Asztalitenisz: a magyar szövetség meghosszabbítja a kapitányok szerződését

A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöksége legutóbbi ülésén megtárgyalta és elfogadta a felnőtt szövetségi kapitányok olimpiai, paralimpiai és Európa-bajnoki beszámolóit, egyúttal megbízta a főtitkárt a szakemberek szerződésének meghosszabbításával – írja az MTI.

Asztalitenisz: Eb-újoncok a Kolozsvárra utazó csapatban

Véglegessé vált a kedden kezdődő kolozsvári csapat Európa-bajnokságra utazó férfi és női válogatottunk névsora, amelyben helyet kapott a pályafutása első csapat Eb-jére készülő András Csaba és Imre Leila is.

Asztalitenisz: kettős német siker az Európa Top 16-n

Mindkét finálé német–portugál párharcot hozott az asztaliteniszezők Európa Top 16 versenyén, amely a férfiaknál Patrick Franziska, a nőknél Nina Mittelham sikerével zárult Szalonikben.

Asztalitenisz: Szőcs nem jutott döntőbe az Európa Top 16-on

A marosvásárhelyi Szőcs Bernadette 3:1-re vezetett az Európa Top 16 elődöntőjében Fu Yu ellen, a portugál-kínai azonban jelentősen feljavulva innen is fordítani tudott.

Asztalitenisz: a kapitány kitette Pergelt a válogatott keretből

A játékos a kettejük közötti konfliktusra vezeti vissza a döntést, míg Bátorfi Zoltán azt mondja, fiatalít – akárhogy is, de tény, Pergel Szandra kikerült a válogatott keretből, olyannyira, hogy még edzésre sem járhat.

Asztalitenisz: Póta három meccslabdáról kiesett, Szőcs elődöntős

Póta Georgina fordulatos mérkőzésen 3:1-es vezetésről, három meccslabdáról kapott ki 4:3-ra a cseh Hana Matelovától a Szalonikiben zajló Európa Top 16 versenyen, a román színekben játszó Szőcs Bernadette viszont bejutott az elődöntőbe.

Asztalitenisz: Madarász Dóra nem jutott be a négy közé

A Szalonikiben zajló asztalitenisz Európa Top 16 negyeddöntőjében Madarász Dóra négy játszmában kikapott a portugál-kínai Fu Yutól, ezzel számára befejeződött a verseny.

Asztalitenisz: 0:2-ről győzött és jutott az Európa-kupába a PTE PEAC

Harmadik mérkőzésén megszerezte első győzelmét a PTE PEAC Kalo-Méh a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája első csoportkörében, így a magyar bajnok az Európa-kupa-szereplést jelentő harmadik helyen zárta a welsi tornát.

Asztalitenisz: az Európa-kupára még maradt esélye a Pécs férficsapatának

A végletekig kiélezett meccset játszott a PTE-PEAC férfi asztalitenisz-csapata a BL-csoportkör második fordulójában a házigazda osztrák SPG Felbermayr Wels ellen, ám végül 3:2-re kikapott, ezzel eldőlt, hogy a harmadiknál előrébb már nem végezhet a csoportjában.

Asztalitenisz: vereséggel rajtolt a PTE PEAC a Bajnokok Ligájában

A magyar bajnok PTE PEAC Kalo-Méh együttese bemutatkozott a Bajnokok Ligája első csoportkörében, a német TTC Neu-Ulm elleni 3:1-es vereség jól tükrözi az erőviszonyokat.

Férfi asztalitenisz BL: négy közé vágyik a PTE-PEAC

A PTE-PEAC asztaliteniszezői a négy közé vágynak a férfi Bajnokok Ligájában.

Asztalitenisz csapat-Eb: a németek két sztárja is kihagyja a tornát

Timo Boll és Dimitrij Ovtcharov sem lesz ott az olimpiai ezüstérmes német férfi asztalitenisz-válogatottban a szeptember 28. és október 3. között sorra kerülő kolozsvári csapat Európa-bajnokságon – írja az MTI.

Asztalitenisz: svéd elnöke lehet az ITTF-nek, Nátrán is jelölt a vb-be

A svéd Petra Sörling az egyetlen jelölt a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) elnöki posztjára. A tisztújító kongresszust novemberben tartják, a végrehajtó bizottsági tagságra Nátrán Roland is pályázik.

Asztalitenisz: mindkét válogatottunk nehéz csoportba került az Eb-n

Bukarestben elkészítették a szeptember 28-án kezdődő csapat Európa-bajnokság csoportbeosztását, ez alapján mindkét válogatottunkra nehéz feladat vár Kolozsváron.

Asztalitenisz: férficsapatunk kiharcolta az Európa-bajnoki részvételt

A vártnál nehezebben, de sikerült, férfiválogatottunk is kvalifikálta magát a szeptember végén kezdődő kolozsvári Európa-bajnokságra.

Asztalitenisz: férficsapatunk Izrael ellen játszik ki-ki meccset az Eb-részvételért

A várakozásnál nehezebben, de férfi asztalitenisz-válogatottunk legyőzte Svájcot a belgrádi Eb-selejtezőn, az esti programban az utolsó még szabad Európa-bajnoki hely megszerzéséért Izrael ellen állnak asztalhoz a mieink.

Asztalitenisz: férficsapatunknak maradt esélye az Eb-re

A belgrádi Eb-selejtező második napján férfi asztalitenisz-válogatottunk 3:1-re legyőzte Finnországot, így a mieink tovább küzdhetnek azért, hogy asztalhoz állhassanak a szeptember végén kezdődő kolozsvári kontinenstornán.

Paralimpia 2020: bronzérmes az asztaliteniszező Szvitacs Alexa

Bronzérmes lett szombaton az asztaliteniszező Szvitacs Alexa az S9-es kategóriában a tokiói paralimpián.

Asztalitenisz: férfiválogatottunk kikapott, de még kijuthat az Eb-re

Az asztaliteniszezők belgrádi Eb-selejtezőjén férficsapatunk 3:2-es vereséget szenvedett Norvégiától, de szombaton a finnek ellen még kiharcolhatja az Európa-bajnoki részvételt.

Asztalitenisz: újra világbajnokságot rendezne a MOATSZ

Nátrán Roland, a Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöke megerősítette, hogy a közeljövőben szeretnének Magyarországra hozni egy Grand Smash-tornát, a későbbiekben pedig akár egy újabb világbajnokságnak is otthont adnának – közölte a Magyar Távirati Iroda.