Darts csapat-vb: nem sikerült a bravúr, Végsőék kikaptak az 1. fordulóban

Az első fordulóban búcsúzott a darts csapat-világbajnokságtól a Kovács Patrik, Végső János magyar duó, miután a mieink 5:3-ra kikaptak az előzetesen is jóval esélyesebbnek gondolt Darius Labanauskas, Mindaugas Barauskas litván kettőstől.

Darts: Magyarországgal kezdődik a csapat-vb

Csütörtök este 19 órakor megkezdődik a dartsozók csapat-világbajnoksága (World Cup of Darts) a németországi Jénában. A magyar válogatott Kovács Patrikkal és Végső Jánossal a litvánok legjobbjai ellen szállnak harcba. Ha sikerülne a bravúr, vagyis a továbbjutás, akkor az egyéni világbajnok és csapatban is címvédő Gerwyn Price-szal felálló Wales következne.

Darts: Magyarország Litvánia ellen kezd a csapat-vb-n

Hétfő délután kisorsolták a Jénában szeptember 9. és 12. között megrendezendő dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) párosítását. A legjobb 16 közé jutásért Litvánia lesz az ellenfél.

Darts: „Nagy öröm, hogy PDC-versenyt rendeztek itthon”

Mint arról beszámoltunk, mind a négy magyar induló kiesett a Papp László Budapest Sportarénában zajló Hungarian Darts Trophy első játéknapján. A magyar főszereplők a kiesés után az NSO Tv-nek nyilatkoztak.

Darts: Végső közel állt a bravúrhoz, meccsnyílról kapott ki

Két magyar játékos is táblához lépett péntek délután a Hungarian Darts Trophyn, Magyarország első PDC-dartsversenyén a Papp László Budapest Sportarénában. Végső János nagyon közel állt a bravúrhoz, mert meccsnyilai is voltak az angol Joe Murnan ellen, de végül kikapott, míg Jagicza Gábor, bár ő sem dobott rosszul, simán vereséget szenvedett.

Darts: teljessé vált a budapesti PDC-verseny mezőnye

Teljessé vált a szeptember 3. és 5. között a budapesti Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő PDC Hungarian Darts Trophy 48 fős mezőnye, benne négy magyarral.

Darts csapat-vb: a mieink simán kikaptak Portugáliától

A Végső János és Kovács Patrik alkotta magyar kettős 5–0-ra kikapott a José de Sousa, José Marques portugál duótól a salzburgi PDC darts csapat-világbajnokság első fordulójában.

Darts: kezdődik a csapat-vb, a mieink péntek délután Portugáliával játszanak

Pénteken megkezdődik Salzburgban a 2020-as darts csapat-világbajnokság, vagyis a World Cup of Darts, melyen idén a Kovács Patrik, Végső János duóval képviselteti magát a magyar csapat. A mieink a péntek délutáni program harmadik mérkőzésén, nagyjából 14 óra magasságában a José de Sousa, José Marques alkotta portugál kettőssel találkoznak az első fordulóban.

Darts: kilencnyilast dobott az Eb-n, most a magyarok ellen bizonyíthat

A PDC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szingapúr visszalépett a salzburgi darts-csapatvilágbajnokságtól, így az 1. fordulóban a Paul Lim, Harith Lim duó helyét elfoglaló José de Sousa, José Marques portugál páros lesz a magyarok ellenfele.

Darts: élő legendával találkoznak a magyarok a csapat-vb-n

Salzburgban elkészítették a novemberi PDC darts-csapatvilágbajnokság sorsolását. A Kovács Patrik, Végső János magyar páros a szingapúri legendával, Paul Limmel és névrokonával, Harith Limmel találkozik az első fordulóban.

Darts: megvan a magyar duó a csapat-világbajnokságra

Kovács Patrik és Végső János képviseli Magyarországot a november 6. és 8. között Grazban megrendezendő PDC darts csapat-világbajnokságon.

Darts: Kovács PDC-versenyen, Végső a hazai Mastersen ötödik

Magyar szempontból a darts Hungarian Open második versenye, a Masters kevésbé sikerült jól, a legjobb négy közé már nem jutott el játékosunk, a negyeddöntőbe is egyedül az előző napi végső győztes, Végső János – viszont remek hírek érkeztek Angliából, ahol az ifjúsági világbajnokságra készülő Kovács Patrik ötödik tudott lenni a sportág első számú szervezete, a Professional Darts Corporation Development Tourjának 19. viadalán!

Darts: Végső János megnyerte a Hungarian Classicot!

Minden apró nemzetközi sikert meg kell becsülni az olyan sportágakban, amelyekben enyhén szólva nem Magyarország a nagyhatalom, most viszont nem is apró az a siker, amelyről hírt adhatunk: Végső János megnyerte a fő versenyszámot, vagyis a férfi egyénit a British Darts Organisation és a World Darts Federation idei első budapesti viadalán a Hotel Hungaria City Centerben.

Darts: csak egy leget nyertünk a németek ellen a csapat-vb-n

A Végső János és Székely Pál alkotta magyar válogatott 5–1-re kikapott Németországtól a hamburgi darts csapat-világbajnokság első fordulójában. A mieink a játéknap leggyengébb átlagával, 73.9-cel zártak, a házigazda németek 87.1-gyel.

Darts: csütörtöktől vasárnapig csapat-világbajnokság, magyarokkal

Mindig különleges, amikor egy egyéni sportág legjobbjai csapatversenyt vívnak, így van ez dartsban is, ahol csütörtökön kezdődik a nem hivatalos csapat-világbajnokság, a World Cup of Darts. Méghozzá négyévnyi frankfurti kitérőt követően után újra Hamburgban, ezúttal a 16 000 nézőt befogadni képes Barclaycard Arenában.

Darts: a német örül, hogy az izgulós magyarok ellen kezdenek

Örül a magyarok elleni kezdésnek a hét végi csapat-világbajnokság előtt Max Hopp, a német dartscsapat egyik tagja. Hopp és társa, Martin Schindler hazai pályán, Hamburgban lép színpadra a csütörtökön kezdődő, vasárnapig tartó eseményen, amelynek első fordulójában a Székely Pál, Végső János duóval csap össze.

Darts: sorsoltak a vb-n, a németeket kapta a magyar duó

Kisorsolták a június eleji darts csapat-világbajnokság (PDC World Cup of Darts) 1. fordulójának párosítását. A Székely „Penge” Pál és Végső János alkotta magyar csapat a Max Hopp, Martin Schindler német kettőssel mérkőzik meg a legjobb 16 közé kerülésért. A továbbjutó a Belgium–Hongkong párharc győztesével találkozik a második fordulóban.

Darts: teljes a vb mezőnye – velük találkozhatnak Székelyék

Teljessé vált a június eleji darts csapat-világbajnokság (PDC World Cup of Darts) mezőnye – eldőlt, hogy Raymond van Barneveld nem védi meg a címét Hollandiával, mivel Jermaine Wattimena kvalifikálta magát. Az ok egyszerű: Van Barneveld csak 30. a világranglistán, honfitársa pedig hat hellyel megelőzi, így ő léphet táblához Hamburgban Michael van Gerwen oldalán.

Darts: Végső lesz Székely társa a magyar párosban a csapat-vb-n

Az elmúlt hétvégén rendezték a júniusi darts csapat-világbajnokság magyarországi selejtezőtornáját, amelyet Végső János nyert meg, így – a már korábban kvalifikáló – Székely „Penge” Pállal együtt alkothatja majd a magyar csapatot a hamburgi viadalon.