NB II: Feczesin kórházban fekszik, de a gólöröme megjelent a pályán

A labdarúgó NB II 34. fordulójának első mérkőzésén a listavezető Vasas 3–0-ra legyőzte a Pécset, ezzel megszilárdította első helyét a tabellán. A találkozó után a két vezetőedző értékelt, illetve az NSO Tv stábja a látványos gólt szerző Szatmári Lóránddal beszélgetett, aki elárulta: agyi keringészavar gyanúja miatt kórházban fekvő csapattársának, Feczesin Róbertnek megígérte a találkozó előtt, hogy ha elsül a lába, utánozni fogja a gólörömét. És elsült…

NB II: „A második hely nem nekünk lehet teher”

Minden bizonnyal sokakat meglepett, hogy az újonc Pécsi MFC a második helyen telel a tabellán, de a csapat rácáfolt a kételkedőkre, és bizonyított. Leginkább a szurkolóknak, akik a szezon kezdetén is megtöltötték már a lelátót, már amikor a megengedett 3500 szurkoló mind be is ment a stadionba.

NB II: Vas László marad az újonc PMFC vezetőedzője

Továbbra is Vas László irányítja vezetőedzőként a labdarúgó NB II egyik újoncát, a Pécsi MFC-t – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: egyre több a szurkoló, 20 gól, 12 pont – megállíthatatlan a Pécs?

Egyelőre megállíthatatlannak tetszik a Pécsi MFC – Vas László együttese ugyanis eddigi négy bajnokija közül, az NB III-ban egyedüli csapatként valamennyit megnyerte, szerzett húsz gólt, s mindössze kettőt kapott.

NB III: Bódog Tamás korábbi segédedzője veszi át a PMFC-t

Az élvonalbeli tapasztalatokkal is rendelkező pécsi születésű szakember, Vas László lett a PMFC NB III-as labdarúgócsapatának új edzője – adta hírül a klub hivatalos oldala.

NB III: Pintér Attiláék váratlanul elküldték a komlói edzőt

A labdarúgó NB III Középcsoportjának utolsó helyén álló Komlónál Vas Lászlót Nagy Tamás váltotta a kispadon.