Triatlon Ek: a férfiaknál 4., a nőknél 3. lett a legjobb magyar

Legjobb magyarként a férfiaknál Király István a negyedik, a nőknél Vanek Margit a harmadik helyen végzett a triatlonosok Székesfehérváron rendezett Európa-kupa-versenyén, szombaton.

Rio 2016: Kovács Zsófia a 24., Vanek a 45. női triatlonban

Az amerikai Gwen Jorgensen 1:56:16 órás eredménnyel nyerte meg az aranyérmet svájci és brit riválisa előtt a női triatlonosok mezőnyében a riói olimpián. A magyarok közül Kovács Zsófia a 24., Vanek Margit a 45. helyen végzett.

RIO 2016 – TRIATLON

A RIÓI OLIMPIA ADATBANKJA – TRIATLON ALOLDAL.

Triatlon Eb: bronzérmes a magyar vegyes váltó

Bronzérmet nyert a Kovács Zsófia, Tóth Tamás, Vanek Margit, Vanek Ákos összetételű magyar vegyes váltó a triatlonosok Lisszabonban rendezett rövid távú Európa-bajnokságán.

Rio 2016: Tóth Tamással négy magyar triatlonos indul

Tóth Tamással négy magyar triatlonos indulhat a riói olimpián a nemzetközi szövetség (ITU) szerdán közzétett hivatalos ranglistája alapján.

Triatlon: magyar Európa-kupa-siker Észak-Afrikában

Vanek Margit nyerte meg a női triatlon Európa-kupa hét végi melillai versenyét.

Triatlon: Tóth Tamás tizedikként zárt az Európa-bajnokságon

Tóth Tamás a 10., Vanek Margit a 15. helyen végzett a genfi triatlon Európa-bajnokságon.

Triatlon: Vanek Margit értékes olimpiai pontokat szerzett

Vanek Margit a 15., Kovács Zsófia pedig a 42. helyen végzett Fokvárosban, a triatlonosok világbajnoki sorozatának negyedik állomásán.

Triatlon-vk: Vanek Margit nyolcadik lett Új-Zélandon

Vanek Margit az előkelő nyolcadik helyen végzett a nők versenyében New Plymouth-ban, a triatlonosok világkupa-sorozatának új-zélandi viadalán.

Triatlon: magyar bronzérem a vegyesváltó-vb-n

Bronzérmes lett a triatlonosok vasárnap rendezett vegyesváltó-világbajnokságán a Kovács Zsófia, Tóth Tamás, Vanek Margit, Vanek Ákos összeállítású magyar csapat.

Triatlon: Kovács Zsófia ötödik a dél-koreai vk-viadalon

Kovács Zsófia az ötödik helyen végzett a dél-koreai Tongjeongban rendezett triatlon világkupa-viadalon. A női versenyen – amelyet az ausztrál Emma Jackson nyert meg – Vanek Margit a 18. lett.

Triatlon: Vanek Margit 20. lett a londoni vb-döntőn

Vanek Margit a huszadik helyen zárta szombaton a triatlonos világbajnoki sorozat londoni döntőjét, ezzel összetettben a 63. helyen végzett.

Triatlon Eb: Vanek Margit hetedik lett Törökországban

Nagyszerű versenyzéssel a hetedik helyen végzett Vanek Margit a törökországi rövidtávú triatlon Európa-bajnokságon, Alanyában.

Triatlon, Magyar Nagydíj: Vanek és ifj. Faldum győzött

A nőknél Vanek Margit, a férfiaknál pedig ifj. Faldum Gábor győzött a Fornetti Triatlon Magyar Nagydíj első egyéni versenyében, Tiszaújvárosban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?