Alpesi sí: megvált edzőjétől egy évvel az olimpia előtt az összetett vk-győztes

Pályafutása csúcsán és egy évvel a pekingi téli olimpia előtt megvált edzőjétől, Livio Magonitól a női alpesisí-világkupa idei összetett győztese, Petra Vlhová.

Alpesisí-vk: három nő a kereseti rangsor élén

Három női versenyző végzett a kereseti rangsor élén az alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnap zárult idényében – írja az MTI.

Alpesisí-vk: a születésnapos Pinturault az összetett győztes

A francia Alexis Pinturault nyerte meg az összetett és az óriásműlesikló-világkupát a férfi alpesi sízőknél – számolt be róla az MTI.

Alpesisí-vk: Holdener koronavírusos, norvég siker a csapatversenyben

Pozitív lett a koronavírustesztje a svájci Wendy Holdenernek, ezért nem állhat rajthoz a női alpesi sízők világkupa-sorozatának utolsó két versenyén Lenzerheidében, ahol pénteken Norvégia nyerte meg a csapatversenyt.

Alpesisí-vk: törölték a csütörtöki futamokat, Kriechmayr és Gut a szakági győztes

A köd miatt törölni kellett a csütörtökre (mára) kiírt szuperóriás-műlesikló futamokat az alpesi sízők lenzerheidei világkupadöntőjében.

Alpesi sí: visszavonult a világbajnok Hannes Reichelt

Bejelentette visszavonulását Hannes Reichelt, az osztrákok világbajnok alpesi sízője – számolt be a hírről a Magyar Távirati Iroda.

Alpesisí-vk: Odermatt nyerte az óriás-műlesiklást Kranjska Gorán

A svájci Marco Odermatt nyerte meg a férfiak szombati óriás-műlesikló versenyét az alpesi sízők világkupa-sorozatának szlovéniai állomásán, Kranjska Gorán.

Alpesi sí: visszavonul a franciák kétszeres szlalomvilágbajnoka

Jean-Baptiste Grange, a franciák kétszeres világbajnok alpesi sízője az idény végén visszavonul – írja az MTI.

Alpesisí-vb: norvég arany férfi szlalomban, Kékesi 25.

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfiak műlesiklásával zárult az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a norvég Sebastian Foss-Solevaag szerezte meg az osztrák Adrian Pertl és a norvég Henrik Kristoffersen előtt, míg a magyar Kékesi Márton a 25. helyen zárt. A hölgyek hasonló szakágában az osztrák Katharina Liensberger lett a legjobb a szlovák Petra Vlhová és az amerikai Mikaela Shiffrint megelőzve. Itt a miaink közül Dorultan Katalin lett a 41.

Alpesisí-vb: Faivre a parallel után az óriás-műlesiklást is megnyerte

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfiak óriás-műlesiklásával folytatódott az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a francia Mathieu Faivre szerezte meg az olasz Luca De Aliprandini és az osztrák Marco Schwarz előtt.

Alpesisí-vb: Úry Bálint kiesett óriás-műlesiklásban

A csütörtöki selejtezőből egyedüli magyarként továbbjutott Úry Bálint az első futamban kiesett férfi óriás-műlesiklásban az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon – írja az MTI.

Alpesisí-vb: Gut két századdal nyert óriás-műlesiklásban

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a nők óriás-műlesiklásával folytatódott az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a svájci Lara Gut-Behrami szerezte meg szoros csatában az amerikai Mikaela Shiffrin és az osztrák Katharina Liensberger előtt.

Alpesisí-vb: Norvégia nyerte meg a csapatversenyt

A norvég válogatott nyerte meg a szerdai csapatversenyt az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon.

Alpesisí-vb: módosították a női végeredményt – holtverseny

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfi és női párhuzamos óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Előbbieknél a győzelmet a francia Mathieu Faivre, utóbbiaknál holtversenyben az olasz Marta Bassino és az osztrák Katharina Liensberger szerezte meg.

Alpesi sí: nagy magyar siker a vb-n – izraeli színekben

Hétfőn nagy magyar siker született az alpesisí-világbajnokságon, igaz, a férfi kombinációban 13. helyen végző Szőllős Barnabás 2018 óta izraeli színekben versenyez.

Alpesisí-vb: Shiffrin jól kombinált, osztrák tripla a férfiaknál

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfi és női kombinációval folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Marco Schwarz, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.

Alpesisí-vb: egy századdal győzött lesiklásban Kriechmayr

Az osztrák Vincent Kriechmayr mindössze egyetlen századmásodperccel nyerte meg a férfiak vasárnapi lesiklóversenyét az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

Aki feltett minket a sísport térképére – Miklós Edit sikerekkel és bukásokkal tarkított évtizede

Miklós Edit pontosan tíz évvel ezelőtt vett részt első világversenyén magyar színekben. A már visszavonult csíkszeredai síklasszissal felidéztük a kiemelkedő sikerekkel és fájó bukásokkal egyaránt tarkított évtizedet.

Alpesisí-vb: délután az osztrákok örülhettek

Az olaszországi Cortina d’Ampezzóban a férfiak szuperóriásműlesikló-futamával folytatódott az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet az osztrák Vincent Kriechmayr szerezte meg a német Romed Baumann és az összetett világkupában vezető francia Alexis Pinturault előtt.

Alpesisí-vb: kettős svájci siker a szuperóriásműlesikló-rajton

Lara Gut-Behrami és Corinne Suter révén kettős svájci győzelemmel zárult a női szuperóriás-műlesiklás az alpesisí-világbajnokságon, amely sorozatos halasztások után hétfő helyett csütörtökön rajtolt el – számolt be a Magyar Távirati Iroda.