ZTE: Zsórit aligha marasztalják, Bobált Angliából pótolhatják

A ZTE FC minőségi játékosakat szerződtetne a csapat magja és a fiatalok köré – egy középcsatárra biztosan szükség van, míg információink szerint a Mezőkövesdhez igazoló Bobál Dávid helyére egy utánpótlás-válogatott fiatalt szemelt ki.     

ZTE: „Szóban megegyeztünk egy jó nevű, küföldi vezetőedzővel”

Végh Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE elnöke évértékelőjében elmondta, közel a megállapodás a csapat leendő trénerével.

NB I: Moniz és Lipcsei is képben a Zalaegerszegnél – NS-infó

Noha Végh Gábor klubelnök pletykának titulálta, lapunk információja szerint ferencvárosi kötődésű lehet a ZTE FC következő vezetőedzője, értesüléseink szerint Ricardo Moniz és Lipcsei Péter is jelölt a posztra – a holland szakember szerződtetésére van nagyobb esély.

Az utolsó percben kiharcolt győzelemmel ezüstérmes a Kisvárda!

A negyedik NB I-es idényében fennállása legjobb eredményét elérő Kisvárda a 92. percben lekontrázta a ZTE FC-t, s a hajrában szerzett győztes góljával biztosította be a második helyét a 33. fordulóban lejátszott mérkőzésen.

NB I: a Honvéd csaknem 20 év után, az MTK öt esztendőn belül harmadszor eshet ki

Az első és az utolsó helyezett már ismert, de az ezüstéremért és a második kieső hely elkerüléséért két-két csapat még harcot vív a labdarúgó NB I-ben. A záró 33. forduló pénteken az Újpest mezőkövesdi vendégjátékával indul, szombaton a már kiesett Gyirmót fogadja a bajnok és kupagyőztes FTC-t, majd a negyedik helyen végző és az Európa-konferencialigában induló Fehérvár látja vendégül a Paksot. Az izgalmak vasárnapra maradnak, délután négy órától ugyanis egy időben játsszák azt a három mérkőzést, amelynek kimenetele eldönti, hogy a Kisvárda vagy a Puskás Akadémia lesz-e a második, és hogy a Gyirmót mellett az MTK vagy a Bp. Honvéd búcsúzik-e az első osztálytól.

Videó: Zsóri ziccerben rabonázott, a második félidőre már nem kellett kijönnie

A labdarúgó NB I 32. fordulójában 1–0-s vereséget szenvedett a Gyirmóttól a Zalaegerszeg, amely könnyen előnybe kerülhetett volna a 42. percben, ha a Puskás-díjas Zsóri Dániel rabonázás helyett egyszerűen csak berúgja a kapushibából kialakuló ziccerét – nem így történt, s a 21 éves támadó a második félidőben már nem lépett pályára. Igaz, a ZTE megbízott vezetőedzője, Molnár Balázs azt mondta a mérkőzést követően, hogy taktikai megfontolásból cserélt.

A Zalaegerszeg kikapott odahaza a már kiesett Gyirmóttól

A már biztosan benn maradó Zalaegerszeg 1–0-ra kikapott odahaza a már korábban kieső Gyirmóttól a labdarúgó NB I 32. fordulójában.

NB I: Vignjevics kispesti mérlege már rosszabb, mint Horváth Ferencé

A második helyért zajló küzdelemről, a kiesés kérdésének eldőléséről és a Fradi-szurkolók ünnepléséről szól a labdarúgó NB I kétnapos 32. fordulója. Szombaton a harmadik Puskás Akadémia debreceni fellépésével indul a program, majd ha nyer a Honvéd otthon a Mezőkövesd ellen, már biztosan nem esik ki. Ezt követi a Ferencváros és az MTK csatája, amely után a zöld-fehér drukkerek a pályán ünnepelhetnek. Vasárnap a Paks a második Kisvárdát, majd a ZTE a Gyirmótot fogadja. A programot az Újpest– Fehérvár rangadó zárja, ha a vendégek győznek, már nem lehet elvenni tőlük a negyedik helyet.

NB I: nyolc gólt hozott a Ferencváros és a ZTE mérkőzése!

A Ferencváros hazai pályán 5–3-ra megverte a Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 31. fordulójában.

Nyolc gólt hozott a Ferencváros–Zalaegerszeg bajnoki!

A Ferencváros hazai pályán 5–3-ra megverte a Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 31. fordulójában. A már bajnok zöld-fehéreknél a lefújás előtt hat magyar labdarúgó volt a pályán.

NB I: az MTK és a Gyirmót alighanem utolsó esélye, szektorbezárás a Fradi-pályán

Az első idei hétközi fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I. A 31. kör kedden a Mezőkövesd–Debrecen találkozóval indul, és ha a hazaiak győznek, már mindenképpen megőrzik élvonalbeli tagságukat, a döntetlen pedig egyik csapatnak sem kedvezőtlen. A folytatásban a 10. helyen álló Honvéd a jó formában lendült és a negyedik helyért küzdő Fehérvárhoz látogat, és veresége esetén még bőven marad izgulni valója. Szerdán lép pályára a kiesésre álló MTK és Gyirmót, és amelyikük nem nyer, annak végleg eldőlhet a sorsa. A Ferencváros most, a ZTE ellen tölti le korábban kiszabott szektorbezárási büntetését, csütörtök este pedig a második helyért küzdő Kisvárda rossz sorozatát szeretné megtörni a tavaszra feljavult Újpest ellen. 

ZTE: Dragóner lesz a sportigazgató – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg a hivatalos oldalán jelentette be, hogy június 1-től a jelenleg még a Soroksár kötelékébe tartozó Dragóner Attila lesz a klub sportigazgatója.

ZTE: Nehéz időszak van mögöttem, de ezzel a góllal átszakadt egy gát – Zsóri

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés elől menekülő MTK 3–2-re győzött Zalaegerszegen. A találkozó után a ZTE FC egyik gólszerzőjével, a Puskás-díjas Zsóri Dániellel beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: Az eddigi gólcsend volt a furcsa, nem az, hogy most gólokat lőttem – Futács

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés elől menekülő MTK 3–2-re győzött Zalaegerszegen. A találkozó után a duplázó Futács Márkóval beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: „Nagy energiák szabadultak fel” – győzelemmel debütált az MTK edzője

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés elől menekülő MTK 3–2-re győzött Zalaegerszegen. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: az MTK nyerni tudott a ZTE ellen, tovább harcol az élvonalért

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés elől menekülő MTK 3–2-re győzött Zalaegerszegen.

Halvány remény: az MTK győzni tudott Zalaegerszegen

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés elől menekülő MTK 3–2-re győzött Zalaegerszegen.

NB I: a kupadöntő előtt a Fradit is megtéveszti a Paks?

A közelgő kupadöntő párosításával, Paks–Ferencváros meccsel veszi kezdetét péntek este a labdarúgó NB I 30. fordulója. A nagy kérdés: Bognár György, a hazaiak vezetőedzője a zöld-fehéreket is ugyanúgy megtéveszti-e, ahogy néhány héttel ezelőtt az elődöntőt megelőzően az újpestieket? Akkor ugyanis a tolnaiak elvesztették a bajnokit, majd másfél hét múlva a kupában nyertek… A bajnoki cím már a Fradié, az ezüstért még harcol az egyaránt 49 pontos Kisvárda és Puskás Akadémia. Előbbi a Honvédhoz utazik, utóbbi a Mezőkövesdet fogadja. Ha az alsóházban úgy alakulnak az eredmények, már a hétvégén biztos kieső lehet a Gyirmót és a Horváth Dávid személyében új edzővel kiálló MTK.


Kézilabda Eb: Tudta-e?