Tour: Wout van Aerté az utolsó szakasz, Pogacar megvédte a címét

Vasárnap a hagyományos Champs-Élysées-i befutóval véget ért a francia kerékpáros körverseny: a 21., záró szakaszon a belga Wout van Aert diadalmaskodott. Összetettben a címvédő, 22 éves szlovén, Tadej Pogacar nyert, aki a legjobb hegyi menőnek járó piros pöttyös és a legjobb 25 éven alulinak járó fehér trikót is hazavitte.

Tour de France: Van Aert nyerte a dupla ventoux-s szakaszt

Wout van Aert nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 11. szakaszát, az összetett élén változatlanul a címvédő Tadej Pogacar áll – tájékoztatott az MTI.

Tour de France: Van Aert újabb sikere, Yatesnél maradt a sárga trikó

A belga Wout van Aert idei második etapsikerét ünnepelte a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen pénteken, a hetedik szakasz megnyerésével, amelyen a brit Adam Yates megtartotta a sárga trikót.

Tour de France: Van Aert nyerte meg a sprintbefutót

A belga Wout Van Aert volt a leggyorsabb szerdán a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán, amelyen Julian Alaphilippe húsz másodperces időbüntetése miatt elveszítette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.

Tour: Van Aert óriásit bukott, Alaphilippe meglepő győzelme

Az összetettben vezető Julian Alaphilippe nyerte meg a pénteki időfutamot, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát.

Tour: Van Aert sprintsikere, több összetett esélyes nagy hátrányban

A belga Wout van Aert nyerte hétfőn a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 10.  szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte sárga trikóját, míg több összetett esélyes komoly hátrányt kapott.


Kézilabda Eb: Tudta-e?