Videó: a meztelen valóság – így szereti magát az NFL-falember

Az NFL-ben az a szép, hogy szinte minden testfelépítésű embernek megtalálják a posztját. Vince Wilfork, a Houston védekező falembere 188 centi magas és nagyjából 150 kilogramm. Az ESPN videójában megmutatja magát, miközben azt akarja bizonyítani, hogy ilyen testtel is lehet valaki nagybetűs sportember.

NFL: újabb San Franciscó-i sokk; Wilfork Houstonban folytatja

Még ki sem heverhették az első sokkot a San Francisco 49ers szurkolói, máris jött az újabb: a tengerentúli profi amerikaifutball-ligába (NFL) újoncként berobbanó Chris Borland is bejelentette visszavonulását.

NFL: Peyton Manning kisebb fizetéssel is folytatja

A következő idényben is játszik Peyton Manning, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Denver Broncos irányítója, aki így 18. szezonjára kezdi meg a felkészülést.

NFL: a hős, a „labdabotrány”, a „biciklitolvaj” és az új főedző

Még egy nap sem telt el a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferenciadöntői óta, máris rengeteg érdekességről kell beszámolnunk.

NFL: a Pats kulcsjátékosokkal egyezett meg, futóvándorlás

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots támadó- és védőfalának közepét is bebiztosította.

NFL: a Patriots kiválósága ebben a szezonban már nem játszhat

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots 4. fordulóbeli sikere érzékeny áldozattal járt, Vince Wilfork ebben a szezonban már nem léphet pályára.


Kézilabda Eb: Tudta-e?