Női kézi: Heidi Löke 11 év után visszatért a Larvikhoz

Visszatért korábbi sikerei helyszínére, a norvég női kézilabda-bajnokság legutóbbi kiírásában tizedik Larvikhoz az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, kétszeres világbajnok és olimpiai bajnok beálló, Heidi Löke, aki a címvédő és BL-induló Vipers Kristiansandot hagyta ott, hogy együtt játszhasson többek között unokahúgával, Astrid Lökével.

Női kézi: Vjahireva után a Rosztov edzője is a BL-címvédőhöz távozott

A szlovákiai magyar Hlavaty Tamás távozott az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, s a BL-címvédő norvég Vipers Kristiansand másodedzője lett – számolt be róla a Rosztov Facebook-oldala.

Női kézi: Vjahireva a Vipersben folytatja a pályafutását

Anna Vjahireva elhagyja a Rosztov-Dont, és a Vipers Kristiansandban folytatja pályafutását – derül ki az orosz együttes Facebook-posztjából. A 27 éves jobbátlövő 2016-ban érkezett a Rosztovhoz, az ott töltött ideje alatt ötször nyert bajnokságot, valamint 2019-ben a Bajnokok Ligája döntőjében is szerepelt.

Női kézi: Tomori Zsuzsanna visszatér a Ferencvároshoz! – hivatalos

A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungariában folytatja a pályafutását Tomori Zsuzsanna. A zöld-fehéreket 2010 és 2015 között már erősítő balátlövő a BL-győztes norvég Vipers Kristiansandtól érkezik a klubhoz – írja a fradi.hu.

Női kézi BL: Nem tudtam volna elképzelni jobb búcsút – Nora Mörk

Mint ismert, a Győri Audi ETO KC 33–31-re kikapott a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája új nézőcsúcsot hozó budapesti döntőjén. A finálé után a norvégok játékosa, Nora Mörk teljesen kimerült, s Katrine Lunde szerint is mindent kiadott magából a Vipers.

Női kézi BL: Fizikailag nincsen problémám, most lelki gondjaim vannak – Lukács

A Győri Audi ETO KC 33–31-re kikapott a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája újabb nézőcsúcsot hozó budapesti döntőjében. A találkozó után a győriek szélsőjével, Lukács Viktóriával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: Miattam voltak szomorúak a lányok – Leynaud

A Győri Audi ETO KC 33–31-re kikapott a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája újabb nézőcsúcsot hozó budapesti döntőjében. A találkozó után a győriek visszavonuló kapusával, Amandine Leynaud-val beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: „Amikor szóltak, hogy támadnom kell, kicsit aggódtam” – Tomori a góljairól

A Győri Audi ETO KC 33–31-re kikapott a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája újabb nézőcsúcsot hozó budapesti döntőjében. A találkozó után a norvégok magyar játékosával, Tomori Zsuzsannával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: a Vipers átlövője a négyes döntő legjobbja

Markéta Jerábkovát, a Vipers Kristiansand átlövőjét választották meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének legjobb játékosává.

Elveszítette a Bajnokok Ligája-döntőt a Győri Audi ETO!

A Győri Audi ETO KC 33–31-re kikapott a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája újabb nézőcsúcsot hozó budapesti döntőjében.

Női kézi BL: Nagyon nem lesz egyszerű a Győrnek ellenünk – Mörk

Már csak egy lépés választja el a Győri Audi ETO-t attól, hogy ismét elhódítsa a női kézilabda Bajnokok Ligája trófeáját. A budapesti négyes döntő fináléjában (kezdés: 18 óra, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) azonban az a címvédő norvég Vipers Kristiansand vár rá, amely ebben a BL-idényben egyedüliként le tudta győzni. Az ellenfélnél tisztában vannak vele, hogy vasárnap teljesen más mérkőzésre van kilátás, ám a korábbi győri Nora Mörk is azt hangsúlyozta, nagyon megnehezítenék a hazai közönség előtt szereplő ETO dolgát.

Női kézi BL: Ambrost ismerve jó kis védekezést fog felhúzni a Győr – Tomori

Vasárnap a Győri Audi ETO KC a címvédő Vipers Kristiansanddal mérkőzik meg a trófeáért a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A norvég csapat Metz elleni, 33–27-re megnyert elődöntője után Tomori Zsuzsanna értékelt az NSO Tv-nek, és már a 18 órakor kezdődő fináléra is kitért.

Női kézi BL: a Vipers lesz a Győr ellenfele a döntőben

A címvédő Vipers Kristiansand lesz a Győri ETO ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő vasárnapi fináléjában. A Tomori Zsuzsannát is foglalkoztató norvég csapat Markéta Jerábková és Nora Mörk gólerős játékának, valamint a kapuban Katrine Lunde újabb meghatározó teljesítményének köszönhetően a második félidőben felőrölte a Metzet. 

Női kézi BL: már pénteken kezdődik a négyes döntő

Bár a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének mérkőzései csak június 4-én, szombaton kezdődnek a Győri Audi ETO–Esbjerg összecsapással, a final four programsorozata már június 3-án elindul.

Női kézi BL: a Győr játssza az első elődöntőt a final fourban

A Győri Audi ETO–Team Esbjerg elődöntővel indul majd a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője június 4-én. A 15 óra 15 perckor kezdődő találkozó után 18 órától a Metz–Vipers Kristiansand mérkőzést rendezik – írja a Sport Tv, melynek stúdiójában sorsolták ki csütörtökön a párosítást.

Női kézilabda BL: az Esbjerg lesz a Győr ellenfele az elődöntőben

Budapesten, a Sport1 televízió stúdiójában sorsolták ki a női kézilabda Bajnokok Ligája final fourjának párosítását. A Győri Audi ETO a dán Team Esbjerggel találkozik az elődöntőben, a másik ágon Metz–Vipers Kristiansand összecsapást rendeznek.


Kézilabda Eb: Tudta-e?