Asztalitenisz: új nevek az Európa Top 16 trófeáján

A férfiaknál Darko Jorgic, a nőknél Han Ying is első alkalommal nyerte meg az asztaliteniszezők Európa Top 16-versenyét, a marosvásárhelyi Szőcs Bernadette bronzéremmel zárt, Póta Georgina és Madarász Dóra pedig szombaton a nyolcaddöntőben búcsúzott.

Asztalitenisz: Póta három meccslabdáról kiesett, Szőcs elődöntős

Póta Georgina fordulatos mérkőzésen 3:1-es vezetésről, három meccslabdáról kapott ki 4:3-ra a cseh Hana Matelovától a Szalonikiben zajló Európa Top 16 versenyen, a román színekben játszó Szőcs Bernadette viszont bejutott az elődöntőbe.

Asztalitenisz: Madarász Dóra nem jutott be a négy közé

A Szalonikiben zajló asztalitenisz Európa Top 16 negyeddöntőjében Madarász Dóra négy játszmában kikapott a portugál-kínai Fu Yutól, ezzel számára befejeződött a verseny.

Asztalitenisz: Póta is negyeddöntős az Európa Top 16-on

Póta Georgina hat játszmában megverte a görög Ekatirini Toliut az Európa Top 16 nyolcaddöntőjében, az esti negyeddöntőben a cseh Hana Matelová következik.

Asztalitenisz Top 16: Szudi Ádám és Bálint Bernadett sikere

Szudi Ádám és Bálint Bernadett nyerte az asztaliteniszezők Top 16 bajnokságát, amelyet a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendeztek meg a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban.

Asztalitenisz: német sikerek a svájci Top 16 viadalon

A férfiaknál a német Timo Boll, a nőknél – címét megvédve – honfitársa, Petrissa Solja nyerte meg az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságát a svájci Montreux-ben.

Asztalitenisz Top 16: túl erős Partyka, Póta búcsúzott

Póta Georgina öt szettben kikapott szombat este a lengyel Natalia Partykától, így a negyeddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságán a svájci Montreux-ben.

Asztalitenisz Európa Top 16: Póta nagy fordítással 7. lett

Póta Georgina 4:3-ra legyőzte az ukrán Tetyana Bilenkót a portugáliai Gondomarban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokság helyosztóján, így hetedikként zárt.

Asztalitenisz: Póta kikapott a Top 16 negyeddöntőjében

Póta Georgina 4:2-re kikapott a török színekben játszó Hu Melektől az asztalitenisz Európa Top 16 verseny negyeddöntőjében.


Kézilabda Eb: Tudta-e?