Tour de France: bemutatták a 2021-es verseny útvonalát

Vasárnap este bemutatták a jövő évi Tour de France országúti kerékpáros-körverseny útvonalát – írja az MTI.

Kerékpár: versenyzői rémálmok – a tíz legcombosabb emelkedő

Az Origo összeállított egy listát, amelyen a legelképesztőbb emelkedőket mutatja be, melyeket még a profi kerékpárosoknak is igazi kihívást jelent megmászniuk.

Giro d'Italia: Valter Attila lesz a második magyar induló háromhetesen

Bodrogi László után második magyarként Valter Attila indulhat háromhetes országúti kerékpáros-körversenyen, miután bekerül csapata, a CCC nyolcfős Giro d'Italia-keretébe.

Tour de Hongrie: májusban rendezik a jövő évi viadalt

Május 12-től 16-ig szerepel a Tour de Hongrie a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) jövő évi, frissen nyilvánosságra hozott versenynaptárában.

Tour de France: 17 millióért kelt el Pogacar sárga trikója

A Tour de France országúti kerékpáros körversenyen bajnok szlovén Tadej Pogacar győztesnek járó sárga trikójáért 47 ezer eurót (17 millió forintot) fizettek egy jótékonysági árverésen pénteken.

Kerékpár: a Tour-harmadik Porte az Ineosnál folytatja

Az Ineos Grenadiers országúti kerékpáros csapatánál folytatja pályafutását a Tour de France-on harmadik Richie Porte.

Csupasport: a Tour de France öt legnagyobb bukása

A Tour de France, a világ legismertebb országúti kerékpáros-körversenye nemcsak a fényes győzelmekről, hanem sokaknak szomorú pillanatokról is emlékezetes marad. A csupasport.hu utóbbiak legjavát szedte csokorba.

Tour de France: vádemelés nincs, elengedték az orvost

Nem emeltek vádat, és a rendőrség szabadon engedte azt a két személyt, akiket a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen szereplő Nairo Quintanát is érintő doppinggyanú miatt vettek őrizetbe hétfőn Marseille-ben.

Tour de France: doppinggyanú miatt nyomozás indult

A marseille-i hatóságok nyomozást indítottak doppinggyanú miatt a vasárnap véget ért Tour de France országúti kerékpáros-körversennyel összefüggésben, miután átkutatták többek között a 2014-ben Giro d'Italia-, 2016-ban pedig Vuelta a Espana-győztes Nairo Quintana szállodai szobáját.

Hihetetlen győzelem – Tadej Pogacar mindent vitt a Tour de France-on

A három éve még a Magyar körversenyen tekerő Tadej Pogacar örökre emlékezetes, minden szempontból történelmi sikert aratott élete első Tour de France-án.

Tour: Pogacar megérkezett a csúcsra a magyar kapitány szerint

Tadej Pogacar megérkezett a csúcsra a Tour de France megnyerésével a magyar országúti kerékpárosok szövetségi kapitánya, Dér Zsolt szerint.

Tour de France: „Pogacar bolonddá tette a stopperórát” – sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó elsősorban az egy nappal a 22. születésnapja előtt diadalmaskodó szlovén Tadej Pogacar teljesítményét méltatta a vasárnap zárult Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt követően – írja az MTI.

Tour: Pogacar az első szlovén és a második legifjabb győztes

Tadej Pogacar első szlovénként nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: még csak most lesz igazán értékes a matrica...

Mintha egész Szlovénia erre készült volna! Mintegy másfél hónapja ugyanis a matricaalbumairól híres cég által kiadott gyűjteményes tasakok a Tour de France háromhetes franciaországi kerékpáros versenyéről megjelentek például a szlovéniai benzinkutakon is. A tény: a 21 éves Tadej Pogacar megnyerte a „francia kört”, ráadásul honfitársát, a 30 éves Primoz Roglicot hajrázta le a világ legnevesebb országútiján.

Tour: Nyomtam a pedált, de nem volt bennem erő – Roglic

Mint ismert, Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, elcsenve ezzel Primoz Roglictól a sárga trikót.

Tour: Pogacar emberfeletti időfutam-győzelmével mindent vitt

Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, és az egyéni időfutamon aratott emberfeletti diadalával összetettben is átvette a vezetést Primoz Roglictól.

Tour: Kragh Andersennek megint összejött a szökés

Sören Kragh Andersen nyerte meg pénteken a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 19. szakaszát, amelyen az összetett élén változatlan előnnyel vezet a szlovén Primoz Roglic.

Tour: Kwiatkowskié az utolsó alpesi etap, Roglic őrzi előnyét

A lengyel Michal Kwiatkowski nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 18. – utolsó alpesi – szakaszát, amelyen a szlovén Primoz Roglic megőrizte előnyét összetettben a riválisai előtt.

Tour de France: Lópezé a királyetap, Roglic növelte előnyét

A kolumbiai Miguel Ángel López nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 17. szakaszát, amelyen a szlovén Primoz Roglic növelte előnyét összetettben többi riválisa előtt.

Tour de France: a címvédő feladta a versenyt

A tavaly győztes Egan Bernal a szerdai, 17. szakasz előtt visszalépett a Tour de France országúti kerékpáros-körversenytől.