Karácsony: ...és akkor megszólalt a karácsonyfán az Alcatel mobil

Nyilván gyerekként mindenki írt levelet a Jézuskának, hogy a hőn áhított ajándékot tegye karácsonykor a fa alá. Nem voltak ezzel másképp válogatott jégkorongozóink sem. A férfiválogatottból Nagy Gergő, Szabad Kevin és Vokla Roland, míg a női válogatottból Dabasi Réka, Huszák Alexandra és Odnoga Lotti osztotta meg az NSO Tv-vel, mely kívánság teljesítése okozott nekik a legnagyobb örömöt a szeretet ünnepén.

Jégkorong: Az erő megvan bennük, az önbizalom a kérdés

Vokla Roland bő egy év után kapott ismét meghívót, míg Szabad Kevin először bizonyíthatja, hogy helye van a magyar jégkorong-válogatottban. A fiúk azt mondják, megvan bennük az erő, hogy a lengyelországi találkozókon megmutassák magukat Sean Simpson szövetségi kapitánynak. De ez önbizalom kérdése is lesz.

Jégkorong: Örülök életem első válogatottbeli góljának, de... – Vokla

Bár alig egy perccel a vége előtt még 3–1-re vezetett a magyar jégkorong-válogatott, hosszabbításban 4–3-ra kikapott az olaszoktól a lengyelországi EIHC-torna nyitó napján. A mérkőzés után Erdély Csanád, illetve a válogatottban első gólját megszerző Vokla Roland és a kapuban most debütáló Adorján Attila értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: hosszabbításos vereséggel kezdett a válogatott

Az olaszok ellen játszotta első mérkőzését a magyar férfi jégkorong-válogatott a gdanski EIHC-tornán. A mérkőzés 3–1-es magyar vezetés után hosszabbításban dőlt el az ellenfél javára.