Videó: hatalmas ünneplés – így várták az angol ötödosztály bajnokát Walesben!

Mint arról beszámoltunk, az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságot a Ryan Reynolds és Rob McElhenney hollywoodi sztárszínészduó tulajdonában lévő Wrexham nyerte. Most megmutatjuk, hogy hogyan várták a szurkolók a bajnokcsapatot a 60 ezer fős walesi városban!

Wrexham: Gareth Bale döntött Ryan Reynoldsék ajánlatáról

Mint arról beszámoltunk, az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságot (National League) megnyerő Wrexham AFC az angol válogatott és a Manchester United korábbi kapusa, Ben Foster után újabb sztárt próbált rávenni a visszatérésre, ám a januárban visszavonult ötszörös Bajnokok Ligája-győztes walesi klasszis, Gareth Bale most határozott választ adott Ryan Reynolds és Rob McElhenney klubtulajdonosoknak – írja a SportBible.

Wales: ez lenne ám a hollywoodi visszatérés! A Wrexham Gareth Bale-t is reaktiválná

Mint arról beszámoltunk, a két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt AFC Wrexham a múlt hétvégén biztossá tette bajnoki címét az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban, így az ősztől már a negyedosztályban fog szerepelni. A januárban visszavonuló Gareth Bale golfozás közben gratulált a feljutáshoz McElhenney-nek és a klubnak.

Wrexham: Fosternek a sajtótájékoztató közepén kellett leadnia a mezét – videó

Mint ismert, az utolsó forduló előtt biztossá tette bajnoki címét és negyedosztályba jutását a Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham AFC az angol labdarúgó-bajnokság ötödik vonalában. A walesi csapat korábbi angol válogatott kapusának, a klubbal rövid távú szerződést kötő Ben Fosternek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kellett leadnia a szerelését Ryan Reynoldsnak.

Anglia: elözönlötték a pályát a szurkolók Ryan Reynoldsék bajnoki címe után – videó

Hazai pályán hátrányból nyert 3–1-re a Boreham Wood ellen az angol ötödosztály (National League) utolsó előtti, 45. fordulójában a hollywoodi színész, Ryan Reynold és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham AFC, amely győzelmével biztossá tette bajnoki címét és feljutását.

Wrexham: ingyen is játszana Ryan Reynolds csapatában a 46-szoros válogatott

Újabb korábbi Premier League-játékossal erősítheti meg keretét az angol ötödosztályban feljutásra hajtó, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham AFC.

Videó: nem lehet nem imádni Ryan Reynoldsot, akiből előtört a szurkoló

Mint arról beszámoltunk, a Ryan Reynolds, Rob McElhenney duó által birtokolt Wrexham AFC hazai környezetben 3–2-re legyőzte a közvetlen rivális Notts Countyt az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság (National League) 43. fordulójának 100 pontos csapatok rangadóján, és a megszerzett három ponttal karnyújtásra került a bajnoki címtől. A mérkőzés után felvették, ahogy Reynolds és a meccs előtt sokat kritizált kapus, Ben Foster megbeszélik, hogy a Manchester United és az angol válogatott egykori kapuvédője hogyan védte ki a 97. percben a sorsdöntő büntetőt – hívta fel a figyelmet a talksport.com.

National League: a sokat kritizált kapus lett a hős, rangadót nyert a Wrexham

A Ryan Reynolds, Rob McElhenney duó által birtokolt Wrexham hazai környezetben 3–2-re legyőzte a közvetlen rivális Notts Countyt az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság (National League) 43. fordulójában, és a megszerzett három ponttal karnyújtásra került a bajnoki címtől.

Wrexham: csúnyán beszóltak a korábbi angol válogatott kapusnak

Mint beszámoltunk róla, a tavaly szeptemberben visszavonult angol válogatott kapus, Ben Foster 39 évesen a hollywoodi színész, Ryan Reynolds által tulajdonolt ötödosztályú Wrexham kedvéért reaktiválta magát, ám a hírek szerint a csapat Halifax Town elleni 3–1-es veresége után a szurkolók csúnyán beszóltak a Manchester United és az angol válogatott korábbi játékosának – írta meg a SportBible.

MU: Sir Alex, Ryan Reynolds – látni kell, hogy jelentették be a nagy meccset!

Felkészülési mérkőzést játszik július 25-én a kaliforniai San Diegóban az angol Manchester United a népszerű hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által 2020 óta vezetett, angol alsóbb ligában szereplő walesi Wrexham AFC-vel – számolt be róla az axios.com.

Anglia: tavaly visszavonult, most mégis Ryan Reynoldséknál folytatja az MU egykori kapusa

A hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Robert McElhenney két éve vette át a világ harmadik legrégebbi klubjaként számon tartott Wrexham AFC-t, amely nagy reményekkel tör egyre feljebb az angol ligákban, s ennek újabb jeleként egy igazi sztárigazolást jelentett be, hiszen aláírt a nyolcszoros angol válogatott kapus, a 2022 szeptemberében visszavonuló egykori Manchester United-játékos, Ben Foster.

FA-kupa: Ryan Reynoldsék nem győzték dicsérni a csapatukat a kupabúcsú után

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályú Wrexham AFC a megismételt mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a másodosztályban szereplő Sheffield Unitedtől az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében. A walesi kiscsapat két tulajdonosa, a hollywoodi sztárszínészek, Ryan Reynolds és Rob McElhenney a búcsú ellenére is a játékosokat méltatta.

FA-kupa: Sheffieldben véget ért a Wrexham menetelése

Kiesett az angol FA-kupából a Ryan Reynolds által is birtokolt Wrexham, amely megismételt mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a Sheffield United ellen. A Vincent Kompany irányította Burnley a ráadásban vívta ki a továbbjutást. Ott lesz még a nyolcaddöntőben a negyedosztályú Grimsby.

Wrexham: az FA-kupa-menetelés csak a kezdet, Ryan Reynolds a Premier League-be vágyik

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással. A walesi klub egyik tulajdonosa, a hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds kijelentette, hogy a Premier League-be vágynak – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

FA-kupa: különleges formájú volt a piros lap a Wrexham meccsén

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással. A vendégek oldaláról Daniel Jebbison a kiállítás sorsára jutott, a játékvezető pedig kör alakú piros lapot mutatott fel neki.

FA-kupa: tovább íródik a Wrexham hollywoodi története, de mégsem örülhet

Az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással.

Videó: a szurkolók énekeltek neki – elérzékenyült a hollywoodi sztár

Mint arról beszámoltunk, 2021 februárjában két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa. A csapat jelenleg az angol ötödosztályban a második helyen áll. McElhenney a csapat Boreham Wood elleni idegenbeli bajnokiját egy wrexhami bárban nézte, ahol egy helyi együttes, a Declan Swans egy dallal méltatta őt és a társtulajdonosát – hívta fel a figyelmet a Sportbible. A színész jól látható módon elérzékenyült, amikor meghallotta a nevét.

Videó: „Ott van életem top 10 élménye között” – Ryan Reynolds csapata már megint mit művelt?!

A múlt hétvégén számoltunk be az AFC Wrexham csodálatos fordításáról az angol ötödosztályban, szombaton pedig ismét emlékezetes győzelmet aratott hazai pályán a walesi együttes.

Labdarúgás: „Walesben temessetek el” – Ryan Reynolds csapata a sírból állt fel

Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő walesi Wrexham AFC egyik tulajdonosa a hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds. A csapat szombaton elképesztő mérkőzésen, 2–5-ről felállva nyert 6–5-re, ami mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

Wales: futballklubot vásárolt két hollywoodi színész

Két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa – írja az MTI.


Kézilabda Eb: Tudta-e?