Férfi kézi NB I: a Dabas legyőzte a „kis” Veszprémet

A férfi kézilabda NB I 5. fordulójában a Dabas 33–30-ra nyert idegenben a Fejér B.Á.L.-Veszprém ellen, ezzel megszerezte első pontjait a bajnokságban.

Férfi kézi: a Dabashoz igazolt a horvát világklasszis – hivatalos

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabas a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést között Zlatko Horvattal, a 37 éves olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes jobbszélsővel.

Férfi kézi: 26 év után távozik a Zagreb klublegendája

Az északmacedón RK Metalurgban folytatja pályafutását a PPD Zagreb 35 éves jobbszélsője, Zlatko Horvat, aki 1994 óta játszott a horvát rekordbajnoknál.

Férfi kézi Eb: elődöntőbe jutásukat ünneplik a horvátok

A németek elleni bravúros győzelmük mellett az elődöntőbe jutásukat is ünnepelték szombat este a horvát válogatott tagjai és edzői az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

Kézilabda: egymást csépelte a két klasszis a BL-meccsen

Nagy bunyó tört ki a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában csütörtök este játszott PPD Zagreb–THW Kiel (29–22) meccsen. A hazaiak csapatkapitánya, Zlatko Horvat és a vendégeknél játszó René Toft Hansen csépelte egymást igen nagy erővel, de végül csak Horvatot zárták ki piros lappal.

Goluza: Nem okozhatunk csalódást a horvát népnek

A horvát válogatott tagjai egész népükért küzdöttek a spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében a franciák ellen. A címvédőt hét góllal legyőző csapat szövetségi kapitánya, Slavko Goluza nem bánta meg, hogy a nehezebb utat választották. A spanyol–német mérkőzés után mindkét fél a másikat dicsérte.


Kézilabda Eb: Tudta-e?