Asztalitenisz: minden magyar búcsúzott a dohai WTT-tornától

Minden magyar játékos búcsúzott a dohai, 200 ezer dollár összdíjazású asztalitenisz WTT-versenyen – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Asztalitenisz: Dohában öt magyarral kezdődik meg a 2021-es idény

Március elején két egymást követő dohai tornával kezdődik meg a 2021-es nemzetközi asztalitenisz-szezon, öt magyar játékossal – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Asztalitenisz: Egyelőre minden bizonytalan – Póta Georgina

A kétszeres Európa-bajnok asztaliteniszező, Póta Georgina szerint elképzelhető, hogy a versenynaptár bizonytalanságai, illetve a várható sűrű program miatt a spanyol bajnokságban mégsem áll asztalhoz a mostani szezonban.

Asztalitenisz: elhalasztották az olimpiai selejtezőt

Az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) a koronavírus-járvány miatt februárról áprilisra halasztotta a tokiói olimpia egyéni európai selejtezőjét.

Asztalitenisz: hetente frissül a sportág világranglistája

A teniszhez hasonlóan mostantól asztaliteniszben is hetente frissíti a világranglistát a sportág nemzetközi szövetsége (ITTF).

Asztalitenisz: Szudi Ádám meggyógyult, bízik az olimpiai szereplésben

Koronavírus-fertőzése után ismét teljes értékű edzésmunkát végez Szudi Ádám, a férfi asztalitenisz-válogatott alapembere, aki továbbra is reménykedik abban, hogy Pergel Szandrával vegyes párosban ott lehet a tokiói olimpián – közölte a Magyar Távirati Iroda.

Asztalitenisz: három halasztás után törölték a csapat-vb-t

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) a koronavírus-járvány miatt kedden törölte a csapat-világbajnokságot.

Férfi asztalitenisz BL: a Düsseldorf nyerte a tornát

A házigazda Borussia Düsseldorf nyerte meg a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája egyhetes buboréktornáját.

Asztalitenisz: a Düsseldorf nyerte meg a férfi BL-t

A hazai környezetben játszó Borussia Düsseldorf 3:1-re nyert az 1. FC Saarbrücken ellen a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjében.

Asztalitenisz: Szudi koronavírusos, 12 évesekkel áll ki a klubja

Szudi Ádám koronavírus-fertőzése miatt B.csapattal, két 12 éves játékossal indul a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája pénteken kezdődő, düsseldorfi buboréktornáján az osztrák SPG Walter Wels csapata.

Asztalitenisz BL: berlini siker született a linzi buborékban

A TTC Berlin Eastside csapata nyerte meg a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornáját, miután a keddi, éjszakába nyúló döntőben, a végletekig kiélezett csatában 3–2-re legyőzte a házigazda Linz AG Froschberg együttesét.

Női asztalitenisz BL: a Budaörs csoportharmadikként zárt

Utolsó mérkőzésén vereséget szenvedett a házigazda Linztől, és a B-csoport harmadik helyén zárta a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornáját. A magyar csapat így befejezte szereplését Ausztriában, tavasszal az Európa-kupában folytathatja – írja az MTI.

Női asztalitenisz BL: nagy csata után budaörsi siker

Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornáján.

Női asztalitenisz BL: kikapott első mérkőzésén a Budaörs

A Budaörs 3:0-ra kikapott a jóval esélyesebb francia Metztől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornájának csütörtöki első fordulójában.

Női asztalitenisz BL: a házigazdával egy csoportban a Budaörs

A házigazda Linz AG Froschberg, a francia Metz és a spanyol Girbau-Vic lesz a Budaörs csoportellenfele a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csütörtökön kezdődő linzi buboréktornáján.

Asztalitenisz: hét hónap helyett hat nap alatt lepörög a női BL

Amire az elmúlt években valamivel több mint fél évre volt szükség, most – igaz, kényszerből – hat nap alatt lepörgeti, azaz rajtol a legrangosabb női európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája 2020–2021-es idénye.

Gyász: elhunyt a világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező

Hetvenegy éves korában elhunyt Jacques Secrétin világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező.

Asztalitenisz: Ma Lung és Csen Meng sikere az ITTF-döntőben

A férfiaknál a világbajnok Ma Lung, a nőknél a világranglistát vezető Csen Meng nyerte meg a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) 500 ezer dollár összdíjazású döntőjét a kínai Csengcsouban.

Asztalitenisz: tart a járványtól, de elutazik a BL-buborékba a Budaörs

Az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) végrehajtó bizottsága megerősítette, hogy decemberben, buborékos formában rendezik meg a Bajnokok Ligája mostani idényének küzdelmeit. A nők Linzben versenyeznek majd, magyar részről a Budaörs lesz érdekelt – írja az MTI.

Asztalitenisz: megint Fan Csen-tung nyerte a férfi vk-t

A kínai Fan Csen-tung 4:3-ra legyőzte honfitársát, Ma Lungot a férfi asztaliteniszezők világkupadöntőjében, a kínai Vejhajban, így egymást követő harmadik évben nyerte meg a sorozatot – írja az MTI.