Női Vuelta: Vas Kata Blanka a 43., Brown nyerte a szakaszt

Grace Brown nyerte a női Vuelta országúti kerékpáros-körverseny harmadik szakaszát pénteken, a magyar bajnok Vas Kata Blanka a 43. lett.

Női Vuelta: Van Vleuten átvette a vezetést, Vas a 22. lett

A holland Annemiek van Vleuten nagy fölénnyel nyerte meg a női Vuelta országúti kerékpáros körverseny második szakaszát csütörtökön, ezzel átvette az összetett első helyét. A magyar bajnok Vas Kata Blanka a 22. helyen ért célba.

Női Vuelta: Vas csapata 4. lett a csapatidőfutamban

Vas Blanka társaival a negyedik helyen végzett a női Vuelta országúti kerékpáros-körversenyt nyitó szerdai csapatidőfutamon – írta az MTI.

Kerékpár: Nem akartam feláldozni a cyclocrossidényemet – Vas

Húszéves kerékpárosunk, Vas Kata Blanka nem szeretne félkészen érkezni a terepidényre, mint mondta, közelebbi helyszín esetén nem gondolkozott volna, hogy indul-e az országúti világbajnokságon. A Magyar Kerékpáros-szövetség elfogadta döntését, és nincs rossz érzés a felekben.

Kerékpár: Vas Blanka kihagyja a szeptemberi világbajnokságot

Szeptember 18. és 25. között az ausztráliai Wollongong ad otthont az országúti kerékpárosok idei világbajnokságának, amelyet – az eredeti tervekkel ellentétben – kihagy az egy évvel ezelőtt a mezőnyversenyben 4. helyen záró Vas Kata Blanka – számolt be róla az Eurosport.hu.

Kerékpár: Vas Kata Blanka nyolcadik a plouay-i egynaposon

A szeptemberi világbajnokságra készülő magyar bajnok Vas Kata Blanka a legjobbakkal megérkezve nyolcadik lett a Classic Lorient Agglomération egynapos országúti kerékpáros versenyen – írja a Magyar Távirati Iroda.

Kerékpár: Vas Blanka majdnem feladta a női Girót

Bukása után Vas Kata Blanka biztos volt benne, hogy nem megy tovább a női Giro d'Italián, mégis képes volt folytatni az olasz országúti kerékpáros körversenyt, amelyet jó tapasztalatszerzési lehetőségként élt meg – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Női Giro: Annemiek van Vleuten harmadszor nyert, Vas 51. lett

Annemiek van Vleuten nyerte meg a női Giro d’Italia országúti kerékpáros-körversenyt, a záró etapon 26. Vas Kata Blanka pedig 51. helyen zárt összetettben.

Női Giro: Van Vleuten lassan örülhet, Vas 63. a szakaszon

Annemiek van Vleuten közel került harmadik összetett sikeréhez a női Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen, amelynek szombati szakaszán Kristen Faulkner diadalmaskodott, Vas Kata Blanka pedig 63. lett.

Női Giro: Van Vleuten közel a végső győzelemhez, Vas 64.

A rózsaszín trikós Annemiek van Vleuten bukással együtt is fölényes győzelmet aratott a női Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki szakaszán, Vas Kata Blanka 64. lett – írja az MTI.

Női Giro: Labous szökésből vitte el a hegyi befutót

Juliette Labous nyerte meg a hegyi befutót a női Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen csütörtökön, Annemiek van Vleuten növelte az előnyét összetettben, Vas Kata Blanka pedig ezúttal is célba tudott érni – írja a Magyar Távirati Iroda.

Kerékpár: Vos 32. etapsikere, Vas végigtekerte a szakaszt

Marianne Vos 32. etapsikerét ünnepelhette a női Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen, amelynek hatodik szakaszán Vas Kata Blanka – keddi bukása ellenére dolgozott a csapattársaiért – teljesítette a Sarnico és Bergamo közötti 114.7 kilométeres távot.

Női Giro: Balsamo sprintbefutót nyert, Vas bukott – videó

Elisa Balsamo nyerte a sprintbefutót a női Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny ötödik szakaszán, amelynek hajrájában Vas Kata Blanka hatalmasat bukott – írja az MTI.

Női Giro: holland siker a 3. etapon, Vas a főmezőnnyel ért célba

A női Giro d'Italia kerékpáros-körverseny a Cesena körüli 121 kilométer hosszú negyedik szakasza holland győzelmet hozott: a közel 50 kilométerrel a vége előtt megszökő Annemiek van Vleuten ért célba elsőként a spanyol Mavi Garcíát megelőzve az enyhén lejtős befutóban.

Kerékpár: 31. szakaszsikerét aratta Vos, 54. lett Vas Blanka

Marianne Vos immár 31 szakaszsikerrel rendelkezik a női Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen, amelynek harmadik szakaszán, szombaton Vas Kata Blanka 54. lett.

Kerékpár: Vas Blanka nagyot dolgozott a Giro 2. szakaszán

A világbajnok Elisa Balsamo nyerte a második szakaszt a női Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen, amelyen Vas Kata Blanka a 90. helyen ért célba.

Videó: ilyet ritkán látni – ledőlt a rajtemelvényről a cseh bringás

Amint arról beszámoltunk, Vas Blanka a 29. idővel zárt a csütörtökön kezdődő női Giro első szakaszán, a Cagliariban rendezett egyéni időfutamon, így pénteken a legjobb 23 év alattinak járó fehér trikóban versenyezhet majd. Közel sem ért el hasonló jó eredményt a cseh Marketa Hájková, aki egy másodperc után konkrétan leesett a dobogóról...

Kerékpár: Vas Blanka megszerezte a fehér trikót a női Giro nyitányán

Csütörtökön Cagliari városában egy közel öt kilométeres időfutammal megkezdődött a női országúti kerékpárosok olaszországi körversenye, a 10 szakaszból álló Giro d' Italia Donna, amelynek mezőnyében a világbajnoki 4. helyezett Vas Blanka is ott van. Vas az első szakaszon a 29. helyen zárt, s ez azt is jelenti, hogy a legjobb 23 év alatti kerékpárosként felveheti pénteken a fehér megkülönböztető trikót.

Országúti kerékpáros ob: Vas Kata Blanka harmadszor aranyérmes

Vas Kata Blanka magabiztosan védte meg címét az országúti kerékpárosok országos bajnokságának női mezőnyversenyében.

Kerékpár ob: Vas Blanka megvédte időfutambajnoki címét

Vas Blanka megvédte címét az országúti kerékpárosok női időfutam országos bajnokságán szerdán a Debrecenhez közeli Bocskaikert határában – adta hírül az MTI.


Kézilabda Eb: Tudta-e?