Victoria Beckham, Shakira, Wanda Icardi – a leggazdagabb futballistafeleségek

A The Sun angol lap elkészítette a listát, amelyen a legsikeresebb és egyben leggazdagabb futballistafeleségek szerepelnek.

Kép: Beckham nem mindennapi ajándékkal lepi meg kedvesét

David Beckham a Karib-térségben készül vásárolni egy kisebb szigetet kedvesének, Victoria Beckhamnek – számolt be a The Sun.

Beckhamné terpesztett – láthatóan megéri balettra járni!

Victoria Beckham, David Beckham korábbi sztárfocista felesége egy ideje balett órákat vesz, most pedig megmutatta hajlékonyságát. Mint azt Victoria írja, megérték a leckék...  

Kép: Beckham a „tökéletes” apuka, ettől olvad a női szív

Hiába nem futballozik már profi szinten és a rivaldafényt is kerüli amennyire lehet, David Beckham népszerűsége egy picit sem csökken. Sőt!

Anglia: Beckham visszavonult? Mégis többet keres, mint valaha

David és Victoria Beckham nem lassít, legalábbis továbbra is elképesztő ütemben keresi a pénzt: a friss év végi kimutatások szerint a pár több mint 65 millió fontot keresett 2015-ben.

Anglia: a neten Lampard a legveszélyesebb futballista

Különleges kutatás eredményének főszereplője lett Frank Lampard, a New York City FC futballistája. Az angol válogatott kiválóságot találták a legveszélyesebb angol labdarúgónak az internetes kereséseket tekintve – derül ki az Intel Security tanulmányából.

David Beckham és fia is kínos helyzetbe került Brooklyn első randiján

David Beckham a Late Late Show vendége volt az Egyesült Államokban. A korábbi kiváló futballista a szakmázás helyett inkább magánéletéről, családjáról mesélt.

Beckham fia aprópénzért szolgál fel egy kávézóban

„Beckhamék azt szeretnék, hogy Brooklyn megtanulja, mennyit ér a pénz” – közölte David és Victoria Beckham szóvivője, amikor bejelentette, hogy a 15 éves Brooklyn Beckham, a sztárpár legidősebb gyereke munkába állt.

Beckhamék megvették Versace 30 milliós házát - képek

Hosszú hónapok alkudozása után végül is megegyezett David és Victoria Beckham, és megveszik Gianni Versace házát a Miami Beachen.

Beckhamék kezdik belakni 40 millió fontos új otthonukat

Persze, hiszen a pénz nem számít a családban. Nem is olyan rég vették meg 40 millió fontért az új házukat, és máris még ötmilliót fognak kiadni a felújítási munkálatokra.

Jupp Heynckes arany Bambit kapott Pep Guardiolától

A Bayern München tavaszi triplázását követően a csapat nyáron visszavonult vezetőedzőjét, Jupp Heynckest Bambi-díjjal tüntették ki Berlinben a bajor klubnál végzett sikeres munkájáért. Az aranyból készült fehérfarkú szarvasbika-borjút számos királykategóriás híresség előtt a németet leváltó spanyol edző, Josep Guardiola adta át.

Victoria Beckham tükörként használta a kivetítőt az NHL-meccsen – videó

David Beckham és egész családja kilátogatott a Los Angeles Kings és a Calgary meccsére. A pásztázó kamera természetesen megtalálta a celebritásokat, és ahogy a videónkból is látszik, tükör hiányában Victoria egyből megigazította a ruháját, a haját a kivetítő segítségével. Ráadásul amikor a kisfián elrendezte a takarót, azt sem a gyerekre vagy a takaróra nézve tette, hanem a kivetítőt stírölte. Óriási gratula! Ezt csinálják utána!  

Victoriáék eladják a Beckhingham Palace-t – képek

Szép nagy ház volt Hertforshire-ben az a kastély, amelyet csak Beckingham Palace-nak nevezett az angol közvélemény. Helyesebben szólva, ma is szép nagy, csak már nem Beckhaméknek. Hírek szerint ugyanis a házaspár 12 millió fontért túladott rajta.

Beckhamné már tudja, milyen a New York-i közbiztonság – képek

Bár eddig nem tudtuk, hogy Victoria Beckham szeret biciklizni, most megtudtuk. A New York-i divathétre érkezett futballistafeleség biciklivel közlekedett a városban (bár hogy magas sarkúban nem lehet egyszerű, az biztos...), és ahogy kell, ki is kötötte lánccal egy oszlophoz.

David Beckham új McLaren Spiderével furikázott Hollywoodban – képek

A Beckham család a hét közepén Amerikában járt, csütörtökön a gyerekekkel Disneylandbe mentek egy kis kikapcsolódásra. Pénteken Davidnak adódott egy kis szabad ideje, hogy játsszon egyet ő is az új játékával, mégpedig egy 319 ezer dollárt érő McLaren Spider sportkocsival. Ezért fogta magát, és ment vele néhány kört a Beverly Hillsen. Beckham meglehetősen szúrós szemmel figyelte, hogy valaki már megint őt fotózza. Egy nappal korábban a vidámparkban boldogan játszadozott a gyerekekkel, és erről is mutatunk képeket.

Beckhamné „kombinéban”, Murray párja Victoria ruhájában szurkolt - galéria

Persze, hogy Victoria Beckham keze Andy Murray győzelmében is benne volt. Focista, másnapos és spártai a díszpáholyban.

Beckham új szerepe James Bond lehet

David Beckhamnek eddig kevéssé voltak színészi ambíciói, de felesége, Victoria szerint jó lenne, ha erről is elgondolkodna. Mindjárt javaslatot is tett neki, méghozzá a 007-es ügynökre.

Beckham-ábécé, avagy mindenféle érdekesség Becksről betűrendben

Visszavonult David Beckham. Ezekben a napokban mindenfélét megtudhatunk, ami a pályafutásából fontosnak tekinthető, és ez jogos is. Ebben a kis összeállításban azt tárjuk olvasóink elé, ami talán nem annyira fontos, de érdekes lehet a nagy David személyiségének megismeréséhez.

Victoria Beckham kigombolt blúzzal, de belőtt hajjal lépett a fotósok elé - videó, képek

A divatkirálynő még a lesifotósok elé sem lép ki akármilyen frizurával. A blúz nem is számít.

Victoria Beckham megmutatta kislányának Párizst – képek

Victoria Beckham már otthonosan lépdel híresen magas sarkú cipőiben Párizs utcáin, és most úgy döntött, hogy magával viszi másfél éves kislányát, Harpert is. Természetesen a saját tervezésű kabátban járt körbe, ölében a gyerekkel. A család hétfőn érkezett a francia fővárosba, ahol éppen szerdán ünnepelték meg Cruz nyolcadik születésnapját. A család érkezése természetesen óriási biztonsági intézkedéseket igényelt, egyesek szerint az amerikai elnök nem kap olyan kíséretet, mint ők.


Kézilabda Eb: Tudta-e?