U17-es Eb-sel.: három góllal legyőztük a letteket

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Lettországot a korosztályos Európa-bajnoki selejtezősorozat 6.csoportjának 2. fordulójában.

U17-es Eb-sel.: gól nélküli döntetlennel kezdtük a tornát

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Fehéroroszország legjobbjaival az Európa-bajnoki selejtezőkör 1. fordulójában.

U17-es Eb: „Helyén kell kezelni a kijutást és az esélyeket”

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Belgium ellen az U17-es Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében Telkiben. Ezzel a magyar csapat csoportmásodikként jutott ki a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornára. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és a belga Genkben futballozó Németh Andrással beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17-es Eb-selejtező: belga siker, második a válogatott

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Belgium ellen az U17-es Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében Telkiben. Ezzel a magyar csapat csoportmásodikként jutott ki a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornára.

Sima belga siker, másodikként jutott ki az Eb-re az U17-es válogatott

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Belgium ellen az U17-es Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében Telkiben. Ezzel a magyar csapat csoportmásodikként jutott ki a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornára.

U17: betéglázták a kaput – Belgium ellen is nullázna Hegyi

Mint ismert, az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a belgák elleni csoportzáró előtt biztosították helyüket a korosztályos kontinensbajnokságon. Az Eb-részvétel a remek védekezésnek is köszönhető – a selejtezősorozatban és az elitkörben sem kapott gólt korosztályos válogatottunk.

U17-es Eb: német siker a selejtezőben Dárdai Mártonnal

Megnyerte harmadik csoportmeccsét az Eb-selejtezőben a német U17-es válogatott: Luca Netz 77. percben szerzett góljával 1–0-ra győzte le Szlovéniát. A korábbi szövetségi kapitány, Dárdai Pál középső fia, Dárdai Márton végig a pályán volt.

UEFA: nem rendezhetik a spanyolok az U17-es Eb-selejtezőt

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében nem lehet Spanyolországban U17-es Európa-bajnoki selejtezőt rendezni, mivel az ország nem ismeri el Koszovó függetlenségét.

U17: az elitkörben a belgákkal is egy négyesbe kerültünk

Az UEFA elkészítette a 2019-es U17-es Európa-bajnokság elitkörös csoportbeosztását. A selejtezőből csoportelsőként továbbjutó magyar együttes Belgiummal, Norvégiával és Bosznia-Hercegovinával került egy négyesbe. A minitornának Magyarország ad otthont.

U19-U17: a horvátokkal és a szerbekkel is megküzdünk a 2020-as Eb-ért

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön Nyonban elkészítette a 2020-as U19-es és U17-es Európa-bajnokságok selejtezőjének csoportbeosztását. A mieink az U19-es korosztályban többek között Szerbiával találkoznak majd, az U17-esek pedig Horvátországgal is megmérkőznek.

Női labdarúgás: hazánk U17-es elitkört rendezhet jövőre

November végén sorsolták ki az UEFA nyoni központjában a női U17-es és U19-es Európa-bajnoki elitköreinek a sorsolását, amely után az U17-eseknek Görögországba kellett volna utazni. Mára azonban kiderült, a görögök mégsem vállalják az elitkörös selejtező rendezését. Helyettük beugróként Magyarország lesz a rendező, a görögök mellett az angolokat és a grúzokat fogadjuk jövő év március 21–27. között.

U17-es Eb-selejtező: „Felkészültünk arra, hogy a szerbek akár le is köpnek”

Az U17-es Európa-bajnoki selejtező hazánkban rendezett 9. csoportjának 3. fordulójában a magyar válogatott a Románia elleni döntetlen és Litvánia 3–0-s felülmúlása után Szerbiával találkozott, s az 1–0-s győzelem azt jelenti, hogy csoportelsőként sikerült az elitkörbe jutni. A meccs után a gólpasszt adó légióssal, Mester Csabával, a gólt szerző debreceni középpályással, Baráth Péterrel, illetve Preisinger Sándor szövetségi edzővel beszélgetett az NSO Tv stábja. Szóba került többek közt a szerbek túlzott durvasága is.

U17-es Eb-selejtező: legyőztük a szerbeket, irány az elitkör!

A hazánkban zajló U17-es Európa-bajnoki selejtező 9. csoportjának 3. fordulójában a magyar válogatott 1–0-ra legyőzte Szerbiát, így biztosította a helyét az elitkörben.

Szerbia legyőzésével elitkörben az U17-es válogatott!

A hazánkban zajló U17-es Európa-bajnoki selejtező 9. csoportjának 3. fordulójában a magyar válogatott a Románia elleni döntetlen és Litvánia 3–0-s legyőzése után Szerbiával találkozott, és az 1–0-s győzelem azt jelenti, hogy csoportelsőként sikerült az elitkörbe jutni.

U17: „Marco Rossi megemlített? Ezt nem tudom feldolgozni...”

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Eb-selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozón ott volt Marco Rossi szövetségi kapitány is, akivel az NSO Tv stábja beszélgetett. Az olasz szakember három fiatalt is kiemelt, köztük az első gól szerzőjét, Komáromi Györgyöt, akivel mi közöltük a hírt...

U17-es Eb-selejtező: Jellemző rám – Komáromi a „robbenes” góljáról

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és három játékossal is beszélgetett az NSO Tv stábja. Komáromi György mesélt „robbenes” góljáról, Hegyi Krisztián kapustól pedig megtudtuk, miért verte a felső lécet a litván büntető előtt.