmét ünnepelhette.

Asztalitenisz csapat Eb: a nőknél a németek gond nélkül vitték el az aranyat

A malmői Európa-bajnokság női döntőjében a németek meggyőző játékkal, 3:0-ra legyőzték Romániát, ezzel megvédték címüket, összességben pedig ebben a számban a kilencedik aranyérmüket ünnepelhették. 

Asztalitenisz csapat Eb: a Szőcs vezette románok döntősök, Németország lesz az ellenfél

A malmői asztalitenisz Európa-bajnokság női csapatversenyében bejött a papírforma, vasárnap német–román döntőt rendeznek, miután az elődöntőben a címvédő németek Portugáliát, a románok pedig Franciaországot búcsúztatták.

Asztalitenisz Eb: A tanulópénzt befizettük, legközelebb már nyerünk – Lakatos Tamás

A malmői kontinensviadal negyeddöntőjében a svédektől emlékezetes nagy csatában 3:2-es vereséget szenvedő magyar válogatott játékosa, Lakatos Tamás azzal büszkélkedhet, hogy a tornán végig veretlen maradt, mind a négy mérkőzését megnyerte úgy, hogy a világranglistán jelenleg a 321. helyen jegyzik. A drámai negyeddöntő másnapján a 28 éves asztaliteniszezőt kérdeztük.

Asztalitenisz csapat Eb: Hatvan percig néma csendben voltunk – Muskó Péter

Férfi asztalitenisz-válogatottunk a várakozásokat jóval felülmúlva, sokáig emlékezetes mérkőzésen három meccslabdáról kapott ki 3:2-re a svédektől a malmői Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A drámai találkozó másnapján a történtekre már egyet alvó sikerkapitányt, Muskó Pétert kérdeztük.

Asztalitenisz csapat Eb: női csapatunk nem jutott be a legjobb nyolc közé

A férfiak után a nők is a nyolcaddöntőben álltak asztalhoz a malmői Európa-bajnokságon, ám továbbjutniuk nem sikerült, a Póta Georgina, Madarász Dóra, Nagyváradi Mercédesz hármas 3:1-es vereséget szenvedett Szlovákiától.

Asztalitenisz csapat Eb: férficsapatunk a görögöket legyőzve nyolcaddöntős

A malmői kontinenstorna csoportkörének utolsó fordulójában a magyar férfiválogatott 3:1-re legyőzte Görögországot, ezzel a női együttesünkhöz csatlakozva bejutott a nyolcaddöntőbe.

Asztalitenisz csapat Eb: női csapatunk óriási csata végén csoportelsőként nyolcaddöntős

A magyar női asztalitenisz-válogatott az ukránokat maratoni küzdelem végén 3:2-re legyőzte, ezzel a D-csoport első helyéről kvalifikált a legjobb 16 közé, ahol valamelyik csoport másodikjával találkozik majd.

Asztalitenisz csapat Eb: férfiválogatottunk csak megszorítani tudta a portugálokat

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott 3:1-re kikapott az esélyesebb Portugáliától a malmői csapat Európa-bajnokság második napján, így kedd délután, a görögök elleni meccsen dől el, hogy Muskó Péter szövetségi kapitány csapata továbbjut-e a nyolcaddöntőbe.

Asztalitenisz csapat Eb: a szövetség jóváhagyta az utazók névsorát

A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöksége jóváhagyta a szeptemberi, malmői csapat Európa-bajnokságra utazó válogatott névsorát.

Asztalitenisz: Fortuna a mieinkkel volt a csapat-Eb sorsolásánál

A svédországi Malmőben elkészítették az őszi csapat Európa-bajnokság sorsolását. Ez alapján a férfiak a portugálokkal és a görögökkel, a nők pedig az ukránokkal és a belgákkal került egy csoportba, ahonnan majd csak a győztes jut tovább a negyeddöntőbe.

Asztalitenisz: megverte a törököket, kijutott a csapat Eb-re női válogatottunk

Az ősz isztambuli 3:1-es vereség után női válogatottunk idehaza simán, 3:0-ra legyőzte Törökországot, s ez elég is volt ahhoz, hogy egyenes ágon kvalifikáljon az őszi malmői Európa-bajnokságra.

Asztalitenisz csapat Eb: újabb magyar vereség a selejtezőben

A magyar női asztalitenisz-válogatott 3:0-ra kikapott szerdán a házigazda románoktól az idei csapat Európa-bajnokság selejtezőjében, Bukarestben.

Asztalitenisz: női csapatunk vereséggel rajtolt az Eb-selejtezőben

Az Eb-selejtezőben női csapatunk első csoportmeccsén némi meglepetésre 3:1-re kikapott Törökországban.

Asztalitenisz: férficsapatunknak maradt esélye az Eb-re

A belgrádi Eb-selejtező második napján férfi asztalitenisz-válogatottunk 3:1-re legyőzte Finnországot, így a mieink tovább küzdhetnek azért, hogy asztalhoz állhassanak a szeptember végén kezdődő kolozsvári kontinenstornán.

Asztalitenisz Eb: a németek és a románok is megvédték címüket

A férfiaknál Németország, a nőknél pedig Románia sikerével zárult az asztalitenisz csapat Európa-bajnokság, amelynek végén női válogatottunk is átvehette jól megérdemelt bronzérmét.

Asztalitenisz Eb: a férfiaknál német–portugál döntő lesz

Németország és Portugália jutott a döntőbe az asztaliteniszezők nantes-i csapat Európa-bajnokságának férfiversenyében.

Asztalitenisz: megvan a csapat Eb csoportbeosztása

A magyar női válogatott a fehéroroszokkal és a belgákkal, a férficsapat a svédekkel és a románokkal került azonos hármasba a szeptemberi, franciaországi asztalitenisz csapat Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásán.

Asztalitenisz csapat Eb: meglehet a továbbjutás a mieinknek

A luxemburgi csapat Európa-bajnokság esti programjában a nők a németektől, a férfiak a belgáktól kaptak ki, így csütörtökön dől el, hogy bejutnak-e a saját divíziójuk negyeddöntőjébe.

Asztalitenisz Eb: mindkét csapatunk győzelemmel rajtolt

Női asztalitenisz-válogatottunk a horvát, a férficsapat pedig a finn válogatott legyőzésével mutatkozott be szerda délelőtt a luxemburgi csapat Európa-bajnokságon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?