Honvéd: a Villarreal alelnöke a tulajdonost és a klubot dicsérte

A Villarrealt lenyűgözte a Budapest Honvéd elleni szombati stadionavató mérkőzés körítése. A koronavírusos esetek miatt B-csapatával érkező, a kispestiekkel 0–0-s döntetlent játszó Európa-liga-győztes klub vezetői nyitottak arra, hogy a jövőben is együttműködjön a két klub.

Honvéd: így búcsúzott Kamber a társaitól az utolsó meccse előtt

Mint ismert, a Budapest Honvéd 37 éves védője, Djordje Kamber visszavonult a labdarúgástól, és a kispestiek NB III-as tartalékcsapatánál kezdi meg edzői pályafutását. Kamber szombati búcsúmérkőzése a Honvéd Villarreal elleni stadionavatója volt, amelyen a meccs előtt beszédet tartott társainak.

NB I: Mi is kellünk hozzá, hogy oroszlánbarlang legyen a Bozsik Aréna – Eppel

Eppel Márton szerint ha csak a szurkolókon múlik, akkor biztosan oroszlánbarlang lesz a Bozsik Arénában, de a Budapest Honvéd játékosa szerint ehhez azért ők is kellenek majd. A nyáron a Mezőkövesdtől a kispestiekhez szerződő Szappanos Péter a Villarreal B csapata elleni stadionavatón lépett először pályára a kispesti közönség előtt. 

NB I: A kispestiek szurkolása volt nekem a benzin – Djordje Kamber

Djordje Kambert a levegőbe dobálták a társak a Villarreal elleni stadionavató után, miközben a Honvéd-tábor a nevét skandálta. A kispestiek közönségkedvence így búcsúzott el a szurkolóktól, miután befejezte a profi karrierjét. 

Honvéd: „A szívemben még ott van a régi stadion, az újat be kell lakni!”

Egy héttel a labdarúgó NB I 2021–2022-es idényének rajtja előtt, szórakoztató programokkal tarkított stadionavatót tartottak Kispesten. Bár a szurkolóknak ott van a szívükben a régi stadion, az új Bozsik Aréna nagyon tetszik nekik, s bíznak abban, hogy ehhez is majd rengeteg futballélmény köti őket. S mi történne  a kerületben, ha a Budapest Honvéd újabb bajnoki címet ünnepelhetne a jövőben? Az NSO Tv videójából ezt is megtudhatjuk. 

Felkészülés: nem született gól a Bozsik Aréna avatómeccsén

A Budapest Honvéd a spanyol Villarreal B-csapata ellen 0–0-s döntetlennel avatta fel a Bozsik Arénát.

A Honvéd küzdelmes mérkőzésen ikszelt a Villarreal B-csapatával a stadionavatón

A Budapest Honvéd a spanyol Villarreal B-csapata ellen 0–0-s döntetlennel avatta fel a Bozsik Arénát.

Honvéd: mégis jön a Villarreal az avatóra – a B-csapatával

Miután a Villarreal koronavírusos megbetegedések miatt egy nappal a mérkőzést megelőzően lemondta a Bozsik Aréna stadionavatóján való részvételt, a spanyol klub a B-csapatát mégis elutaztatja a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre – tájékoztatott a kispestiek hivatalos honlapja.

Honvéd: a Villarreal lemondta a stadionavatót

Pozitív koronavírustesztek miatt az Európa-ligában címvédő spanyol Villarreal labdarúgócsapata lemondta az új Bozsik Aréna Budapest Honvéd elleni szombati avatómérkőzését – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

NB I: Horváth Ferenccel jártuk be az új Bozsik Arénát – videó

Szombaton a Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel a Budapest Honvéd az új Bozsik Arénát, amelyet csütörtökön a sajtó munkatársai Horváth Ferenc vezetésével körbejárhattak. Az NSO Tv a kispestiek vezetőedzőjével beszélgetett a csapat új otthonáról. 

Felkészülés: bivalyerős csapattal lép pályára szombaton a Villarreal a Honvéd ellen

Bizonyos, hogy Unai Emery a legerősebb csapatát hozza el a Bozsik Aréna szombati avatójára, a Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésre – a Villarreal útja Kispesten át vezet az ausztriai edzőtáborba.

Honvéd: Bozsik Péteré a kezdőrúgás a stadionavatón

Szombat este nyolckor avatják fel hivatalosan a Bozsik Arénát. Mint már beszámoltunk róla, a labdarúgó Európa-liga győztese, a spanyol Villarreal a vendég. Az első labdaérintés Bozsik Péteré lesz: a névadó Bozsik Józsefnek, az Aranycsapat legendás fedezetének, a klub ikonikus alakjának fia, az M4 szakértője végzi el a kezdőrúgást. A televíziós csatorna egyébként élőben közvetíti a stadion­avató mérkőzést.

Bp. Honvéd: indul a jegyárusítás a Bozsik Aréna avatójára

Csütörtökön kezdődik a jegyértékesítés a Budapest Honvéd új stadionja, a Bozsik Aréna július 24-i pályaavató mérkőzésére, amelyen a kispesti futballcsapat ellenfele az Európa-liga-győztes spanyol Villarreal lesz.

Serie A: visszavonult az Inter korábbi spanyol középpályása

Bejelentette visszavonulását Borja Valero egyszeres spanyol válogatott labdarúgó.

Bp. Honvéd: hétfőn indul a jegyértékesítés a Villarreal elleni meccsre

A Budapest Honvéd a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy hétfőn elindul a jegyértékesítés a Bozsik Aréna hivatalos nyitó mérkőzésére.

A játékosmegfigyelők semmit, a Villarreal csiszolatlan gyémántot látott benne: Rodri

Az angol Guardian napilap európai újságokat összefogó kezdeményezésének tagjaként a Nemzeti Sport külföldi szakírók cikkeivel mutathatja be az Európa-bajnokságon részt vevő válogatottak játékosait. A sorozat újabb részében Diego Torres, az El País szerzője mutatja be a spanyol válogatott középpályását, Rodrit.