NB II: Diósgyőrből érkezett az Ajka első nyári szerzeménye

A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka a hivatalos honlapján bejelentette, a 2020–2021-es idényre kölcsönvette Zsolnai Richárdot, az élvonalbeli Diósgyőri VTK 25 esztendős támadóját.

NB II: újabb támadót vett kölcsön az NB I-ből a Budafok

Tovább erősödik a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE támadósora, Skribek Alen után Zsolnai Richárd is a XXII. kerületieknél folytatja a pályafutását – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a budafokimte.hu.

DVTK: A keret megerősítésén, nem a bővítésén dolgozunk – Benczés

Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a várható erősítésekről ejtett néhány szót a boon.hu-nak.

DVTK: az NB II-ből igazoltak támadót – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései: Zsolnai Richárd a másodosztályú Váctól a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-hoz igazol – jelentette be utóbbi klub a hivatalos honlapján.

DVTK: az NB II-ből érkezhet az első nyári szerzemény

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-es Váctól érkező Zsolnai Richárd lehet az élvonalban maradást vasárnap, az Újpest legyőzésével kiharcoló DVTK első nyári szerzeménye. 

NB II: Vácon maradhat a DVTK által csábított támadó

Korábban beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC támadója, Zsolnai Richárd az NB I-es DVTK-hoz szerződhet, de a Nemzeti Sport Online információja szerint a játékos tavasszal a váciaknál marad.

NB I: Vácról érkezhet a DVTK első téli szerzeménye

Az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, Fenando Fernández a napokban beszélt arról, hogy az NB II egy megfelelő piacot jelenthet számukra az erősítésekhez – úgy tudjuk, Vácról érkezhet az egyik kiszemelt.

Vidi: „Egy futballista életében az a legjobb, ha szerdán-szombaton játszik”

Tavaly a Vác búcsúztatta a Vidit a Magyar Kupában, idén azonban az erőltetett menet ellenére a székesfehérváriak 3–1-es sikerrel léptek a 32 közé. Marko Nikolics elmondta, a meccs arra volt jó, hogy a kevesebbet játszók is lehetőséget kapjanak, köztük Hangya Szilveszter, aki ezt góllal és gólpasszal hálálta meg. Az ezúttal jobbhátvédként bevetett játékos, illetve a váci gólszerző, Zsolnai Richárd értékelt az NSO Tv-nek. 

NB II: gólok előtt sérült meg a váci középpályás – már jól van

Boka- és térdsérülést szenvedett az előző, Szolnok elleni győztes (5–1) bajnoki mérkőzésen Zsolnai Richárd, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác támadó középpályása, de a játékos már felépült, így minden bizonnyal pályára léphet a mai, Budafok elleni bajnokin – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: még várat magára a váci támadó visszatérése

A Puskás Akadémia elleni, 3–3-ra végződő bajnoki mérkőzés előtt, balszerencsés módon a bemelegítésnél sérült meg Zsolnai Richárd, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC támadója. A futballista lágyéksérülést szenvedett és csak három hét múlva kezdhet el kocogni – tudta meg a Nemzeti Sport Online.