F1: Wolff marhaságnak titulálta a „bizonyítani akaró” Russell teóriáját

Az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj legforróbb témáját jó ideig még biztosan Valtteri Bottas és George Russell ütközése, illetve annak utózöngéi fogják jelenteni. A finn továbbra is úgy érzi, nem hibázott az esetnél, ugyanakkor elismerte, nem is kellett volna ebbe a helyzetbe kerülnie. Erre utalt a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is, igaz, az osztrák elsősorban a brit versenyzőt nevezte meg vétkesként, még ha ezt szó szerint nem is mondta ki, s rámutatott, az „ezüstnyilak" fiataljaként azt is figyelembe kellett volna vennie, ki ellen harcol. A williamses ez után némileg higgadtabban nyilatkozott...

F1: „Egyensúlyoznunk kell 2021 és 2022 között” – dilemmában a Mercedes

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elismerte, nehéz döntés vár rájuk azt illetően, hogy mikor álljanak át teljesen a 2022-es autó fejlesztésére.

F1: távozik a pozíciójából a Mercedes technikai igazgatója – hivatalos

A Formula–1-es Mercedes hivatalosan bejelentette, hogy a technikai igazgató, James Allison év közben távozik pozíciójából, s helyette más posztot fog betölteni a csapatnál.

F1: A Red Bull csak elveszítheti az idei bajnokságot – Wolff

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff úgy hiszi, a Red Bull csak elveszítheti az idei bajnokságot, de ő maga élvezi az üldöző szerepét.

F1: A Mercedesszel ugyanaz a gond, mint a Williamsszel – Russell

A Formula–1-es Williams brit versenyzője, George Russell úgy hiszi, a Mercedes idei autójával hasonló lehet a probléma, mint az FW43B-vel.

F1: Wolff elárulta, korábban vasököl kellett Hamiltonhoz

Az eredményeket tekintve hiába alkotott igen sikeres duót a Lewis Hamilton, Nico Rosberg páros a Mercedesnél, Toto Wolff számára rengeteg stresszes pillanatot okozott a két versenyző. A Mercedes csapatfőnöke nem éppen határtalan elégedettséggel emlékezett vissza a 2014 és 2016 közötti időszakra.

F1: Hamiltonnak lehetett, Verstappennek nem – a versenyigazgató indokolt

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) megcáfolta a Mercedes és a Red Bull azon állítását, mely szerint a Bahreini Nagydíj versenye közben változtak meg a pályahatárokat érintő szabályok a négyes kanyarnál.

F1: bemutatkozott a Mercedes 2021-es gépe – képek

A Formula–1-es Mercedes kedden mutatta be a 2021-es versenygépét, a W12-est. Az „ezüstnyilakat” az idén is Lewis Hamilton és Valtteri Bottas vezetheti majd.

F1: a Red Bulltól nagy kihívást, a McLarentől meglepetéseket vár Wolff

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff a riválisairól beszélt a soron következő idény előtt, s elmondta, mit vár az Aston Martintól, a Red Bull új pilótapárosától, az idén már német erőforrást használó McLarenről, a visszakapaszkodni kívánó Ferrariról is, illetve szót ejtett a Haas német újoncáról, Mick Schumacherről és az Alpine-nal visszatérő Fernando Alonsóról is.

F1: Russell mellett Ocon is esélyes a Mercedes-ülésre

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff megerősítette, hogy George Russell mellett Esteban Oconnal is számolnak, ha a soron következő idény végén új versenyző után kell nézniük.

F1: a Mercedes nem zárja ki, hogy Hamilton 2021 végén visszavonul

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff beszélt a Lewis Hamiltonnal kötött egyéves szerződés okairól, és kitért a bejelentést megelőző spekulációkra is. Az osztrák ezen felül elismerte, hogy bár a hétszeres világbajnok fog elsőbbséget élvezni az újabb tárgyalásoknál és nyitott a közös folytatásra, tudja, hogy a fiatalok jelentik a jövőt.

F1: Nem csak a Red Bull érdeke a motorfejlesztés befagyasztása – Domenicali

A Formula–1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali bízik benne, hogy valamennyi csapat és motorgyártó belátja, hogy nem csak a Red Bull érdekét szolgálná a motorfejlesztés 2022-es befagyasztása.

F1: A körülmények okozták Vettel visszaesését – Wolff

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff bízik benne, hogy Sebastian Vettel új erőre kap az Aston Martinnál – az osztrák szerint a környezet okozta a négyszeres világbajnok teljesítményromlását.

F1: a Mercedes támogatja a motorfejlesztés 2022-es befagyasztását

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff támogatja a Red Bull motorbefagyasztásra tett javaslatát, de elzárkózik a teljesítmények kiegyenlítésétől.

F1: Hamilton nem kap hároméves szerződést – Wolff

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff türelemre intette George Russellt, és kijelentette, nem hiszi, hogy hosszabb távra köteleznék el magukat a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal.

F1: Toto Wolff átesett a fertőzésen, és tovább egyezkedik Hamiltonnal

Toto Wolff a Formula–1-es Mercedes csapatvezetője az osztrák ORF tv-nek elárulta, az év elején átesett a koronavírus-fertőzésen, ám mára már panaszmentes, így folytatni tudja a munkát. Hozzátette, a célja az, hogy mielőbb sikerüljön megállapodni Lewis Hamiltonnal, a Mercedes színeiben hat egyéni világbajnoki címet szerző 35 éves versenyzőjével a folytatásról.

F1: Russell nem hibázhat ennyit, ha Mercedes-ülést akar

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff kijelentette, hogy George Russellnek csökkentenie kell a hibák számát ahhoz, hogy fejlődhessen, és képes legyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani egy élcsapatnál.

F1: Ez félreértés, nem három évre köteleztem el magam – Wolff

Toto Wolff további három évre írt alá a Mercedes csapatfőnökeként, úgy érzi, félreértették az új szerződését, hiszen új részvényeivel nemcsak erre az időintervallumra, hanem egy egész életre kötelezte el magát az „ezüstnyilakhoz".

F1: Toto Wolff marad a Mercedes csapatfőnöke – hivatalos

A Mercedes a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy Toto Wolff további három évig betölti a csapatfőnöki posztot, s emellett az ügyvezető igazgatói feladatokat is ellátja.

F1: Toto Wolff marad a Mercedes csapatfőnöke

Toto Wolff marad az F1-es világbajnok Mercedes istálló csapatfőnöke – írja az MTI.