Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

Bundesliga: 21! De Bruyne megelőzte Ribéryt és Özilt is

Egy perc sem telt el szombaton a Wolfsburg–Borussia Dortmund (2–1) német bajnokiból, és a hazai gárda Daniel Caligiuri révén megszerezte a vezetést. A gólpasszt kiosztó Kevin De Bruyne immár 21. alkalommal adott gólt eredményező asszisztot ebben a szezonban, ami új Bundesliga-rekord. A Kicker felkutatta a liga történetének legjobb gólpasszadóit – íme, a lista!

Eb 2016: a bosnyák csúcstartó lemondta a válogatottságot

Lemondta a válogatottságot Zvjezdan Misimovic, akinél többször senki sem lépett pályára a bosnyák labdarúgó-válogatottban. A 32 esztendős középpályás 83 alkalommal öltötte magára a címeres mezt.

Légiósok: Dzsudzsák korábbi társa már csak nevet a szélső halálfélelmén

Zvjezdan Misimovic, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkvától a télen Kínába igazoló futballista az Oroszországban tapasztalt körülményekről nyilatkozott, és arról is beszámolt, amikor Dzsudzsák Balázs remegő hangon hívta a szurkolók fenyegetései miatt.

Dinamo: Dzsudzsák bosnyák csapattársa Kínába igazolt

A kínai élvonalbeli bajnokságban legutóbb negyedik helyez végző Kujcsou Renhe labdarúgócsapata megvette a bosnyák válogatott középpályást, Zvjezdan Misimovicot a Dinamo Moszkvától.

Dinamo Moszkva: téli takarítás Dzsudzsákéknál, hárman mehetnek

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkvánál bejelentették: nem számítanak a jövőben a bosnyák Zvjezdan Misimovicra, a holland Otman Bakkalra, illetve a fehérorosz Pavel Nyehajcsikra a Dzsudzsák Balázst is alkalmazó klubnál.

Átigazolás: a Galatasaray szerződtette Insúát és Misimovicot

A Galatasaray labdarúgócsapata kölcsönvette a Liverpooltól Emiliano Insúát, valamint szerződtette a Wolfsburgtól Zvjedzdan Misimovicot.

Wolfsburg: Misimovic is szerződést hosszabbított a bajnokkal

Edin Dzeko és Grafite után Zvjezdan Misimovic is szerződést hosszabbított a német bajnok Wolfsburggal.