-->
Sakk: Rapport remizett, Carlsen megnyerte a tornát

Rapport Richárd döntetlennel folytatta szereplését a sakkozók Wijk aan Zee-i szupertornáján. A 12. fordulóban sötéttel remizett az orosz Andrej Jeszipenkóval. A világbajnok Magnus Carlsen szintén sötéttel legyőzte a korábbi vb-döntős ellenfelét, az amerikai Fabiano Caruanát, ezzel eldőlt, hogy a norvég világelső nyeri meg a tornát az utolsó forduló eredményeitől függetlenül.

Sakk: Rapport nem játszott, mégis nyert egy pontot

Rapport Richárdnak nem kellett asztalhoz ülnie a Wijk aan Zee-ben zajló sakkszupertorna 11. fordulójában, mivel pénteki ellenfele, Danyiil Dubov koronavírusos lett. Az orosznak vissza kellett lépnie a versenytől, így Rapport játék nélkül szerzett egy pontot.

Sakk: nagy bravúr, Rapport legyőzte Caruanát

Rapport Richárd bravúros játékkal legyőzte Fabiano Caruanát a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakkszupertorna 10. fordulójában. A sötéttel játszó magyar nagymester 42 lépésben nyert a világranglista-4. amerikai ellen.

Sakk: Rapport gyorsan végzett, remi Karjakinnal

Újabb döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló szupertornán. A 8. fordulóban a legjobb magyar sakknagymester a sötét bábukat vezetve osztozott meg a ponton az orosz Szergej Karjakinnal.

Sakk: Rapport döntetlenje, Carlsen az élen Wijk aan Zeeben

Döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a Wijk aan Zeeben zajló szupertornán. A magyar és az azeri sakknagymester 29 lépés után osztozott meg a ponton.

Sakk: Rapport kikapott Carlsentől Wijk aan Zeeben

Rapport Richárd kikapott Magnus Carlsentől a Wijk aan Zeeben zajló sakkszupertorna 6. fordulójában. A norvég nagymester 31 lépésben bizonyult jobbnak a magyar nagymesternél, aki ezzel a második vereségét szenvedte el.

Sakk: újabb győzelmével Rapport az élen, jön Carlsen

Megszerezte harmadik győzelmét is Rapport Richárd a Wijk aan Zee-ben zajló sakkszupertornán. A magyar nagymester a világos bábukat vezetve szerezte meg a teljes pontot az indiai Rameshbabu Praggnanandhaa ellen. Rapport, aki 3.5 pontjával holtversenyben az élen áll, pénteken sötéttel a világbajnok Magnus Carlsen ellen ül asztalhoz.

Sakk: Rapport döntetlennel folytatta Wijk aan Zee-ben

Döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertornán. A negyedik fordulós meccsen a legjobb magyar nagymester az amerikai Samuel Shanklanddel osztozott meg a ponton.

Sakk: Rapport legyőzte a címvédőt Wijk aan Zeeben

Rapport Richárd legyőzte Jorden van Foreestet a Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna 2. fordulójában. A legjobb magyar nagymester világossal múlta felül a tavalyi tornát meglepetésre megnyerő hollandot.

Sakk: Rapport vereséggel kezdett Wijk aan Zeeben

Kikapott első mérkőzésén Rapport Richárd a sakkozók Wijk aan Zeeben zajló szupertornáján. A magyar nagymester 41 lépésben kapott ki a legjobb lengyel játékostól, Jan-Krzysztof Dudától.

Sakk: Rapport Richárd is indul a Wijk aan Zee-i tornán

Szombaton rajtol a hagyományos hollandiai nemzetközi nagymestertorna Wijk aan Zee-ben, amelyen a jelenlegi legjobb magyar sakkozó, Rapport Richárd is asztalhoz ül – írja az MTI.

Sakk: Rapport legyőzte a világbajnok Carlsent

Szenzációs győzelmet aratott Rapport Richárd Wijk aan Zee-ben zajló szupertornán. A magyar nagymester 33 lépésben legyőzte a világbajnok Magnus Carlsent.

Sakk: Rapport Richárd 32 lépésben kikapott Nakamurától

Rapport Richárd a világos bábukat vezetve vereséget szenvedett az amerikai Hikaru Nakamurától a hollandiai Wijk aan Zeében zajló sakkszupertorna szombati, tizedik fordulójában.

Sakk: újabb fél pontot hozott Rapportnak a ritka megnyitás

Döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a hollandiai sakk szupertornán. A magyar nagymester az Eindhovenben megtartott fordulóban világossal a holland Anish Girivel osztozott meg a ponton.

Sakk: Rapport második győzelme Wijk aan Zeeben

Rapport Richárd a világos bábukat vezetve legyőzte az indiai Pendyala Harikrishnát  a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna vasárnapi, hetedik fordulójában.

Sakk: Rapportnak nem jött be a ritka kezdés, újabb vereség

A Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna ötödik fordulójában harmadik vereségét is elszenvedte Rapport Richárd. A magyar nagymester a kubai Leinier Domínguez Péreztől kapott ki.

Sakk: nincs újabb bravúr, Rapport kikapott Karjakintól

Vereséggel folytatta szereplését Rapport Richárd a hollandiai sakk szupertornán. A negyedik fordulóban a sötét bábukat vezetve 44 lépésben kapott ki az orosz Szergej Karjakintól.

Sakk: Rapport bravúros remije a világranglista másodikjával

Értékes döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna harmadik fordulójában. A magyar nagymester a világranglista másodikjával, az örmény Levon Aronjannal osztozott meg a ponton 41 lépésben.

Sakk: bravúr - Rapport Richárd legyőzte a korábbi vb-döntőst!

Rapport Richárd megnyerte második játszmáját a Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertornán. A magyar nagymester a sötét bábukat vezetve a 2012-ben világbajnoki döntőt vívó izraeli Borisz Gelfandot verte meg.

Sakk: Rapport kikapott a hócsapdából menekülő Sótól

A sakkozó Rapport Richárd vereséget szenvedett első mérkőzésén a Wijk aan Zee-i szupertornán szombaton. A magyar nagymester 56 lépésben kapott ki a Fülöp-szigeteki Wesley Sótól.


Kézilabda Eb: Tudta-e?