Vb 2022: Belgium Praet góljával nyert Fehéroroszországban

Belgium 1–0-ra legyőzte Fehéroroszországot, míg Wales 0–0-s döntetlent játszott Észtországgal a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének 6. fordulójában.

Felkészülés: Szerbia kiütötte Katart Debrecenben

A szerb labdarúgó-válogatott 4–0-ra legyőzte Katart a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen.

Eb 2020: Bale olyan kérdést kapott, hogy faképnél hagyta a riportert – videó

Mint ismert, Dánia 4–0-ra kiütötte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzés után megkérdezték Gareth Bale-t, hogy ez volt-e az utolsó meccse a válogatottban, erre ő szó nélkül elsétált. 

Eb 2020: miért ragaszkodtak a walesiek a rendhagyó csapatfotókhoz?

Mint ismert, a két gólt szerző Kasper Dolberg vezérletével Dánia 4–0-ra legyőzte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság amszterdami nyolcaddöntőjében. A walesiek a mérkőzés előtt szokásukhoz híven egyedi, a csapatfotók normáját megszegő módon álltak be a közös képhez, amelyre a Wales Online most magyarázatot adott.

Eb 2020: Nehéz elhinni, hogy ez valóban megtörtént – Hjulmand

A két gólt szerző Kasper Dolberg vezérletével Dánia 4–0-ra legyőzte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság amszterdami nyolcaddöntőjében. Lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést a főszereplők!

Eb 2020: Dánia 4–0-ra kiütötte Walest az első nyolcaddöntőn

A két gólt szerző Kasper Dolberg vezérletével Dánia 4–0-ra legyőzte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság amszterdami nyolcaddöntőjében. A dánok a negyeddöntőben Hollandiával vagy Csehországgal mérkőznek majd meg Bakiban.

Exajaxos duplája Amszterdamban, Dánia történelmi sikerrel a nyolc között

A két gólt szerző Kasper Dolberg vezérletével Dánia 4–0-ra legyőzte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság amszterdami nyolcaddöntőjében. A dánok a negyeddöntőben Hollandiával vagy Csehországgal mérkőznek majd meg Bakiban.

Eb 2020: dán fölény az NSO-olvasók dán–walesi közös álomcsapatában

A Nemzeti Sport Online olvasói összeállították a dán és a walesi labdarúgó-válogatott közös Európa-bajnoki álomcsapatát. Íme!

Eb 2020: meglepetés a dánoknál, Poulsen nincs a meccskeretben

Megvannak a kezdőcsapatok az Amszterdamban rendezendő Wales–Dánia Európa-bajnoki nyolcaddöntőre, amely 18 órakor kezdődik. A skandináv együttes meccskeretéből kisebb sérülés miatt kimaradt Yussuf Poulsen, az RB Leipzig csatára.

Wales–Dánia, Olaszország–Ausztria – szexi barátnők szurkolnak szerelmeik továbbjutásáért

Két nyolcaddöntővel ma (szombaton) megkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság egyenes kieséses szakasza. Négy napon át tartó sorozatunkban a legjobb 16 közé jutott csapatok egy-egy játékosának csinos barátnőjéről készítünk képes összeállítást. Wales–Dánia és Olaszország–Ausztria mérkőzéseket rendeznek ma, így most Kieffer Moore (walesi) kedvesének, Charlotte Russellnek, Andreas Christensen (dán) párjának, Katrine Friisnek, Emerson Palmieri (olasz) barátnőjének, Thaiany Xaviernek, nem utolsósorban pedig David Alaba (osztrák) szerelmének, Shalimar Heppnernek a szépségében gyönyörködhetünk.

Euro 2020: olasz származású kapitány vethet véget Itália nagy menetelésének

Ma 18 órától Amszterdamban walesi–dán párharccal kezdődik meg a XVI. labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntője, majd ugyancsak 21 órától Londonban Olaszország és Ausztria lép pályára, hogy eldöntsék, melyikük kerüljön a legjobb nyolc közé. Utóbbi ütközet kuriózumát az adja, hogy az osztrákok az apai ágról olasz származású szövetségi kapitány, Franco Foda irányításával próbálnak meg véget vetni az itáliaiak fantasztikus, közel három éve tartó veretlenségi sorozatának. A walesi és a dán válogatott pedig annak örülhet, hogy viszonylag könnyű ágon juthat be a negyeddöntőbe. 

Real: Én már tudom, hol fog Sergio Ramos játszani! – Bale

A walesi válogatottal az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjére készülő Gareth Bale megunta, hogy mindig ugyanazt a kérdést teszik fel neki, és most végre válaszolt. Igaz, nem pont úgy, ahogy sokan remélték.

Eb 2020: nyertek az olaszok, Wales is továbbjutott

A labdarúgó Európa-bajnokság A-csoportjának 3. fordulójában Olaszország 1–0-ra legyőzte az 55. perctől kezdve emberhátrányban játszó Walest Rómában, így három győzelemmel, kapott gól nélkül zárta a csoportkört. A walesiek a vereség ellenére is a kvartett második helyén végeztek, így biztosan készülhetnek a nyolcaddöntőre.

Olaszország legyőzte Walest, és történelmet írt

A labdarúgó Európa-bajnokság történetében eddig még nem fordult elő olyan, hogy bármely együttes három győzelemmel, kapott gól nélkül jusson tovább: ezt vitte véghez a Roberto Mancini vezette olasz válogatott, amely a csoportkör harmadik, záró fordulójában 1–0-s győzelmet aratott Wales felett, így az első helyen zárt az A jelű kvartettben.

Eb 2020: közel 1000 perce nem kaptak gólt az olaszok, Bale-ék megszakítják?

Ma megkezdődik a csoportküzdelmek harmadik köre a XVI. labdarúgó Európa-bajnokságon. Innentől nem lesznek 15 órás kezdetű találkozók, a kvartettek két meccsét egyidőben játsszák. Elsőként az A-csoportban alakul ki a végső sorrend. Az már biztos, hogy a 18 órától a walesiekkel meccselő olaszok ott lesznek a nyolcaddöntőben, viszont kérdés, hogy Gareth Bale-ék meg tudják-e törni a az itáliai védelem 965 perce tartó, kapott gól nélküli sorozatát. A harmadik fordulóban dől el az is, hogy az olaszokat melyik csapat, vagy csapatok – hiszen a négy legjobb harmadik is tovább lép – kíséri(k) az A-csoportból a legjobb 16 közé.  

Eb 2020: Ramsey szerint óriási lehetőséget kaptak, Bale nem bánkódik

Mint ismert, a A-csoport 2. fordulójában Wales 2–0-ra legyőzte Törökországot. Gareth Bale tizenegyest hibázott, de így is a mérkőzés legjobbja lett az UEFA-nál. A mérkőzést követően a főszereplők nyilatkozataiból válogattunk.

Eb 2020: Wales két góllal legyőzte Törökországot

A labdarúgó Európa-bajnokság A-csoportjának 2. fordulójában Wales Aaron Ramsey és Connor Roberts góljával 2–0-ra legyőzte Törökországot Bakiban, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Wales Bale kihagyott 11-ese ellenére is legyőzte Törökországot

A labdarúgó Európa-bajnokság A-csoportjának 2. fordulójában Wales Aaron Ramsey és Connor Roberts góljával 2–0-ra legyőzte Törökországot Bakiban, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Eb 2020: Yilmaz és Bale is kezd a török–walesi meccsen

Íme, a 18 órakor kezdődő Törökország–Wales Európa-bajnoki mérkőzés kezdőcsapatai!

Eb 2020: az újabb finn csoda továbbjutást érhet Oroszországban

 Szerdán három újabb mérkőzéssel megkezdődik a csoportküzdelmek második köre a labdarúgó Európa-bajnokságon. A B-csoportban mindjárt egy pikáns finn-orosz összecsapással, hiszen északi rokonainknak nagy elégtétel lehet, hogy éppen egykori elnyomóik ellen biztosíthatják be a továbbjutásukat. Rómában is örömünnepre lehet számítani abban az esetben, ha az A-csoportban szereplő azzurrik folytatják remek sorozatukat és a svájciakat is legyűrik. A még nyeretlen török és a walesi válogatott azerbajdzsáni csatájának vesztese pedig közel kerül a kieséshez.