Asztalitenisz: mindkét válogatottunk nehéz csoportba került az Eb-n

Bukarestben elkészítették a szeptember 28-án kezdődő csapat Európa-bajnokság csoportbeosztását, ez alapján mindkét válogatottunkra nehéz feladat vár Kolozsváron.

Asztalitenisz: férficsapatunknak maradt esélye az Eb-re

A belgrádi Eb-selejtező második napján férfi asztalitenisz-válogatottunk 3:1-re legyőzte Finnországot, így a mieink tovább küzdhetnek azért, hogy asztalhoz állhassanak a szeptember végén kezdődő kolozsvári kontinenstornán.

Asztalitenisz Eb: bronzérmes az Ecseki, Szudi páros

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős a harmadik helyen végzett a varsói egyéni asztalitenisz Európa-bajnokságon, mivel az elődöntőben nagy csatában 3:2-re kikapott az orosz Kacman, Grebnyev duótól.

Asztalitenisz Eb: már biztos érmes az Ecseki, Szudi páros

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám páros bejutott a varsói egyéni Európa-bajnokság elődöntőjébe, ami azt jelenti, hogy 2007 után van ismét férfi kontinensbajnoki érmesünk.

Asztalitenisz Eb: Póta és Pergel kiesett, Imre tovább menetel

Nem igazán jól sikerült nap után már csak férfi párosban, női egyesben és női párosban maradt versenyzőnk a varsói egyéni asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Asztalitenisz Eb: Imre Leila a főtáblára jutott

Imre Leila megnyerte utolsó selejtezős mérkőzését, Lakatos Tamás viszont kikapott az egyes küzdelmek ugyanezen szakaszában, míg a vegyes párosoknál az olimpiai kvótás duónk, Szudi Ádám és Pergel Szandra már a legjobb 16 között van a varsói Európa-bajnokságon.

Asztalitenisz Eb: egyesben Ecseki és Szudi után Bálint Bernadett is főtáblás

A varsói kontinenstorna második napján Bálint Bernadett is csatlakozott a főtáblások mezőnyéhez, míg délután Imre Leila és Lakatos Tamás küzd ugyanezért, sőt a főtáblán már két vegyes párosunk is bemutatkozik.

Asztalitenisz: Majoros Bence sem lesz ott a varsói Eb-n

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Madarász Dóra kisebb sérülés miatt nem indul a kedden kezdődő varsói Európa-bajnokságon, azóta kiderült, hogy családi okok miatt Majoros Bence sem áll asztalhoz a lengyel fővárosban.

Asztalitenisz: Madarász Dóra nem indul az Európa-bajnokságon

A kedden kezdődő varsói egyéni Európa-bajnokságra eredetileg öt női játékosunk utazott volna, az utolsó pillanatban azonban Madarász Dóra lábsérülése kiújult, ezért az olimpiai felkészülést is szem előtt tartva nem vállalta a szereplést.

Koronavírus: elhalasztották a varsói asztalitenisz Eb-t

A koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották a szeptember 15-20-ra kiírt varsói asztalitenisz Európa-bajnokságot.

Asztalitenisz: Madarász bízik a szeptemberi rendezésésekben

Madarász Dóra, a januárban olimpiai kvótát szerző magyar női asztalitenisz-válogatott játékosa bízik abban, hogy szeptemberben az Európa-bajnokságot és a csapat-világbajnokságot is meg lehet már rendezni.

Asztalitenisz Eb: női válogatottunk nyolc év után újra érmes

Női válogatottunk nyolc év után állhat fel ismét az Európa-bajnoki dobogóra, miután a péntek esti negyeddöntőben 3:2-re legyőzte Ukrajnát. A szombat kora délutáni elődöntőben a meglepetésre a németeket búcsúztató Portugália lesz az ellenfél.

Asztalitenisz Eb: 19 órától játszunk Ukrajnával az éremért

A nantes-i kontinensbajnokság csoportkörének végére kiderült, hogy az eddig magabiztosan menetelő magyar női válogatott ellenfele a negyeddöntőben Ukrajna lesz.

Asztalitenisz Eb: Majoros csodája ellenére is vereség a svédektől

Majoros Bence legyőzte ugyan a vb-ezüstérmes, világranglista-9. Mattias Falckot, ám ez sem volt elég a svédek elleni sikerhez, a 3:1-es vereséggel férficsapatunk a B-csoport harmadik helyén zárt, és nem jutott be a negyeddöntőbe.

Asztalitenisz Eb: női csapatunk simán megverte a belgákat

Női asztalitenisz-válogatottunk a belgák elleni papírforma-győzelemmel mutatkozott be Nantes-ban, a csapat Európa-bajnokságon. A Bátorfi Zoltán irányította együttesünk ezzel nagy lépést tett a negyeddöntő felé.

Asztalitenisz Eb: kikapott a románoktól a férfiválogatott

Nem sok hiányzott a bravúrhoz, de végül papírforma eredmény született, férfi asztalitenisz-válogatottunk a nantes-i kontinensbajnokság első napján 3:1-es vereséget szenvedett az előrébb rangsorolt románoktól.

Asztalitenisz: kijutott az Eb-re a magyar férfiválogatott

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott utolsó mérkőzésén 3–0-ra megverte az íreket a szeptemberi Európa-bajnokság selejtezőjében, a csehországi Havirovban, s így csoportmásodikként továbbjutott a kontinensviadalra.

Asztalitenisz Eb-selejtező: győzelemmel kezdtek a magyarok

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott sima, 3:0-s győzelmet aratott Izrael ellen a szeptemberi Európa-bajnokság selejtezőjében, a csehországi Havirovban.

Asztalitenisz: ellenfeleket kaptunk az Eb-selejtezőben

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott Csehország, Izrael és Írország együttesével találkozik a jövő évi Európa-bajnokság selejtezőjének második szakaszában, májusban – derült ki a sorsoláson.

Asztalitenisz: tét nélkül legyőztük az osztrákokat

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott tét nélküli mérkőzésen 3:1-re győzött Ausztria vendégeként a jövő évi Európa-bajnokság selejtezőjében, az A osztály 1. csoportjának utolsó találkozóján.