U21-es ATP-vb: Alcaraz és Korda jutott be a döntőbe

Carlos Alcaraz három, Sebastian Korda öt játszmában nyert a Milánóban zajló U21-es ATP-világbajnokság pénteki elődöntőjében, így a verseny első két kiemeltjeként ők ketten vívják egymással a szombati finálét.

U21-es ATP-vb: Alcaraz, Nakashima az elődöntőben

A Milánóban zajló U21-es férfi tenisz-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában az A-csoportban a spanyol Carlos Alcaraz, a B-ben pedig az amerikai Sebastian Korda is megnyerte harmadik mérkőzését. Másodikként elődöntős még Brandon Nakashima és Sebastián Báez.

U21-es ATP-vb: Alcaraz újra nyert, ő az első elődöntős

Carlos Alcaraz három játszmában legyőzte az amerikai Brandon Nakashimát a milánói U21-es tenisz ATP-világbajnokság második fordulójában, ezzel – a harmadik csoportmeccsének eredményétől függetlenül – bejutott a legjobb négy közé.

U21-es ATP-vb: ilyen még csak egyszer volt – Korda 0:2-ről nyert

Carlos Alcaraz három játszmában, Sebastian Korda kétszettes hátrányból felállva győzött a milánói U21-es ATP-világbajnokság nyitó napján.

Tenisz: az olasz Sinner nyerte meg az U21-es világbajnokságot

Jannik Sinner diadalmaskodott a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságán, mivel a döntőben három játszmában legyőzte Alex De Minaurt.

U21-es ATP-vb: öt meccsen öt győzelem – görög világbajnoki cím

A görög Sztefanosz Cicipasz nyerte meg a milánói U21-es ATP-világbajnokságot, melynek szombati döntőjében négy játszmában, 2:4, 4:1, 4:3, 4:3-ra legyőzte az ausztrál Alex de Minaurt (31.). A 20 esztendős hellén teniszező másodszor diadalmaskodott ATP-tornán.

Tenisz: Cicipasz–De Minaur álomdöntő az U21-es vb-n

Alex de Minaur jutott elsőként döntőbe a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságán. Az ausztrál játékos csaknem kétórás küzdelemben, öt szettben verte meg a spanyol Jaume Munart a pénteki program első mérkőzésén. Ellenfele az első helyen kiemelt Sztefanosz Cicipasz (világranligsta-15.) lesz, aki szintén öt játszmában diadalmaskodott.

U21-es ATP-vb: Cicipasz és De Minaur is veretlenül elődöntős

A görög Sztefanosz Cicipasz veretlenül jutott be az elődöntőbe a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságán, miután a harmadik játéknapon három szettben legyőzte a lengyel Hubert Hurkaczot.

U21-es ATP-vb: Rubljov egy óra alatt nyert Caruana ellen

A tavaly döntős Andrej Rubljov egy óra alatt legyőzte az olasz Liam Caruanát csütörtökön, a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságának harmadik játéknapján.

U21-es ATP-vb: Cicipasz és De Minaur már a négy között

Sztefanosz Cicipasz és Alex De Minaur biztosította helyét a legjobb négy között szerdán a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságának második játéknapján.

U21-es ATP-vb: Hurkacz és Fritz javított a második napon

A lengyel Hubert Hurkacz és az amerikai Taylor Fritz egyformán az első győzelmét aratta szerdán a férfi teniszezők milánói U21-es világbajnokságának második játéknapján.

U21-es ATP-vb: De Minauré az egyetlen könnyed siker a nyitó napon

Az ausztrál Alex De Minaur aratta az egyetlen könnyed sikert az olasz Liam Caruana legyőzésével a férfi teniszezők Milánóban zajló U21-es világbajnokságának keddi nyitó napján.

U21-es ATP-vb: dél-koreai sikerrel zárult az első viadal

A dél-koreai Csung Hjon nyerte meg a Milánóban megrendezett U21-es tenisz-világbajnokságot, a döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte az első kiemelt orosz Andrej Rubljovot.

U21-es ATP-vb: Andrej Rubljov az első döntős

Elsőként az orosz Andrej Rubljov biztosította a helyét a döntőben a teniszezők Milánóban zajló U21-es világbajnokságán, miután a pénteki első elődöntőben három játszmában legyőzte a horvát Borna Coricot.

U21-es ATP-vb: két továbbjutó már megvan Milánóban

A dél-koreai Csung Hjon és az orosz Andrej Rubljov is győzött a férfi teniszezők Milánóban zajló U21-es világbajnokságának csütörtöki játéknapján, így mindketten továbbjutottak az A-csoportból.

U21-es ATP-vb: Csung másodszor, Hacsanov először nyert

A dél-koreai Csung Hje On második győzelmét aratta a teniszezők Milánóban zajló U21-es világbajnokságának szerdai játéknapján, míg az orosz Karen Hacsanov először nyert az idén első alkalommal kiírt viadalon. Csung az orosz Andrej Rubljov ellen diadalmaskodott – és már biztosan elődöntős, Hacsanov pedig a második vereségét elszenvedő amerikai Jared Donaldsonnál bizonyult jobbnak a délutáni programban.

U21-es ATP-világbajnokság: Medvegyev és Csung sikere

Az orosz Danyiil Medvegyev és a dél-koreai Csung Hjon győzelmével vette kezdetét a teniszezők első alkalommal megrendezett U21-es világbajnoksága Milánóban.

Videó: óriási felháborodás az ATP-sorsolás miatt – golyók helyett modelleket választottak ki

Nagy port kavart az ATP hétfői sorsolása a világranglistán legjobb helyen álló, 18 és 21 év közötti teniszezők számára kiírt új, nyolc résztvevős tornára. A csoportbeosztás ugyanis az alapján dőlt el, hogy a versenyzők melyik modellt választották ki.


Kézilabda Eb: Tudta-e?