Vb 2022: Halilhodzic megint a torna előtt dobbantott – most Marokkóból

Távozott posztjáról Vahid Halilhodzic, a világbajnoki résztvevő marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: lövöldöznek az utcákon, elmarad egy selejtező

Elmarad hétfőn a Guinea–Marokkó világbajnoki selejtező: Guinea fővárosában, a labdarúgó-mérkőzés helyszínéül szolgáló Conakryban fegyveres harc robbant ki, hírügynökségi jelentések szerint katonai hatalomátvételi kísérlet zajlik.

Marokkó: Franciaországból jött az új kapitány, cél a vb-indulás

A bosnyák Vahid Halilhodzic lett a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ligue 1: a rajt előtt távozik a 8-szoros bajnokcsapat edzője

Vahid Halilhodzic távozik az FC Nantes vezetőedzői posztjáról – közölte péntek este hivatalos honlapján a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) holtversenyben harmadik legeredményesebb (nyolcszoros bajnok) csapata.

Ligue 1: edzőváltás a Nantes-nál, visszatért a klublegenda

Nem sikerült jól a francia élvonalban szereplő Nantes számára a bajnoki rajt, hiszen a 8. forduló után a csapat egy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel az utolsó előtti, 19. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. Ezért a klub vezetői az edzőváltás mellett döntöttek, és Miguel Cardoso helyett a játékosként klublegendának számító Vahid Halilhodzicot szerződtették vezetőedzőnek.

Vb 2018: becsületsértési pert indított az egykori japán kapitány

Április elején meglepő lépésre szánta el magát a Japán Labdarúgó-szövetség, és a gyengébb eredményekre hivatkozva, két hónappal a világbajnokság rajtja előtt menesztette szövetségi kapitányát, a bosnyák Vahid Halilhodzicot. A szakember ezt olyannyira nehezményezte, hogy pert indított egykori munkáltatója ellen.

Vb 2018: Japán két hónappal a rajt előtt kirúgta a kapitányt

A Japán Labdarúgó-szövetség a gyengébb eredmények miatt két hónappal a világbajnokság rajtja előtt menesztette szövetségi kapitányát, a bosnyák Vahid Halilhodzicot. A hírt Tasima Kozo elnök jelentette be, az utód a Gamba Oszaka korábbi edzője, a szövetség jelenlegi technikai igazgatója, Nisino Akira lett.

Felkészülés: Halilhodzic sikerrel debütált a japánoknál

Jól sikerült Vahid Halilhodzic bemutatkozása a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, a Tunézia elleni felkészülési mérkőzésen ugyanis 2–0-s győzelemnek örülhetett.

Japán: a PSG korábbi edzője lett a szövetségi kapitány

A megállapodás már korábban megszületett, és a Japán Labdarúgó-szövetség most hivatalosan is kinevezte Vahid Halilhodzicot a válogatott szövetségi kapitányává.

Japán: a PSG korábbi edzője lesz a szövetségi kapitány

A Japán Labdarúgó-szövetség (JPA) megállapodott Vahid Halilhodziccsal, akit hamarosan hivatalosan is kineveznek a válogatott szövetségi kapitányának.

Japán: a PSG-t és Drogbáékat is edzette az új kiszemelt

A Japán Labdarúgó-szövetség (JPA) előrehaladott tárgyalásokat folytat Vahid Halilhodziccsal, akit vélhetőleg hamarosan kineveznek a válogatott szövetségi kapitányának.

Törökország: Vahid Halilhodzic a Trabzonspor edzője lett

Vahid Halilhodzic a török Trabzonspor labdarúgócsapatának vezetőedzője lett. Az algériai válogatottat a mostani világbajnokságon nyolcaddöntőig vezető bosnyák szakember másodszor fog a klubnál dolgozni, ezt megelőzően 2005-ben már irányította az együttest. A 61 éves tréner szerződésének részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub.

Vb 2014: távozik az algériai csapat éléről Halilhodzic

Tartja magát korábbi elhatározásához Vahid Halilhodzic, aki bejelentette, hogy nem folytatja a munkát a világbajnoki nyolcaddöntőbe jutó algériai labdarúgó-válogatott élén.

Vb 2014: távozik az algériai szövetségi kapitány

Algéria miniszterelnöke, Abdelmalek Szellal megerősítette, hogy Vahid Halilhodzic szövetségi kapitány távozik posztjáról.

Reváns 32 év után a ramadán idején?

1982 után újra az európai csapat számít esélyesnek a vb-n. A franciák nem örülnek a brazíliavárosi klímának.

Vb 2014: Csapatom megmutatta mentális erejét - Wilmots

A belga kapitány tudta, hogy a kispad fog dönteni, Vahid Halilhodzic szerint az algériaiak nem bírnak 90 percet.

Afrika-kupa: kerethirdetés a Vidi légiósa nélkül

Elsőként a Zöld-foki-szigetek labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya hirdette ki keretét a jövő évi Afrikai Nemzetek Kupájára, amely január 19-én kezdődik meg Dél-Afrikában.

Halilhodzic: Nem állhatunk meg itt

Kétgólos vereséget (0–2) szenvedett a Győri ETO labdarúgócsapata az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén hazai pályán. Pintér Attila, a vendéglátók szakvezetője a meccs utáni nyilatkozatában mindenekelőtt a buta kapott gólokat említette a kudarc legfőbb okaként.


Kézilabda Eb: Tudta-e?