Videó: megvan a Puskás-díjas? Elképesztő gól Szaúd-Arábiából

Elképesztő góllal egyenlített ki az al-Sabab az al-Fajszali elleni mérkőzésen a szaúd-arábiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A meccs második, és egyben utolsó találatát a portugál Bragától kölcsönvett Fábio Martins szerezte, méghozzá egészen egyedi mozdulattal, kapásból…

Videó: addig reklamált, míg rosszul lett a korábbi debreceni

Ijesztő videót rögzítettek a Debrecen korábbi csatáráról, a jelenleg a szaúd-arábiai al-Sababot vezetőedzőként irányító Marius Sumudicáról. A jelenleg 47 éves román szakember csapata mérkőzésének végén, heves reklamálás közben rosszul lett.

Játékossors: pont került a volt Fradi-légiós ügyének végére

Lezárult Somália átigazolási mizériája: a korábban a Ferencvárosban futballozó középpályás a francia élvonalbeli Toulouse-tól a szaúdi al-Sababhoz szerződött – jelentette be utóbbi klub hivatalos oldalán.

Játékossors: a korábbi Fradi-kedvenc Budapesten várakozik

Július közepén a szaúd-arábiai al-Sabab bejelentette, hogy megegyezett a francia élvonalbeli Toulouse-zal Somália átigazolásáról. Csakhogy a szaúdi klub azóta törölte bejegyzését, mert a korábban a Ferencvárosban futballozó játékos nem ment át az orvosi vizsgálatokon. A francia klub és a brazil labdarúgó a FIFA-hoz fordult.

Ligue 1: Somália Szaúd-Arábiába szerződik – hivatalos

A szaúdi élvonalbeli al-Sabab hivatalos közleményben jelentette be, hogy előszerződést kötött a Ligue 1-ben szereplő Toulouse középpályásával, Somáliával.

Videó: Sándor György bevágta a Bajnokok Kupája döntőjében

Mint beszámoltunk róla, a Sándor Györgyöt csereként bevető al-Ittihad nyerte meg a nyolc legjobb szaúd-arábiai labdarúgócsapatot felvonultató Bajnokok Kupája 2013-as kiírását, miután a döntőben 4–2-re legyőzte a Michel Preud'homme által irányított al-Sababot. A magyar légiós a 76. percben állt be, és a 91.-ben az ő hatalmas góljával alakult ki a végeredmény. Íme!

Al-Sabab: tovább tárgyalnak Owen leigazolásáról

Már az egykori aranylabdások is dubajozásra kényszerülnek: az al-Sabab az angol támadó, Michael Owen leigazolásáról tárgyal ügynökével.

Al-Sabab: 5.5 millió euróért vett csatárt a szaúdi klubcsapat

Leigazolta az FC Szöul üzbég támadóját, Szerver Gyeparovot a szaúdi al-Sabab együttese.