NB I: német helyett olasz vonal az MTK-nál, gipszben irányító edző a Zeténél

A hétvégén rajtol a labdarúgó NB I 2021–2022-es idénye, amelynek kezdetét megelőzően sorra vesszük az élvonal csapatainak nyári felkészülését, illetve átigazolásait. A második részben a németről olasz edzőre váltó MTK-val, a három kapust igazoló Mezőkövesddel, valamint a játékosállományában ismét jelentősen átalakuló Zalaegerszeggel foglalkozunk.

ZTE: két játékost is kölcsönvett a klub az NK Osijektől

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg hivatalos oldalán jelentette be, hogy két játékost is kölcsönvett a horvát élvonalban szereplő Eszéktől. Az egyikőjük a jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező albán válogatott Eros Grezda, továbbá a horvát utánpótlás-válogatott Josip Spoljaricot is bejelentette a ZTE.

ZTE: Waltner Róbert megsérült a csapat edzésén

Waltner Róbert vezetőedző egy rossz mozdulatot követően súlyos boka- és saroksérülést szenvedett a ZTE szerdai edzésén – tudtuk meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE hivatalos honlapjának közleményéből.

NB I: Ausztriából igazolt magyar hátvédet a Zalaegerszeg

Hivatalos oldalán jelentette be a Zalaegerszegi TE, hogy szerződtette a legutóbb a St. Pöltenben futballozó Majnovics Martint. A fiatal futballista a transfermarkt.de adatai alapján szabadon igazolható játékosként csatlakozik a zalai együtteshez.

Felkészülés: a ZTE könnyedén győzte le szlovén ellenfelét

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg győzelemmel zárta szlovéniai edzőtáborát, 3–0-ra nyert a szlovén Drava Ptuj ellen.

NB I: két fiatal játékosával hosszabbított a ZTE

Hivatalos oldalán jelentette be a Zalaegerszegi TE, hogy szerződést hosszabbított két fiatal játékosával, Papp Lászlóval és Szökrönyös Dániellel. A klub mindkét labdarúgóval 2023-ig szóló megállapodást írt alá.

ZTE: szerződéshosszabbítás a tehetséges hátvéddel

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerződést hosszabbított tehetséges védőjével, Németh Erikkel. A klub oldalának információi alapján 2025-ig kötöttek megállapodást a felek.

NB I: északmacedón szélsővel erősített a ZTE

Hivatalos oldalán jelentette be a Zalaegerszegi TE, hogy szerződtette az Akademija Pandev szélső középpályását, Daniel Milovanovikjot. A futballista és a klub hároméves megállapodást írt alá.

NB I: bosnyák középpályással erősített a Zalaegerszeg

Hivatalos oldalán jelentette be a Zalaegerszegi TE, hogy szerződtette a bosnyák Emir Halilovicot. A 31 esztendős középpályás egy évre írt alá a zalai csapatnál, amelyhez szabadon igazolhatóként csatlakozik.

Felkészülés: a Paks hetese, a Kisvárda hátrányból nyert

Az NB I-re készülő csapatok közül a Paks, a Mezőkövesd és a Kisvárda egyaránt megnyerte a szerdai találkozóját, az Ausztriában edzőtáborozó Újpest FC ikszelt osztrák ellenfelével, és a ZTE is döntetlent játszott a Haladással.

NB I: újabb kulcsjátékosával hosszabbított a ZTE

A Zalaegerszegi TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította Bedi Bence szerződését. A futballista és a klub 2024-ig szóló megállapodást írt alá.

NB I 2021–2022, MENETREND, EREDMÉNYEK, TABELLA

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) június 16-án nyilvánosságra hozta a 2021–2022-es NB I-es idény menetrendjét. Az őszi szezon 2021. július 31-én kezdődik és december 18-ig tart, a tavaszi 2022. január 29-én kezdődik és május 14-én végződik.

ZTE: a fradistával nem tudnak számolni; újabb U-válogatott kiszemeltek

A Hamburgból hazatérő, korábbi U19-es válogatott Beke Péter és az U21-es válogatott Huszti András után újabb U-válogatott játékosokat szemelt ki a ZTE Skribek Alen és Komáromi György személyében – mindketten a Puskás Akadémia játékosai, ahogy Huszti András is.

NB I: Németországból igazolt támadót a ZTE

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerződtette Beke Pétert, aki korábban öt évet töltött el a Ferencváros utánpótlásában – írja a klub honlapja.

NB II: Zalaegerszegről igazolt védőt a Budafok

A labdarúgó NB I 2020–2021-es kiírásából utolsó helyen kieső Budafok megszerezte Szalai Dániel játékjogát, aki a Zalaegerszeget elhagyva csatlakozik a budafokiakhoz – jelentette be a klub hivatalos oldala.

ZTE: Ferenczi István csatlakozik a szakmai stábhoz

A ZTE labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ferenczi István másodedzőként csatlakozik a Waltner Róbert vezette szakmai stábhoz.

NB I: lejárt a szerződése, Vass Patrik távozik a ZTE-től

A Nemzeti Sport Online információja szerint eldőlt, hogy Vass Patrik a szerződése lejártával, egy év után távozik a Zalaegerszegi TE FC labdarúgócsapatától.

NB I: gólzáporos meccsen nyert az Újpest a ZTE ellen

Az Újpest a labdarúgó NB I 33. fordulójában hazai pályán 5–4-es győzelmet aratott a ZTE felett.

Kilenc gól, kihagyott büntető, kiállítás: őrült meccsen nyert az Újpest a ZTE ellen

Az Újpest FC a labdarúgó NB I 33. fordulójában hazai pályán 5–4-re legyőzte a ZTE-t.

NB I: a Paks újabb gólcsúcsot állíthat fel, a Fradit három rekord megdöntése motiválja

Mivel a bajnoki cím, a kupaindulás és a kiesés kérdése már eldőlt, a labdarúgó NB I 33., záró fordulóját is három nap alatt bonyolítják le. A program péntek este a Mezőkövesd és az MTK meccsével indul, szombaton a Honvéd–Ferencváros találkozó után adják át az aranyérmeket a zöld-fehéreknek, vasárnap egy időben lép pályára a második, illetve a harmadik hely megszerzésére még esélyes Puskás Akadémia, Mol Fehérvár és Paks. A találkozókra 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal engedik be a nézőket, de több klub is jelezte, hogy nem kér pénzt a belépőkért.