Férfi vízi ob I: a Kaposvár a 9., a világbajnok befejezte

A férfi vízilabda ob I 9. helyéért zajlott rájátszás 3. mérkőzését a Kaposvár 10–9-re megnyerte a PVSK ellen, amivel a párharcban is felülkerekedett riválisán. A találkozó után a kaposváriak játékosa, Varga II Zsolt bejelentette ob I-es pályafutásának végét. A 40. születésnapját holnap ünneplő center tagja volt a 2003-ban a barcelonai világbajnokságot megnyerő magyar válogatottnak, 

Férfi vízi: hosszabbítások az Egernél, újabb távozó a Vasasnál

Tovább alakulnak az élvonalbeli férfi vízilabdacsapatok keretei. A bajnok Eger a balkezes Kevin Grahammel és a több poszton is bevethető, világbajnok Varga II Zsolttal is megegyezett a szerződéshosszabbításról. A Vasasnál viszont Nagy Viktor és Hárai Balázs után újabb távozóról számolhatunk be: a német Moritz Öler is elhagyja a csapatot, s nem lenne meglepő, ha visszatérne a Spandauhoz, amelynél az ősztől Gyöngyösi András lesz az edző.

A Biros és Varga II Zsolt vezérelte Eger legyőzte a Szegedet is

Elveszítette a vezető helyet a férfi vízilabda ob I-ben a Szeged együttese, miután 10-6-os vereséget szenvedett a négygólos Biros Péter és a háromgólos Varga II Zsolt vezérelte Egertől a 17. forduló vasárnap esti rangadóján. Korábban a Domino-BHSE 15-3-ra kiütötte a címvédő Vasast, így jelen pillanatban vezeti a bajnokságot.

A délutáni gyengébb játék után ismét parádézott a Gerendás-csapat

Nyolcgólos sikert aratott a Brendon-UPC-ZF-Eger férfi vízilabdacsapata az Euroliga, 2. selejtezőkörének, G csoportjában a Sabadell ellen. A spanyol gárda csupán a második negyedben tartotta a lépést Gerendás György együttesével.


Kézilabda Eb: Tudta-e?