Asztalitenisz: a Düsseldorf nyerte meg a férfi BL-t

A hazai környezetben játszó Borussia Düsseldorf 3:1-re nyert az 1. FC Saarbrücken ellen a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjében.

Női asztalitenisz BL: kikapott első mérkőzésén a Budaörs

A Budaörs 3:0-ra kikapott a jóval esélyesebb francia Metztől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornájának csütörtöki első fordulójában.

Asztalitenisz: hét hónap helyett hat nap alatt lepörög a női BL

Amire az elmúlt években valamivel több mint fél évre volt szükség, most – igaz, kényszerből – hat nap alatt lepörgeti, azaz rajtol a legrangosabb női európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája 2020–2021-es idénye.

Asztalitenisz: tart a járványtól, de elutazik a BL-buborékba a Budaörs

Az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) végrehajtó bizottsága megerősítette, hogy decemberben, buborékos formában rendezik meg a Bajnokok Ligája mostani idényének küzdelmeit. A nők Linzben versenyeznek majd, magyar részről a Budaörs lesz érdekelt – írja az MTI.

Női asztalitenisz BL: hazai pályán kapott ki a Budaörs

A házigazda Budaörs a papírformának megfelelően 3:1-es vereséget szenvedett a címvédő lengyel Tarnobrzeg együttesétől a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, a C csoport második, keddi mérkőzésén.

Asztalitenisz: BL-negyeddöntőbe jutott a Szekszárd

Bejutott a legjobb nyolc közé a Szekszárd AC csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában annak ellenére, hogy kedden hazai környezetben 3:2-re kikapott a francia ALCL TT Grand-Quevillytől.

Asztalitenisz BL: ismét kikapott horvát riválisától a Szekszárd

Akárcsak októberben, a hazai mérkőzésen, ezúttal is 3:0-ra kikapott a horvát Dr. Casl együttesétől a Szekszárd AC a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában.

Női asztalitenisz BL: elvesztette első mérkőzését a Szekszárd

Vereséggel mutatkozott be a női asztalitenisz Bajnokok Ligája 2017–2018-as szezonjában a Szekszárd AC csapata, amely pénteken 3:0-ra kikapott horvát vendégétől, a Dr. Casl csapatától.

Asztalitenisz: Póta Georgina újra BL-t nyert a csapatával!

A szorosan elvesztett első mérkőzés után a BL-döntő visszavágóján 3:1-re győzött a TTC Berlin, azaz Póta Georgina csapata megnyerte az asztalitenisz Bajnokok Ligáját is.

Női asztalitenisz BL: megvan a Szekszárd elődöntős ellenfele

A Tarnobrzeg lesz a Szekszárd AC ellenfele a női asztalitenisz Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Asztalitenisz BL: győzelem, négy között a Szekszárd

Bejutott a legjobb négy közé a Szekszárd AC csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, miután a negyeddöntő pénteki, hazai visszavágóján 3:0-ra legyőzte a francia TT Saint Quentin együttesét.

Női asztalitenisz BL: 3. lett csoportjában a Postás SE

A Postás SE negyedik mérkőzését is elvesztette a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, s ezzel csoportharmadikként átkerül az ETTU Kupa negyeddöntőjébe.

Női asztalitenisz BL: harmadik meccsét is elveszítette a Postás

A Postás SE sima vereséget szenvedett a Póta Georginával felálló német bajnok TTC Berlin Eastside csapatától a női asztalitenisz Bajnokok Ligája pénteki játéknapján.

Női asztalitenisz BL: győzött első mérkőzésén a Szekszárd

Győzelemmel mutatkozott be a női asztalitenisz Bajnokok Ligája 2016–17-es szezonjában a Szekszárd AC csapata, amely pénteken 3:1-re nyert vendége, a török Bursa Büyüksehir Belediyespor ellen.

Nõi asztalitenisz BL: kikapott a Szekszárd Ausztriában

A Szekszárd nagy csatában vereséget szenvedett az osztrák Ströck vendégeként csütörtökön a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Nõi asztalitenisz BL: Szekszárd veresége Spanyolországban

A Szekszárd AC vereséget szenvedett a spanyol Cartagena vendégeként a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B-csoportjában szombaton.

Női asztalitenisz BL: másodszor is kikapott a Postás SE

A Postás SE pénteken 3–0-s vereséget szenvedett vendégétől, a francia Metztől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulós mérkőzésén.

Asztalitenisz: a Postás közel volt a bravúrhoz, a Szeged tarolt

A Postás SE női csapata 3–2-re kikapott a címvédő Fenerbahce otthonában az asztalitenisz Bajnokok Ligája C-csoportjában, a Floratom Szeged AC Probart viszont házigazdaként az összes mérkőzését megnyerve bejutott a férfi ETTU-kupa legjobb 16 csapata közé.

Női asztalitenisz BL: kiharcolta a győzelmet a Szekszárd

Negyedik mérkőzésén a második győzelmét aratta a Szekszárd AC a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B-csoportjában.

Női asztalitenisz BL: a Postás SE és a Szekszárd is kikapott

A Szekszárdhoz hasonlóan a Postás SE is kikapott a női asztalitenisz Bajnokok Ligája 2014–15-ös szezonjának pénteki nyitó fordulójában: a magyar együttes a címvédő német TTC Berlin Eastside otthonában maradt alul 3:0-ra.