Női kézilabda: Yvette Broch már nem feszegeti a határait

Első győri időszakát követően úgy tűnt, Yvette Broch végleg felhagy a kézilabdázással, a hamarosan induló alapozást azonban már ismét az ETO játékosaként kezdi el. A 31 éves holland beállóval a visszatéréséhez vezető útról beszélgettünk.

Női kézi: beállót cserélhet a Győr és a CSM Bucuresti

Meglepő játékoscserét harangoz be a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC és a román élvonalbeli CSM Bucuresti között a Eurosport román nyelvű honlapja, amely szerint Crina Pintea visszatér a román fővárosba, míg a holland Yvette Broch a magyar bajnokhoz.

Női kézi BL: a Bucuresti korábbi győrije nagyon élvezte a Fradi-szurkolók atmoszféráját

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének A-csoportjában a listavezető Ferencváros a roppant veszélyes CSM Bucuresti-et fogadta, és bár az első félidőben négygólos előnyt szerzett, a vége nagyon szorossá vált, de a legvégén Itana Grbics betalált, így egy góllal nyert a magyar bajnok. A találkozó után a románok holland beállójával, a korábban a Győri Audi ETO KC-ban is játszó, onnan egyszer visszavonuló Yvette Brochhal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Kézilabda: Löke és Broch sem vállalja az olimpiát

A Győri Audi ETO KC két korábbi kézilabdázója, Heidi Löke és Yvette Broch egyaránt bejelentette, hogy nem vesz részt a tokiói olimpián; előbbivel személyes okok miatt nem számolhatnak a norvég válogatottban, utóbbi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aggályai miatt nem segíti a holland nemzeti együttest.  

Női kézilabda: Broch Romániában folytatja pályafutását

Két évre a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához igazolt Yvette Broch, a Győri Audi ETO korábbi beállója.

Női kézi: Yvette Broch két év után visszatér a holland válogatottba

A holland női kézilabda-válogatott áprilisban két felkészülési mérkőzést játszik – Horvátország és Brazília ellen –, s a találkozókat megelőző válogatott összetartására az egyszer már visszavonult Yvette Broch is meghívót kapott.

Női kézi: a norvégok után hollandok érkezhetnek a CSM-hez

Norvég válogatott játékosok után hollandokkal is megerősítené keretét a következő szezonra a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A Prosport internetes portál szerint a román bajnokság éllovasának kiszemeltjei Tess Wester kapus és a korábbi győri, Yvette Broch beálló.

Női kézi: Broch nem zárta ki, hogy a holland válogatottba is visszatér

A kézilabdapályára visszatérő Yvette Broch a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzéseken újra pályára lépett korábbi csapata, a Metz színeiben. A 30 éves beálló már máshogy tekint a játékra, és azt sem zárta ki, hogy a holland válogatottban is láthatják a szurkolók. 

Női kézi: a Győr kétszeres BL-győztesét reaktiválja a Metz

Januártól hivatalosan is a Metz játékosa lesz Yvette Broch, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női csapatának korábbi játékosa – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Női kézi: Yvette Broch visszatért a kézilabdapályára

Visszatért a kézilabdapályára a holland Yvette Broch, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női csapatának korábbi kiváló játékosa – írja az MTI.

Videó: autó, focilabda, szörfdeszka – csinos sportolóhölgyek!

Kézenállás az autó tetején, egyensúlyozás a szörfdeszkán, dekázás focilabdával – mindezt simán bevállalták a csinos sportolóhölgyek a Sportkrém kedvéért! Korábbi felvételeinkből válogatottunk.    

Női kézi: a Győr bejelentette Pintea szerződtetését

A Győri Audi ETO KC hétfőn bejelentette a román Crina Pintea átigazolását. A 28 éves beálló a Paris 92-től érkezik, és a szezon hátralévő részében a magyar bajnokot erősíti.

Női kézi: miért nem válogatott Bódi? Az ETO-elnök beszélt róla

Bartha Csaba, a női kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörét veretlenül záró Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége volt, és beszélt arról, miért nincs ott a válogatott keretében Bódi Bernadett, valamint kitért Yvette Broch helyzetére is, aki májusig döntheti el, akar-e még a Győri Audi ETO KC-ban játszani.

Női kézi: Győrben továbbra is dolgoznak a beállóposzt betöltésén

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán adta hírül, hogy Yvette Broch a 2018–2019-es szezonban már biztosan nem lép pályára. Mindez egybevág a játékos nyílt levelében olvashatókkal. Broch a napokban Győrbe látogatott, hogy személyesen is tájékoztassa a klubot a döntéséről.

Női kézi: Szabadnak érzem magam – Broch már nem a pályán keresi a boldogságot

Augusztus elején derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés Győrben, hogy Yvette Broch felfüggeszti a pályafutását. A 27 éves beálló a november végén kezdődő Európa-bajnokság közeledtével a holland Helden Magazinban publikált nyílt levélben világította meg jobban döntésének hátterét. A sorok között olvasva valószínűsíthető, hogy profi kézilabdázóként már nem láthatjuk őt, most éppen az élet más területein igyekszik megtalálni a boldogságot.

Női kézi: Brochhal és Mörkkel sohasem látott erősségű csapatunk lenne – Bartha Csaba

Nora Mörk újabb sérülése miatt nem kell kapkodnia a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának, a klub ugyanis eleve úgy gondolta, hogy komolyabban csak januártól számolhat vele, nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Női kézi BL: győri fölény az év álomcsapatában

Az előző három évben tradícióvá vált a női kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy a 14 edző kiválasztja az új évad All-Star-csapatát. A címvédő Győri Audi ETO KC uralta a szavazást.

Női kézi: „Olykor mintha robotok lennénk” – Amorim utolsó szerződése

A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim az őt képviselő ügynökség Facebook-oldalán adott hosszabb interjút a pénteken bejelentett szerződéshosszabbítása kapcsán. A brazil világklasszis többek között beszélt a pályafutását szüneteltető csapattárs, Yvette Broch esetéről, és megerősítette, tervei szerint a mostani volt az utolsó szerződés, amelyet aláírt pályafutása során.


Kézilabda Eb: Tudta-e?