Címlapsztori: Juhász Dorka egyik álma az olimpiai szereplés

Az első euroligás meccsén rögtön a találkozó legjobbjának választották a Schiónál, amely új csapatot épít, de a régi, családias szellemben; Juhász Dorka az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság után Olaszországban folytatja karrierjét, és ha minden jól megy, novemberben már a felnőttválogatottban is bemutatkozik.

WNBA: ismét a Las Vegas Aces nyerte meg a bajnokságot

A Las Vegas Aces megvédte címét az észak-amerikai női kosárlabdaligában (WNBA), miután a New York Liberty elleni döntő negyedik meccsén 70–69-re győzött.

WNBA: nyert a New York, a bajnokavatás elnapolva

A New York Liberty hazai pályán 87–73-ra legyőzte a Las Vegas Acest vasárnap, ezzel szépített az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjében, azaz a párharc folytatódik.

WNBA: újra nyert a Vegas, csak egy lépés a bajnoki cím

A Las Vegas Aces hazai pályán 104–76-ra legyőzte a New York Libertyt az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjének magyar idő szerint csütörtök hajnali második mérkőzésén, így összesítésben egylépésnyire van bajnoki címe megvédésétől.

WNBA: Juhász Dorkát beválasztották az év újoncötösébe

Juhász Dorkát beválasztották az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA)idei újoncötösébe, az úgynevezett All-Rookie Teambe.

WNBA: nem jutott döntőbe a Connecticut

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 87–84-re kikapott otthon a New York Libertytől az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) elődöntőjében, így a vendégek 3–1-re megnyerték a párharcot.

WNBA: hátrányba került Határ Bernadett csapata az elődöntőben

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 92–81-re kikapott otthon a New York Libertytől az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) elődöntőjében, így a vendégek 2-1-re vezetnek a párharcban.

WNBA: Határ csapata kikapott az elődöntő második meccsén

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 84–77-re kikapott a New York Liberty vendégeként az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) elődöntőjében, mely így 1–1-re áll.

WNBA: Nagyon büszke vagyok az újoncszezonomra – Juhász Dorka

Juhász Dorka, az észak-amerikai női kosárlabdaligában (WNBA) érdekelt Minnesota Lynx magyar játékosa büszke arra, amit a szerdán zárult szezonban újoncként elért.

WNBA: Határ nélkül ejtette ki a Connecticut Juhászékat

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 90–75-re győzött a Juhász Dorkával felálló Minnesota Lynx otthonában, ezzel 2:1-re megnyerte az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntős párharcát.

WNBA: Juhászék egyenlítettek a negyeddöntőben

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 82–75-re győzött a Határ Bernadettet is foglalkoztató Connecticut Sun ellen az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel kiegyenlítette a párharcot.

WNBA: Határ csapata előnyt szerzett a Juhászék elleni negyeddöntőben

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 90–60-ra győzött a Juhász Dorkát foglalkoztató vendég Minnesota Lynx ellen az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán.

WNBA: Juhász Dorka bekerült az év újoncötösébe az AP-nél

Juhász Dorkát beválasztották az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) újoncötösébe az amerikai AP hírügynökség hagyományos voksolásán.

WNBA: egymás ellen folytatja Juhász és Határ csapata

Az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) két magyar érdekeltségű csapata, a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun és Juhász Dorka együttese, a Minnesota Lynx egymással találkozik a negyeddöntőben.

WNBA: Juhász és Határ csapata is vereséggel zárta az alapszakaszt

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx és a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun is kikapott az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának utolsó játéknapján vasárnap.

WNBA: Juhászék kikaptak, Határ nélkül nyert a Connecticut

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 92–87-es vereséget szenvedett a rájátszásba jutásért harcoló Chicago Sky otthonában az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának pénteki játéknapján.

WNBA: Határ Bernadett nem játszott, csapata legyőzte a Los Angeles Sparkst

A Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun 90–76-ra nyert a Los Angeles Sparks ellen az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának keddi játéknapján.

WNBA: Juhász Dorka remekelt, bejutottak a rájátszásba – videó

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx hazai környezetben, a magyar játékos kiváló játékának is köszönhetően, 86–73-ra nyert a Phoenix Mercury ellen az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának vasárnapi játéknapján, ezzel biztosította helyét a rájátszásban.

WNBA: Juhászék győztek, Határék kikaptak

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx győzött, a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun viszont kikapott az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának pénteki játéknapján.

WNBA: Határ Bernadették legyőzték a Phoenixet

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 84-74-re legyőzte a vendég Phoenix Mercury együttesét az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) legutóbbi játéknapján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?