Vízilabda: megsérült az FTC magyar válogatott kapusa

Megsérült Vogel Soma, a Ferencváros férfi vízilabdacsapatának magyar válogatott kapusa – olvasható a fradi.hu oldalán.

Vízilabda: hathetes alapozás után kezd az FTC-Telekom

Hathetes alapozáson van túl az FTC-Telekom Waterpolo bajnok és kupagyőztes férfi vízilabdacsapata, amely utóbbi sorozatban szerdán kezdi az UVSE elleni nyolcaddöntős párharcot, jövő héten pedig már a Bajnokok Ligája főtábláján bizonyíthat – írja az MTI.

Férfi vízi Eb: Az olimpián kell felérnünk a csúcsra – Jansik Szilárd

Büszkeséggel vegyes csalódottság jellemezte a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjait a házigazda ellen egy góllal elveszített Eb-döntő után.

Ezúttal nem sikerült... Horvátország az Európa-bajnok

Eljött a spliti vízilabda Európa-bajnokság utolsó napja is, a magyar válogatott a döntőben Horvátország ellen szállt vízbe, és óriási küzdelemben egygólos vereséget szenvedett (9–10).

Férfi vízi Eb: férficsapatunk hazahozná az aranyérmet

Rövid idő alatt hatalmas utat járt be a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a világbajnok spanyolok legyőzése után a házigazda horvátokkal csap össze a Splitben zajló kontinenstorna döntőjében.

Férfi vízilabda Eb: elődöntőben a magyar válogatott!

A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–8-ra megverte Montenegrót az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Az elődöntőben a spanyolok vagy a görögök várnak ránk.

Elődöntőbe jutott a vízilabda Eb-n a magyar válogatott!

A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–8-ra megverte Montenegrót az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A csütörtökön 18 órakor kezdődő elődöntőben a spanyolok várnak ránk.

Water polo: I would only be satisfied if we won a medal – Soma Vogel

By winning the BENU Cup, Hungary's men's water polo team tuned up for the European Championship that starts in a week in Split. After the 13-9 win against the Netherlands, we asked Soma Vogel and Gergő Zalánki about their experiences of the tournament, the harmony with the newcomers, Zsolt Varga's tough training sessions, and also what they would be happy with at the European Championship.

Vízilabda: Csak akkor lennék elégedett, ha érmet szereznénk – Vogel Soma

A BENU-kupa megnyerésével hangolt a magyar férfi vízilabda-válogatott az egy hét múlva kezdődő spliti Európa-bajnokságra.  A hollandok elleni, 13–9-es győzelem után kérdeztük Vogel Somát és Zalánki Gergőt a torna tapasztalatairól, az újoncokkal való összhangról, illetve szó volt Varga Zsolt kemény edzéseiről, s azt is elmondták, mivel lennének elégedettek az Eb-n.

Vízilabda: újabb kapus csatlakozott a válogatott keretéhez

Kedden csatlakozott a magyar vízilabda-válogatott keretéhez Grieszbacher Márk. Az egriek 22 éves kapusának Vogel Soma kisebb ujjsérülése miatt küldött meghívót Varga Zsolt szövetségi kapitány – írja a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos honlapja.

Vizes vb: Kritikusnak kell lennünk magunkkal szemben – Märcz Tamás

Märcz Tamás köszönetet mondott Grúziának, hogy rákényszerítik a magyar férfi vízilabda-válogatottat arra, hogy alaposan kielemezze a hibákat a szerdai negyeddöntő előtt. Elsősorban a zónavédekezéssel van gond, illetve nagyon könnyen osztják a kiállításokat, amelyhez, úgy tűnik, alkalmazkodni kell. Lévai Márton szerint is sokat kell dolgozni a csapat védekezésén a következő napokban. Vogel Soma rendben van.  

Vízilabda: Vogel Soma meghatódott a Benedek Tiborról elnevezett díjtól

Vogel Soma elképesztő védéseinek is köszönhetően a magyar férfi vízilabda-válogatott 12–8-ra legyőzte Montenegrót a budapesti világbajnokságon. A meccs embere a magyar kapus lett, az interjúfolyosón meghatódottan szorongatta a Benedek Tiborról elnevezett díjat. 

Vízilabda: Úgy kell teljesítenem, ahogy az olimpián Nagy Viktor – Vogel Soma

A két ünnep között feltörekvő fiatalok vettek részt a férfi vízilabda-válogatott összetartásán, míg január első hetében a tapasztaltabb játékosok – illetve még azok is, akik decemberben meggyőzték Märcz Tamás szövetségi kapitányt. Az NSO Tv is ott járt a Duna Arénában rendezett sajtónyilvános edzésen, a tréner mellett megszólaltattuk az egyik „duplázót”, Batizi Benedeket, de a 24 évesen már a rutinosak közé tartozó kapus, Vogel Soma is elmesélte kameránk előtt, mennyire nehéz a visszavonult Nagy Viktor öröksége a válogatott kapujában.

Férfi vízi: „Anya, leviszel az uszodába, én vízilabdázó leszek!”

Konarik Ákosnak és Vogel Somának is meghatározó élményt jelentett a magyar férfi vízilabda-válogatott pekingi olimpiai bajnoki címe. Arról már mindketten álmodoztak, milyen lehet megnyerni az ötkarikás játékokat, abba azonban még csak óvatosan gondolnak bele, milyen lehet részt venni az első olimpiájukon. Kedden kiderül, hogy ez a vágyuk teljesül-e Tokióban. 

Eb 2020: Tudom, hogy Marco senkitől sem fog megriadni – Märcz Tamás

A férfi vízilabda-válogatottunk javában készül már az olimpiára, de ahogy ideje engedi, a magyar labdarúgó-válogatott Eb-mérkőzéseit is nyomon követi a csapat. Mint ismert, Märcz Tamás jó barátságot ápol Marco Rossival, s az NSO Tv-n keresztült üzent is neki. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?