Tenisz: Babos már az első körben búcsúzott a budapesti tornán

Szabanin Natália meglepetésre legyőzte Udvardy Pannát, és Babos Tímea is kikapott a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45.4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challengertorna 1. fordulójában – írja az MTI.

Tenisz: Bondár maradt az 52. helyen, Jani karrierje legjobbjaként 104.

Bondár Anna a legjobb magyarként maradt az 52. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján – írja a Magyar Távirati Iroda.

Tenisz: Jani Udvardy legyőzésével jutott elődöntőbe Bukarestben

Jani Réka három szettben legyőzte a hatodik helyen kiemelt Udvardy Pannát a Bukarestben zajló 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Tenisz: biztosan lesz magyar elődöntős Bukarestben

Jani Réka továbbjutott a nyolcaddöntőből a bukaresti, 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán – írja az MTI.

Tenisz: Udvardy továbbjutott, Bondár és Gálfi kiesett

Udvardy Panna továbbjutott, Bondár Anna és Gálfi Dalma viszont búcsúzott a szerdai nyolcaddöntőben a bukaresti, 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: mindhárom magyar induló továbbjutott Bukarestben

Mindhárom magyar induló, az egyaránt kiemelt Bondár Anna (3.), Udvardy Panna (6.) és Gálfi Dalma (8.) is nyolcaddöntőbe jutott a bukaresti, 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: mindegyik magyar javított a világranglistán

A világelső lengyel Iga Swiatek előnye jelentősen nőtt a női teniszezők világranglistáján, miután szombaton megnyerte a US Opent – írja az MTI.

Tenisz: 18 top 100-as nevezett a budapesti női tornára

Tizennyolcan neveztek a női világranglista top 100-ából a szeptember 19-én rajtoló salakpályás challenger-tornára a Római Teniszakadémián, ahol Bondár Anna lehet az első kiemelt – írja az MTI.

US Open: Udvardy drámai vereséget szenvedett a selejtezőben

Szoros mérkőzésen szenvedett háromszettes vereséget a világranglista 911. helyén álló orosz Varvara Flinktől a 60.1 millió dollár összdíjazású amerikai nyílt kemény pályás tenisztorna (US Open) selejtezőjének első fordulójában a világranglista 78. helyén álló Udvardy Panna.

Tenisz: Bondár, Udvardy és Gálfi is nevezett a budapesti tornára

A magyar teniszezők közül Bondár Anna, Udvardy Panna és Gálfi Dalma is nevezett a szeptember 19. és 24. között sorra kerülő, 115 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás tornára.

Tenisz: Udvardy Panna kikapott a döntőben Jászvásáron

A második helyen kiemelt Udvardy Panna kikapott a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló salakpályás női tenisztorna egyes és páros döntőjében – írja az MTI.

Tenisz: Udvardy Panna egyesben is döntős Jászvásáron

A második helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott a fináléba a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: Udvardy Panna egyéniben elődöntős, párosban Janival döntős Jászvásáron

A második helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott az elődöntőbe a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló salakpályás női tenisztornán, míg párosban Jani Rékával döntőbe került – írja az MTI.

Tenisz: Udvardy legyőzte Jani Rékát a jászvásári torna nyolcaddöntőjében

A másodikként kiemelt Udvardy Panna két játszmában legyőzte Jani Rékát a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló 115 ezer dollár (44.7 millió forint) összdíjazású salakpályás challengertorna nyolcaddöntőjében.

Tenisz: Udvardy Panna tornát nyert, visszakerül az első 100-ba

Udvardy Panna nyerte meg az olaszországi Cordenonsban rendezett 60 000 dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztorna döntőjét – az orosz Elina Avaneszjan ellen 6:2, 6:0-ra –, aminek köszönhetően a jövő heti tenisz-világranglistán visszakerül a legjobb száz közé, várhatóan a 93. helyen jegyzik majd.

Tenisz: Fucsovics Márton öt helyet javítva a 93.

Legjobb magyarként Fucsovics Márton öt helyet javítva a 93. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg a nőknél Bondár Anna két helyet rontva is az 52. helyen áll.

Tenisz: Bondárék legyőzték Udvardyékat a palermói döntőben!

A Palermóban zajló 250-es WTA-torna párosának döntőjét a harmadik helyen kiemelt Bondár Anna, Kimberley Zimmermann duója nyerte Udvardy Panna és az orosz Amina Ansba ellen.

Tenisz: Udvardyék játék nélkül döntősök, Bondárékkal csapnak össze

Ellenfelük nem áll ki a szombati elődöntőre, így Udvardy Panna és az orosz Amina Ansba duója játék nélkül bekerült a vasárnapi döntőbe a palermói, 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású női tenisztorna párosversenyében.

Tenisz: Bondár párosa döntős, Udvardyék elődöntőbe jutottak

Udvardy Panna az orosz Amina Ansba oldalán elődöntőbe, míg Bondár Anna a belga Kimberley Zimmermannal a döntőbe jutott a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású torna páros versenyében.

Tenisz: Bondár Anna nyerte a magyar párharcot Palermóban

A hetedik helyen kiemelt Bondár Anna két szettben legyőzte Udvardy Pannát a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.


Kézilabda Eb: Tudta-e?