Asztalitenisz csapat Eb: újabb magyar vereség a selejtezőben

A magyar női asztalitenisz-válogatott 3:0-ra kikapott szerdán a házigazda románoktól az idei csapat Európa-bajnokság selejtezőjében, Bukarestben.

Asztalitenisz Ek: bravúros budaörsi továbbjutás a 200. európai kupameccsen

Jubileumi mérkőzést játszott a Budaörsi SC női csapata az Európa-kupa negyeddöntőjében a spanyol Tecnigen Linares ellen, amit a fura szabályok miatt kétszer kellett megnyernie a továbbjutáshoz.

Asztalitenisz: a 200. európai kupameccsére készül a Budaörs

Különleges jubileumhoz érkezett a Budaörsi SC női asztalitenisz-csapata, amely kedd este idehaza kétszázadik európai kupamérkőzését vívja a spanyol Tecnigen Linares ellen.

Asztalitenisz: hátrányból várja az Ek-negyeddöntő visszavágóját a Budaörs

Az Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Budaörsi SC női csapata 3:1-es vereséget szenvedett a spanyol Tecnigen Linares otthonában.

Asztalitenisz: Kína az összes magyart megállította Dohában

Peches sorsolással, mindhárom még versenyben lévő egységünk kínai ellenféllel találkozott a dohai wtt-versenyen, s mindannyian sima vereséget szenvedtek.

Asztalitenisz: két párosunk is a legjobb nyolc között

A wtt-sorozat dohai contender-versenyének főtábláján egyesben Madarász Dóra, valamint az Ecseki, Szudi férfi és az Ecseki, Madarász vegyes páros vette sikerrel az első fordulót.

Asztalitenisz: Póta Georgina szerencsés vesztesként főtáblás Dohában

Póta Georgina a dohai wtt-verseny selejtezőjének utolsó fordulójában ugyan 3:1-re kikapott a tajvani Li Jü-jüntől, ám Fortuna „értékelte” a jó játékát: a főtábla utolsó szabad helyére a vesztesek közül őt sorsolták ki továbbjutónak.

Asztalitenisz: Madarász Dóra három számban is főtáblás Dohában

Póta Georgina nyerhető mérkőzést bukott el a csapatban vb-bronzérmes tajvani Li Jü-jünnel szemben, Madarász Dóra viszont legyőzte az olasz Giorgia Piccolint, ezzel egyesben kvalifikálta magát a wtt-sorozat dohai contender-versenyének főtáblájára, ahol női és vegyes párosban is érdekelt.

Asztalitenisz: Póta és Madarász egy lépésre a főtáblától

A wtt-sorozat dohai contender-versenyének selejtezőjében Szudi Ádám ötjátszmás meccsen vereséget szenvedett, Póta Georgina és Madarász Dóra viszont simán vette az aktuális akadályt.

Asztalitenisz: toplistásként körözik a többszörös magyar bajnokot

Az Index figyelt fel rá, hogy toplistás körözést adtak ki a büntetett előéletű egykori asztaliteniszező, a többszörös magyar bajnok Pagonyi Róbertre. Ezt a police.hu is megerősíti.

Asztalitenisz: Szudi egyre közelebb a dohai főtáblához

A wtt-sorozat első idei versenyén, a dél-afrikai Durbanban még nem volt magyar induló, a második állomáson viszont már négy magyarnak is szoríthatunk: a dohai contender-versenyen Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Póta Georgina és Madarász Dóra is asztalhoz áll.

Asztalitenisz: befejezi pályafutását a németek olimpiai ezüstérmese

Huszonnyolc évesen pályafutása befejezése mellett döntött Petrissa Solja, a németek olimpiai ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes asztaliteniszezője.

Női asztalitenisz Ek: január végén játssza negyeddöntőjét a Budaörs

Január 28-án és 31-én játssza a spanyol Linares elleni Európa-kupa-negyeddöntőjét az SH-ITB Budaörsi SC női asztalitenisz-csapata.

Asztalitenisz Top 16: Majoros Bence és Imre Leila lett a jók legjobbja

Első számú férfijátékosunk a magyar bajnoki cím mellé a Top 16 aranyérmét is megszerezte, a nőknél pedig a döntőben a címvédő Bálint Bernadettet legyőző Imre Leila állhatott fel a dobogó tetejére.

Asztalitenisz: Dohában lesz a jövő évi világbajnokság

A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) jordániai kongresszusán arról határozott, hogy 2025-ben Dohában rendezik a sportág egyéni világbajnokságát.

Asztalitenisz Top 16-bajnokság: az esélyesek gond nélkül vették a csoportkört

A nőknél teljes volt a létszám, a férfiaknál viszont végül csak tizennégyen indultak, a válogatott keret tagjai azonban ettől függetlenül gond nélkül kvalifikálták magukat a negyeddöntőbe.

Asztalitenisz: Majoros hozta a papírformát, övé a bajnoki cím

A férfiaknál mindkét számban az első helyen kiemelt szerezte meg az aranyat, Majoros Bence másodszor, az András Csaba, Lakatos Tamás páros pedig először lett magyar bajnok.

Asztalitenisz Ek: negyeddöntőbe jutott a Budaörs női csapata

Az idegenbeli siker után hazai pályán is legyőzte olasz ellenfelét a Budaörs női csapata, amely ezzel bejutott a második számú kontinentális sorozat, az Európa-kupa negyeddöntőjébe.

Asztalitenisz: vegyes párosban a Kishegyi, Bálint duó lett a bajnok

Az asztalitenisz országos bajnokság második napján a vegyes párosok álltak asztalhoz, a tíz egységet felvonultató mezőnyben a napot veretlenül záró Kishegyi Ákos, Bálint Bernadett kettős bizonyult a legjobbnak.

Asztalitenisz Ek: a Budaörs előnnyel várja a hazai visszavágót

A második számú európai asztalitenisz-sorozatban szereplő Budaörs női csapata közel került a nyolc közé jutáshoz, miután a Tennistavolo Norbello otthonában is győzni tudott.


Kézilabda Eb: Tudta-e?