Kerékpár: Wout van Aert 2026-ig marad a Jumbo-Vismánál

Wout van Aert 2026-ig meghosszabbította a szerződését a Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapatánál, amely jövő évtől Valter Attilát is foglalkoztatja.

Tour: négy-tíz éves távlatban képzelhető el a magyarországi rajt

Négy-tíz éves távlatban képzelhető el a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny magyarországi nagy rajtja Eisenkrammer Károly szerint.

Tour: Ez olyan sz.r kérdés – Van Aert arra, hogy doppingoltak-e

A Jumbo-Visma Tour de France-on remeklő két klasszis kerékpározóját, a tulajdonképpán már bajnok dán Jonas Vingegaard-t és a pontversenyben győztes Wout van Aertot arról faggatták az újságírók szombaton, hogy doppingszerektől mentes felkészüléssel lendültek-e ennyire jó formába. Utóbbi meglehetősen heves választ adott.

Tour: Van Aert remek idővel nyerte meg az időfutamot

A belga Wout van Aert nyerte meg a szombati hosszú időfutamot a Tour de France-on. A francia országúti kerékpáros-körverseny vasárnapi zárása előtt változatlanul a második időt tekerő dán Jonas Vingegaard áll az összetett élén.

Tour: Vingegaard nagyon sportszerű tett után nyert újabb szakaszt

A dán Jonas Vingegaard nyerte meg a Tour de France 18., Lourdes és Hautacam között rendezett, 143 kilométeres nehéz hegyi szakaszát, ezzel tovább növelte előnyét összetettben az egymás után kétszer győztes szlovén Tadej Pogacarral szemben.

Tour: Van Aert nyert, Pogacar is az élbolyban ért be

Wout van Aert kis csoportos sprintbefutóból nyert etapot a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen, amelyen a sárga trikós, az elmúlt két kiírásban diadalmaskodó Tadej Pogacar négy másodperc időjóváírással növelte előnyét összetettben – kezdi beszámolóját a szombati szakaszról a Magyar Távirati Iroda.

Tour: Pogacar nagyot hajrázott, a szakasz és a sárga trikó is az övé

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg a Tour de France csütörtöki, hatodik szakaszát, ezzel átvette a vezetést a Francia kerékpáros-körverseny összetett versenyében.

Tour de France: „darabokban” jött meg a mezőny, Jakobsen nyerte az első sprintbefutót

Fabio Jakobsen, a Quick-Step Alpha Vinyl holland versenyzője nyerte meg a Tour de France kerékpáros-körverseny második etapját, egyben első mezőnyszakaszát.

Tour de France: belga szakaszsikerrel kezdődött a verseny

Yves Lampaert, a Quick Step belga versenyzője nyerte meg a Tour de France kerékpáros-körverseny koppenhágai első szakaszát.

Videó: a cél előtt ünnepelt a belga kerékpáros, megelőzték

Túl korán ünnepelt a belga Wout van Aert kedden, a Tour de France egyik legfontosabb felvezető versenyének, a Critérium du Dauphiné harmadik, 169 kilométeres szakaszának befutóján: már a célba érkezése előtt felemelte a kezét, de eközben megelőzte a francia David Gaudu.

Tour: Wout van Aerté az utolsó szakasz, Pogacar megvédte a címét

Vasárnap a hagyományos Champs-Élysées-i befutóval véget ért a francia kerékpáros körverseny: a 21., záró szakaszon a belga Wout van Aert diadalmaskodott. Összetettben a címvédő, 22 éves szlovén, Tadej Pogacar nyert, aki a legjobb hegyi menőnek járó piros pöttyös és a legjobb 25 éven alulinak járó fehér trikót is hazavitte.

Tour de France: Van Aert nyerte a dupla ventoux-s szakaszt

Wout van Aert nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 11. szakaszát, az összetett élén változatlanul a címvédő Tadej Pogacar áll – tájékoztatott az MTI.

Tour de France: Van Aert újabb sikere, Yatesnél maradt a sárga trikó

A belga Wout van Aert idei második etapsikerét ünnepelte a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen pénteken, a hetedik szakasz megnyerésével, amelyen a brit Adam Yates megtartotta a sárga trikót.

Tour de France: Van Aert nyerte meg a sprintbefutót

A belga Wout Van Aert volt a leggyorsabb szerdán a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán, amelyen Julian Alaphilippe húsz másodperces időbüntetése miatt elveszítette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.

Tour: Van Aert óriásit bukott, Alaphilippe meglepő győzelme

Az összetettben vezető Julian Alaphilippe nyerte meg a pénteki időfutamot, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát.

Tour: Van Aert sprintsikere, több összetett esélyes nagy hátrányban

A belga Wout van Aert nyerte hétfőn a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 10.  szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte sárga trikóját, míg több összetett esélyes komoly hátrányt kapott.


Kézilabda Eb: Tudta-e?