Tenisz: Bondár Anna egyesben nem, de párosban döntős Budapesten

A második helyen kiemelt Bondár Anna kikapott a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-torna pénteki elődöntőjében, viszont párosban döntőt játszhat.

Tenisz: Babos és Zidansek nem jutott döntőbe párosban a Rómain

Babos Tímea oldalán Tamara Zidansekkel kiesett a pénteki pároselődöntőben a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challengertornán – számolt be róla az MTI.

Tenisz: Bondár Anna már a négy között a budapesti tornán

A második helyen kiemelt Bondár Anna fordulatos mérkőzésen győzött a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challengertorna negyeddöntőjében – írja az MTI.

Tenisz: nyolcaddöntőbe jutott Bondár Anna Budapesten

A második helyen kiemelt Bondár Anna magabiztosan nyert az olasz Elisabetta Cocciaretto ellen a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challengertorna első fordulójában.

Tenisz: Gálfi két rövidítéses játszmában búcsúzott a budapesti tornán

Babos Tímea és az osztrák Julia Grabher mérkőzése sötétedés miatt félbeszakadt, míg korábban Gálfi Dalma két, egyaránt rövidítésben elvesztett játszmában kikapott az amerikai Emma Navarrótól a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-torna 1.  fordulójában, hétfőn – közölte az MTI.

Tenisz: Bondár, Udvardy és Gálfi is nevezett a budapesti tornára

A magyar teniszezők közül Bondár Anna, Udvardy Panna és Gálfi Dalma is nevezett a szeptember 19. és 24. között sorra kerülő, 115 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás tornára.

Tenisz: az amerikai Pera nyerte a budapesti tornát

Az amerikai Bernarda Pera nyerte meg a 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a szerb Alekszandra Krunicsot – írja az MTI.

Tenisz: Bondár Anna kikapott az elődöntőben a budapesti tornán

A 9. kiemelt Bondár Anna két játszmában kikapott az amerikai Bernarda Perától a budapesti salakpályás női tenisztorna elődöntőjében.

Tenisz: Babos és Stollár párosa kikapott az elődöntőben

Babos Tímea és Stollár Fanny párosa kikapott az elődöntőben a budapesti salakpályás női tenisztornán – számolt be róla az MTI.

Tenisz: top 30-as játékost vert, Bondár elődöntős Budapesten

Bondár Anna két játszmában, 6:4, 6:1-re legyőzte az olasz Martina Trevisant a budapesti salakpályás WTA 250-es tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.

Tenisz: a Babos, Stollár páros nyerte a magyar negyeddöntőt

Babos Tímea és Stollár Fanny nyerte meg a magyar párosok negyeddöntőjét Bondár Anna és Udvardy Panna ellen a budapesti női tenisztornán.

Tenisz: Bondár görög ellenfelét simán legyőzve negyeddöntős

Mindössze 1 óra 43 perc alatt győzte le a görög Deszpina Papamihailt a budapesti salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében a kilencedik helyen kiemelt Bondár Anna. Párosban Babos Tímea és Stollár Fanny kettőse is legyőzte kazah és szerb riválisát, a negyeddöntőben pedig Bondár Annával és Udvardy Pannával csapnak össze.

Tenisz: kiesett az első kiemelt Krejcíková Budapesten

Az első helyen kiemelt Barbora Krejcíková meglepetésre már az 1. fordulóban kiesett a 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: egy győzelem, hat vereség a magyar lányok mérlege kedden

A mindössze 18 éves Szabanin Natália az első szettben meglepte a WTA-világranglistán 26. olasz Martina Trevisant, de aztán három játszmában vereséget szenvedett a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztorna 1. fordulójában, amelyben Gálfi Dalma, valamint Jani Réka Luca két szettben kikapott, Bondár Anna viszont megszerezte a magyar hölgyek első győzelmét egyesben. Párosban Jani Réka Luca és Nagy Adrienn a nyolcaddöntőben egy grúz duó ellen maradt alul, míg Szabanin Natália és Udvardy Luca kettőse egy tajvani, indonéz párostól kapott ki.

Tenisz: Babos és Stollár is az 1. körben búcsúzott Budapesten

Babos Tímea és Stollár Fanny is kiesett a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztorna első fordulójában: előbbi az ukrán Katyerina Baindltól, utóbbi a fehérorosz Aljakszandra Szasznovicstól kapott ki.

Tenisz: megvan az első magyar siker a budapesti tenisztornán

Bondár Anna és Udvardy Panna páros sikere révén megszületett az első magyar győzelem a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán – közölte az MTI.

Tenisz: az első kiemelt nyert a budapesti versenyen

Julija Putyinceva két játszmában, 6:4, 6:0-ra legyőzte az ukrán Anhelina Kalinyinát a budapesti WTA 250-es női tenisztorna vasárnapi döntőjében.

Tenisz: Udvardy Panna a nyolc között búcsúzott a budapesti tornától

Udvardy Panna kiesett a negyeddöntőben a budapesti, 235 ezer dollár (71,6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: Gálfi Dalma elődöntős a budapesti tornán

Gálfi Dalma bejutott karrierje első WTA-elődöntőjébe a budapesti Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71,6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: játék nélkül döntősök Stollárék Budapesten

A budapesti tenisztorna hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a szervezők, hogy Stollár Fanny és Mihaela Buzarnescu bejutott a páros verseny döntőjébe, miután Sara Errani és Irina Maria Bara duója visszalépett a tornától.


Kézilabda Eb: Tudta-e?