Kerékpár: megvan, milyen névvel indul jövőre Valter Attila csapata – hivatalos

Valter Attila országúti kerékpáros csapata a jövő évtől Visma-Lease a Bike néven szerepel tovább.    

Kerékpár: Valter Attila csapata közel 70 győzelemmel zárta a szezont

Valter Attila kerékpárcsapata, a Jumbo-Visma 69 győzelemmel zárta a 2023-as szezont.

Kerékpár: megvan Valter csapatának új neve és főszponzora – sajtóhír

Kiderült, milyen néven szerepel jövőre a Valter Attilát is foglalkoztató profi országúti kerékpáros csapat, a Jumbo-Visma. Mint ismert, a Jumbo már korábban közölte, 2024 végétől nem folytatja a csapatnál névadószponzori tevékenységét, sőt, ha az élet úgy hozza, már az idei év végén kész távozni az istálló nevéből. Úgy hozta és már az utód is megvan.

Kerékpár: megint Pogacar győzött, Valter a 22. helyen zárt a lombardiai klasszikuson

Tadej Pogacar egymást követő harmadik évben nyerte meg szombaton a országúti kerékpáros lombardiai körversenyt, amelyen Valter Attila a 22., Fetter Erik pedig a 46. helyen ért célba.

Kerékpár: ezúttal Bagioli nyert újabb versenyt a Quick-Stepnek

Az országúti kerékpárosok a hétvégi Lombard körverseny előtti utolsó olaszországi egynapos viadalon, a 107. alkalommal megrendezett, idén 152 kilométeres távon futó Gran Piemontén készülhettek a szombati klasszikusra – a mezőnyben Valter Attilával és Fetter Erikkel –, s újabb Soudal Quick-Step-siker született.

Kerékpár: belga siker, Valter a 26. a Tre Valli Varesinén

A belga Ilan Van Wilder (Soudal Quick-Step) nyerte meg a 102. alkalommal megrendezett Tre Valli Varesine (Varesei három völgy) elnevezésű országúti kerékpárversenyt, amelyen Valter Attila (Jumbo-Visma) a 26. helyen végzett, Fetter Erik (EOLO-Kometa) pedig nem ért célba.

Kerékpár: Roglic Pogacart lehajrázva nyert egynapost, Valter a 41.

Primoz Roglic Tadej Pogacart lehajrázva megnyerte a profi kerékpárosok szombati Giro dell’Emilia egynapos olaszországi versenyét.

Kerékpár: őrült pletyka – egyesülhet Valter csapata Evenepoeléval?

A lassan a vége felé közeledő országútikerékpáros-idény legdurvább pletykáját indította el egy nem igazán a korrektségéről ismert holland kerékpárosszaklap, a Wielerflits. A portál vasárnap esti cikke szerint a Valter Attilát is foglalkoztató Jumbo-Visma és a Soudal Quick-Step csapat vezetői tárgyalnak az esetleges összeolvadásról.

Valter Attila: Sokszor tudatosan leteszem a telefont, és megélem a pillanatot

Sajtóeseményen és közönségtalálkozón lehetett személyesen gratulálni és kérdezni a történelmet író Jumbo-Visma versenyzőjétől, Valter Attilától pénteken Budapesten.

Kerékpár: visszavonul a Jumbo-Visma 27 éves bringása

Szívizomproblémák miatt befejezi pályafutását az országúti kerékpáros Nathan Van Hooydonck, Valter Attila csapattársa.

Kerékpár: Valter következő feladata, hogy a kiemelt versenyzők közé kerüljön – Eisenkrammer

Fantasztikus induló év volt az idei Valter Attilának a Jumbo-Visma kerékpáros csapatánál, és ezután az lesz a feladata, hogy a kiemelt versenyzők közé kerüljön Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője szerint.

Címlapsztori: „Bonyolult, mégis rendkívül egyszerű, amit érzek” – Valter Attila

A Jumbo-Visma magyarja első Grand Tourján vett részt új csapatával, amelyen történelmi teljesítmény részese lett. Saját szerepéről, Sepp Kuss sikeréről és a csapatdinamikákról beszélgettünk vele.

Vuelta: Kuss és a Jumbo-Visma történelmi sikert aratott, Valter a 22. helyen zárt

Az amerikai Sepp Kuss győzött a vasárnap zárult Vuelta a Espanán, amelyen Valter Attila a 22. helyen végzett, csapatuk, a Jumbo-Visma pedig történelmi triplázást hajtott végre azzal, hogy egy évben megnyerte a Giro d'Italiát, a Tour de France-t és a spanyol országúti kerékpáros körversenyt is.

Vuelta: megvan a Grand Tour-triplázás Valter Attiláéknak

Bár hivatalosan várni kell a vasárnapi szakasz végéig, már a szombati versenynap után kijelenthető – a Jumbo-Visma megcsinálta a sportág történetének első, egy naptári éven belüli triplázását, ami a háromheteseket illeti.

Vuelta: Roglic nyerte a hegyi befutót, Kuss 8 másodpercet megőrzött az élen

Primoz Roglic (Jumbo-Visma) nyerte meg a spanyol kerékpáros körverseny (Vuelta a Espana) szerdai, két kemény emelkedő után még keményebb hegyi befutóval végződő 17. szakaszát. Közvetlenül mögötte két csapattársa ért be a célba, Jonas Vingegaard lett a második, Sepp Kuss a harmadik – utóbbi megőrzött nyolc másodpercnyi előnyt az összetett élén Vingegaard előtt. Magyar csapattársuk, Valter Attila 36.-ként tekert be a célba.

Vuelta: Vingegaard nyert, már csak 29 másodpercre Kusstól

Felemás napja volt Valter Attiláéknak a Vuelta a Espana kerékpáros-körverseny utolsó hetének első versenynapján. Reggel szörnyű hírt kapott a Jumbo-Visma csapata, ugyanis az istálló egyik versenyzője, a belga Nathan Van Hooydonck autóbalesetet szenvedett Belgiumban. A 27 éves bringást életveszélyes állapotban kórházba szállították, ahol mesterséges kómába helyezték.

Vuelta: portugál szakaszsiker, Valter Attila 100. lett vasárnap

A portugál Rui Costa nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny vasárnapi, 15. szakaszát, amelyen Valter Attila – csapatát támogatva – a 100. helyen ért célba. Jumbós társa, az amerikai Sepp Kuss megőrizte vezető helyét összetettben.

Vuelta: Valter talán eddigi legjobb napja volt a szombati

Mint beszámoltunk róla, Remco Evenepoel nyerte meg az országúti kerékpárosok spanyol körversenyének 14. szakaszát, amelyen a viadal egyedüli magyar résztvevője, Valter Attila a győztestől 10 és fél perccel elmaradva a 25. helyen érkezett célba, s összetettben feljött a 17. helyre. A verseny után a sokat dolgozó Valter az M4 Sport helyszíni stábjának értékelt.

Vuelta: Evenepoel „újratöltve”, 90 kilométeres szökés végén nyert

A Vuelta a Espana kerékpáros-körverseny 14., Sauveterre-de-Béarn és Larra-Belagua közötti 156 kilométeres szakaszán a pénteken betliző címvédő Remco Evenepoel a Romain Bardet-vel közösen végrehajtott sikeres 90 kilométeres szökése végén győzött. Az összetett élcsoportja nem változott, a nagyot melózó Valter Attila viszont a 25. helyen ért be, s összetettben a 17. helyen áll.

Vuelta: nincs meg Grovesnak a harmadik, Molano nyerte a sprintet

A kolumbiai Juan Sebastián Molano nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszát, amelyen Valter Attila a mezőnnyel beérkezve 79. lett, az összetett élcsoportja pedig nem változott. A sprinterekről szólt a csütörtök, nem lesz ez így viszont pénteken és szombaton – az összetett szempontjából két kulcsfontosságú nap következik.


Kézilabda Eb: Tudta-e?