Erste Liga: megint győzött, csodaközelben a Vasas

A Vasas hazai jégen 2–1-re legyőzte a brassói csapatot a jégkorong Erste Liga csütörtöki mérkőzésén, így ebben a párharcban hetedik meccs dönt a továbbjutásról.

Erste Liga: kiütéssel győzött a Csíkszereda és a Ferencváros

A harmadik mérkőzésekkel folytatódtak a jégkorong Erste Liga rájátszásának negyeddöntős összecsapásai, amelyek során Csíkszereda 7–1-re kiütötte a Gyergyói HK-t, a Corona Brasov 3–0-ra nyert az Opten-Vasas ellen, az FTC-Telekom 6–2-re legyőzte a HKB Újbudát, a DEAC pedig 3–1-es sikert aratott az Újpesti TE felett.

Erste Liga: közel négyórás meccset nyert meg a MAC az FTC ellen

Szerdán folytatódtak a jégkorong Erste Liga rájátszásának negyeddöntős összecsapásai. A második mérkőzésen a Corona Brasov 5–4-re legyőzte a Vasast, a Csíkszereda hosszabbítás után 2–1-re kikapott a Gyergyótól, a DEAC 4–3-ra nyert az Újpest ellen, míg a MAC Újbuda kétszeres hosszabbítás után győzte le 4–3-ra idegenben a Ferencvárost. 

Erste Liga: Vasas-győzelemmel zárult az alapszakasz

A Vasas 5–2-re legyőzte a Titánok csapatát a jégkorong Erste Liga alapszakaszának utolsó játéknapján, amivel befejeződtek a 36 körös küzdelmek.

Erste Liga: győzött a Vasas, ezzel bejutott a rájátszásba

A hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Erste Liga) szerdai játéknapján kialakult a rájátszás mezőnye, miután a Vasas 5–2-re győzött a Titánok ellen Győrben, s ezzel biztosította 8. helyét a tabellán. Az angyalföldiek előnye immár behozhatatlan – éppen a Titánokkal szemben.

Erste Liga: gólzáporos meccsen múlta felül az Újpest a Vasast

A célegyenesre fordulva körvonalazódnak már az Erste Liga-csapatok alapszakasz-helyezései – de a végeredmény szempontjából még vár ránk egy-két kulcsfontosságú csata, miután az Újpest 7–3-ra legyőzte a Vasast.

Erste Liga: a MAC szűken, a DEAC simán nyert

A jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a MAC HKB Újbuda 3–2-re legyőzte a Titánokat Győrben, míg a DEAC hazai pályán nyert 6–2-re a Vasas ellen.

Jégkorong: Tele vagyok energiával – Szuper Levente

Nem tervezett módon és útvonalon, de visszatalált a Vasashoz a tavaly tavasszal a szövetség elnökségéért elinduló Szuper Levente, aki sokat tanult a kampányából, szerinte a jelen időszak jó a megnyugvásra, és dolgozni kell, hogy a kapuk megnyíljanak.

Erste Liga: nyert az FTC, a MAC és a Csíkszereda

Az éllovas FTC-Telekom 5–3-ra legyőzte a Vasast a jégkorong Erste Liga alapszakaszának csütörtöki játéknapján. A MAC hazai jégen, hosszabbításban legyűrte a Gyergyót (5–4), a Csíkszereda nagy különbséggel, 7–2-re nyert az Újpest vendégeként, és ugyancsak idegenben győzött a Brassó.

Erste Liga: a MAC négy góllal legyőzte a Vasast

A MAC Újbuda 6–2-re legyőzte a Vasast a jégkorong Erste Liga hétfő esti mérkőzésén. A Brassó Győrben felülmúlta a Titánokat.

Erste Liga: a Gyergyó három góllal legyőzte a Vasast

Gól nélküli első harmad után a Gyergyó 3–0-ra győzött a Vasas vendégeként a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján.

Erste Liga: győzelmet ért a remek ferencvárosi hajrá

A jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján az FTC hazai pályán remek hajrájának köszönhetően 6–4-re legyőzte a MAC HKB Újbudát. A Gyergyó hosszabbítás után győzte le a Csíkszeredát, míg az UTE a Vasas, a DEAC pedig a Dunaújvárosi Acélbikák elleni meccset rendezte le a harmadik harmadban.

Erste Liga: 2015 után ismét nyert az Újpest az FTC otthonában

A jégkorong Erste Liga alapszakaszának hétfői játéknapján az Újpest hátrányból felállva, egy parádés záró harmadot produkálva kiütötte a Ferencvárost.

Erste Liga: egy gól döntött, a DEAC legyőzte a Vasast

A jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a Vasas hazai pályán 3–2-re kikapott a DEAC-tól, amely az 57. percben szerezte meg a győzelmét érő harmadik gólt.

Erste Liga: egygólos FTC-siker; szétlövésben nyert a MAC

A jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján az FTC-Telekom hazai pályán 4–3-ra legyőzte az Opten Vasas HC-t. A Fehérvári Titánok kétgólos hátrányból fordítottak, és nyertek végül 5–3-ra a sereghajtó Dunaújvárosi Acélbikák otthonában. A Gyergyói HK a rendes játékidő végén egyenlített, végül azonban szétlövés után 2–1-re kikapott a MAC HKB Újbudától.

Erste Liga: az 59. percben ütött góllal győzött az FTC

Az FTC a végjátékban ütött góllal gyűrte le 3–2-re a Vasast a jégkorong Erste Liga csütörtöki játéknapján. Az éllovas MAC Újbuda 4–2-re kikapott a brassói csapat vendégeként, és a DEAC is vereséget szenvedett Erdélyben – a debrecenieket a Gyergyó verte meg ugyancsak 4–2-re.  

Erste Liga: hat góllal nyert a listavezető MAC HKB Újbuda

A listavezető MAC HKB Újbuda kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott a Dunaújvárosi Acélbikák vendégeként a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján. A Brassó 7–3-ra nyert a Vasas ellen, míg a Gyergyó az Újpest, a DEAC pedig a Fehérvári Titánok ellen szerezte meg a három pontot.

Erste Liga: a Gyergyó könnyedén verte a Vasast

A Gyergyói HK 3–0-ra legyőzte az erdélyi túrán szereplő Opten-Vasas csapatát a jégkorong Erste Liga szombati mérkőzésén.    

Erste Liga: az Újpest vereséggel rajtolt, először nyert a Vasas

Vereséggel rajtolt az új idényben az Újpest, a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján otthon 4–2-re kikapott az így éllovassá előlépő Corona Brasov Wolvestól.

Erste Liga: négy gólt szerezve nyert a DEAC és a Brassó

A Debrecen házigazdaként, a Brassó vendégként nyert a jégkorong Erste Liga alapszakaszának pénteki játéknapján.