Aus. Open: Minden a régi? Babos és Mladenovic simán nyert párosban

A Melbourne-ben zajló Australian Open női párosának első fordulójában a tornát korábban kétszer is megnyerő és Grand Slam-versenyen két év után újra összeálló korábbi világelső páros, Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic a papírformának megfelelő sima győzelemmel került a második körbe. Apró szépséghiba, hogy a legyőzött duót Udvardy Panna és a spanyol Aliona Bolsova alkották, és vereségével Udvardy számára véget ért a torna.

Fucsovics négy szettben nyert; Bondár döntő játszmában búcsúzott

Szerdán, magyar idő szerint éjjel egykor folytatódtak a Melbourne-ben zajló Australian Open küzdelmei – legalábbis kis részben, eső miatt ugyanis hat órát csúszott a nem fedett pályák programja. Ez pedig azt jelentette, hogy Bondár Anna éjjel helyett kora reggel búcsúzott Jelena Ostapenko ellen, Fucsovics Márton viszont délelőtt győzte le Lloyd Harrist. Elmaradt viszont Babos Tímea bemutatkozása: Kristina Mladenoviccsal az oldalán Udvardy Panna és spanyol társa elleni meccsét áthelyezték vélhetően csütörtökre.

Aus. Open: megvan, mikor játszanak szerdán a magyarok

Elkészült a Melbourne-ben zajló Australian Open szerdai versenynapjának kiírása. Ezek szerint a keddi játékmegszakítások miatt extra sűrű programban helyet kapott a női párost korábban kétszer is megnyerő Babos Tímea is, ráadásul éppen Udvardy Panna ellen mutatkozik be a versenyen – ahogy az egyesben még érintett Bondár Anna és Fucsovics Márton is ott van a szerdai programban.

Australian Open: Mérföldkő ez a siker – Bondár Anna

Felszabadultan nyilatkozott Bondár Anna azután, hogy továbbjutott a második fordulóba hétfőn az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és megszerezte első Grand Slam-főtáblás győzelmét.

Australian Open: Fucsovics 4 óra 18 perc alatt győzött, Bondár gyorsabb volt

A sorsolás szeszélyéből adódóan az egyesben érintett összes magyar játékos pályára lépett magyar idő szerint hétfőn hajnalban, reggel a Melbourne-ben zajló Australian Open első fordulójában: a férfiaknál egyedüli főtáblás magyarként szereplő Fucsovics Márton egészen elképesztő 4 óra 18 perces meccset nyert meg, a nőknél Bondár Anna is döntő játszmás győzelmet aratott, Gálfi Dalma és Udvardy Panna viszont csúnya vereséget szenvedett.

Australian Open: Udvardy Panna agresszív játékkal megverheti Osoriót

Világranglista-89. játékosunk Aliona Bolsova Zadoinovval párosozik majd Melbourne-ben, és nagyon bizakodó az egyes mérkőzése előtt.

Tenisz: Udvardyék elvesztették a hobarti döntőt

Udvardy Panna és a svájci Viktorija Golubic kettőse kikapott a döntőben a 259 ezer dollár (104 millió forint) összdíjazású hobarti keménypályás tenisztornán.

Tenisz: Udvardyék párosa döntős a hobarti tornán

Udvardy Panna oldalán a svájci Viktorija Golubiccsal bejutott a döntőbe párosban a 259 ezer dollár (104 millió forint) összdíjazású kemény pályás hobarti tenisztornán.

Aus. Open: elkészült a sorsolás, Fucsovics Cicipasz ágára került

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban elkészítették az év első Grand Slam-tornája, a hétfőn kezdődő Australian Open egyesküzdelmeinek a sorsolását. Mint kiderült, a férfimezőny egyetlen magyar résztvevője, Fucsovics Márton argentin ellenfél ellen lép pályára, míg a nőknél az egyaránt a világelső Iga Swiatek ágára kerülő magyarok közül Bondár Anna román, Gálfi Dalma kínai, Udvardy Panna pedig kolumbiai ellenféllel kezd.

Tenisz: Udvardyék párosa már elődöntős Hobartban

Udvardy Panna a svájci Viktorija Golubic oldalán sikerrel vette a negyeddöntőt párosban a 259 ezer dollár (104 millió forint) összdíjazású kemény pályás hobarti tenisztornán.

Tenisz: Fucsovics 14 helyet javított a világranglistán

A múlt heti, canberrai tornán győztes Fucsovics Márton 14 helyet javítva a 73. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg a nőknél a top 100-as magyarok egyformán rontottak néhány helyet, Bondár Anna most a 79., Gálfi Dalma a 86., Udvardy Panna a 90.

Tenisz: Udvardyék párosa negyeddöntős Hobartban

Udvardy Panna a svájci Viktorija Golubic oldalán párosban sikerrel vette az 1. fordulót a kemény pályás hobarti tenisztornán.

Tenisz: Fucsovics és Udvardy is búcsúzott a selejtezőben

Fucsovics Márton az Adelaide-ben zajló, 642.7 ezer dollár összdíjazású második kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, míg Udvardy Panna a 259 ezer dollár összdíjazású hobarti női viadal selejtezőjének második fordulójában szenvedett vereséget vasárnap.

Tenisz: Udvardy továbbjutott, Bondár és Gálfi kiesett a selejtezőben Ausztráliában

Udvardy Panna sikerrel vette a hobarti női tenisztorna selejtezőjének első fordulóját, Bondár Annának és Gálfi Dalmának viszont nem sikerült a továbbjutás Adelaide-ben.

Tenisz: Fucsovics 11 helyet javított; ismét Bondár a legjobb női magyar

Az olaszországi Andriában rendezett tornán elődöntős Fucsovics Márton 11 helyet javított, s így 87.-ként zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: már Udvardy a legjobb magyar a világranglistán

A Buenos Aires-i tornán vasárnap győztes Udvardy Panna hat helyet javítva feljött a 77. pozícióba a női teniszezők világranglistáján, ezzel már ő a legjobb magyar. A torinói ATP-világbajnokság győztese, Novak Djokovics három helyet javított, így az ötödik pozícióba jött fel a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: Udvardy Panna Buenos Airesben nyert trófeát

Udvardy Panna megnyerte a Buenos Airesben vasárnap záruló, 115 ezer dollár (45.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornát.

Tenisz: Udvardy Erranit legyőzve a négy között Buenos Airesben

Udvardy Panna a legjobb négy közé jutott a Buenos Airesben zajló, 115 ezer dollár (45.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: Udvardy tizenegyből tíz játékot veszített, mégis negyeddöntős Buenos Airesben

Udvardy Panna negyeddöntőbe jutott a Buenos Airesben zajló, 115 ezer dollár (45,6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: A csapatért akartam győzni, büszke vagyok rájuk – Udvardy Panna

Udvardy Panna játszotta a harmadik egyes mérkőzést a Billie Jean King-kupában Nagyváradon, a Románia elleni rájátszásában, amely után eldőlt: a magyar női válogatott biztosan elveszíti a párharcot, és jövőre ismét az euro-afrikai zóna I-es csoportjából kell küzdenie a feljutásért. A Nemzeti Sportnak arról beszélt Udvardy, hogyan élte meg a két nemzet közötti találkozót és saját két mérkőzését.  


Kézilabda Eb: Tudta-e?