Románia: a kupagyőztes Craiova hódította el a Szuperkupát

A kupagyőztes Universitatea Craiova nyerte meg a Román Szuperkupát, mivel gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel legyőzte a bajnok CFR-t. Ez volt az első mérkőzés, amelyet az Európa-bajnokság után rendeztek a bukaresti Nemzeti Arénában.

Sepsi: a kupagyőztestől érkezett szélső a szentgyörgyi klubhoz

A történelmi európai kupaszereplés kiharcolásának másnapján bejelentette első új igazolását a Sepsi OSK: a székelyföldi futballklub két évre szerződtette Cristi Barbutot.

Román Kupa: a Craiováé a trófea, a Sepsi játszik Európáért

Az Universitatea Craiova nyerte meg a Román Kupát, a döntőben hosszabbítás után legyőzve az Astra Giurgiut, ami egyben azt jelenti, hogy a bajnokságban negyedik helyen végző Sepsi OSK osztályozót játszhat az európai kupaszereplésért.

Újabb skalp, a Sepsi megverte a bajnoki címre törő Craiovát!

A feléhez érkezett a román élvonal rájátszása, a Sepsiszentgyörgy 2–0-ra megverte odahaza a bajnoki címre törő Universitatea Craiovát. A Sepsi OSK ezzel a sikerrel még mindig versenyben van a román élvonal bronzérméért.

Liga 1: a Sepsi döntetlennel kezdte a felsőházi rájátszást

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) felsőházi rájátszásának 1. fordulójában Sepsi OSK idegenben gól nélküli döntetlent játszott az Universitatea Craiovával.

A Sepsi OSK döntetlennel kezdte a felsőházi rájátszást

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) felsőházi rájátszásának 1. fordulójában Sepsi OSK idegenben gól nélküli döntetlent játszott az Universitatea Craiovával.

Liga 2: ismét otthon veszített a Csíkszereda

Hiába szerezte meg első gólját a román másodosztály rájátszásában az FK Csíkszereda, a FC U Craiova 1948 begyűjtötte a három pontot Székelyföldön, a közel hatórás utat bevállaló tucatnyi szurkolója örömére, akik az egyik kapu mögötti kerítésnél szurkolták végig a hivatalosan zárt kapus – bár a túloldalon hazai nézők által is megtekintett – találkozót.

Liga 1: nem született gól a Craiova–Sepsi mérkőzésen

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 16. fordulójának keddi játéknapján a Sepsi OSK idegenben 0–0-s döntetlent játszott az Universitatea Craiovával.

Nem született gól, döntetlennel kezdte az évet a Sepsi

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 16. fordulójának keddi játéknapján a Sepsi OSK idegenben 0–0-s döntetlent játszott az Universitatea Craiovával.

Liga 1: tíz perccel a meccs előtt tudta meg a bíró, hogy koronavírusos

A tartalék játékvezető, Bogdan Dumitrache fújta a sípot szombaton, az FC Botosani–Universitatea Craiova román élvonalbeli mérkőzésen, miután Kovács István alig tíz perccel a kezdés előtt tudta meg, hogy koronavírus-fertőzött.

Románia: Bőle Lukács képbe került a Craiovánál

Román sajtóhírek szerint a Ferencvárossal nemrég szerződést bontó Bőle Lukács szerződtetése szóba került a Liga 1-ben első helyen álló Universitatea Craiovánál.

Liga 1: játékvezetői hiba okozta a Sepsi vesztét

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 1. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán egy egyértelműen lesről szerzett gól miatt 1–0-ra kikapott az Universitatea Craiovától.

Bírói hiba okozta a vesztét, vereséggel kezdett a Sepsi

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 1. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán egy egyértelműen lesről szerzett gól miatt 1–0-ra kikapott az Universitatea Craiovától.

Liga 1: zsinórban harmadszor lett bajnok a CFR

Zsinórban harmadszor, összesen hatodszor nyerte meg a kolozsvári CFR a román bajnokságot, miután hétfő este idegenben megverte kihívóját, az Universitatea Craiovát.

Románia: újabb fertőzött játékosok, megint elmarad a rangadó

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga 1) ismét elmarad az Astra Giurgiu–Universitatea Craiova mérkőzés, hiszen a hazaiaknál újabb játékosok kapták el koronavírust.

Románia: rossz koronavírus-tesztek miatt kórházat perelne a CFR

Egyik napról a másikra harmadára csökkent a CFR koronavírusos játékosainak száma, miután a legfrissebb tesztelések nyolc kolozsvári futballistánál is negatív eredményt hoztak. A román bajnok így kedd este két hét szünet után újra pályára léphet a Liga 1 felsőházi rájátszásában.

Liga I: Craiovában újra repültek a hanggránátok; nyert a CFR

Sorozatban harmadszor nyerte meg a román élvonal alapszakaszát a CFR, miután a kolozsvári csapat idegenben 2–0-ra legyőzte a 2. helyezett Universitatea Craiovát.

Honvéd: vissza a mélyből – NS-értékelés, 6. rész

A Budapest Honvéd gyenge bajnoki rajtja ellenére a klub elöljárói kitartottak Giuseppe Sannino vezetőedző mellett, ami a jelek szerint jó döntésnek bizonyult.

Liga 1: több mint két hónap után ismét győzött a Sepsi

Több mint két hónap után sikerült ismét mérkőzést nyernie szombaton a Sepsi OSK-nak a román élvonalban, a székelyföldiek az idény során másodszor is egygólos mérkőzésen verték meg az Universitatea Craiovát (1–0).

UEFA: a fellebbviteli bizottság is elutasította a Honvéd óvását

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága elutasította a Budapest Honvéd óvását, amelyet a magyar klub a Craiova elleni Európa-liga selejtező után nyújtott be.