Szerb Szuperliga: győzelemmel zárta az évet a Topolya

A szerb Szuperliga 19. fordulójában a TSC 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Radnicskit, és harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Szerb Kupa: a legjobb nyolc közé jutott a Topolya

A papírformának megfelelően a Topolyai SC a TSC Arénában megrendezett mérkőzésen 2–0-ra nyert a másodosztály élmezőnyéhez tartozó pancsovai Zseljeznicsar ellen a Szerb Kupa nyolcaddöntőjében, így magabiztosan jutott be a legjobb nyolc közé.

A Topolya két gólt lőtt a Partizánnak, de kikapott

A harmadik Topolyai SC a tabella 2. helyén álló Partizan Beogradot fogadta a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 18. körének vasárnapi mérkőzésén. A hazaiak hiába szerezték meg korán a vezetést, 3–2-re kikaptak a Partizantól a forduló rangadóján.

Szoros meccsen nyert a Topolya

A várakozásoknak megfelelően, nehezen szerezte meg a győzelemért járó három pontot a Topolyai SC: az észak-bácskai együttes Ivanjicán 1-0-ra nyert a Javor-Matisz ellen. Az első félidőben Veljko Ilics, a vendégek kapusa több bravúrt is bemutatott, s egy tizenegyest is hárított.

Szerb Szuperliga: döntetlent játszott hazai pályán a Topolya

A Topolyai SC 1–1-es döntetlent játszott a Csukaricskivel a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 16. fordulójának szombati játéknapján. 

Vezetett, mégsem tudott nyerni otthon a Topolya

A Topolyai SC 1–1-es döntetlent játszott a Csukaricskivel a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 16. fordulójának szombati játéknapján.

Szerb Szuperliga: a Topolya sorozatban ötödször nyert

Megszerezte kilencedik – sorozatban ötödik – győzelmét a Topolyai SC a szerb Szuperligában, a 15. fordulóban a TSC Arénában 3–0-ra nyert a Vozsdovac ellen.

A Topolya nyerte a vajdasági rangadót!

Fontos győzelmet jegyzett a Topolyai SC a szerb Szuperliga 14. fordulójában: az észak-bácskai együttes Újvidéken Luka Ilics két góljával 2–1-re győzte le a Vojvodinát, amelynek ez volt az első veresége az idényben hazai pályán.

Szerb Szuperliga: hátrányból fordított és nyert a Topolya

A szerb Szuperliga 13. fordulójában a játéknap előtt negyedik helyen álló Topolyai SC a 16., utolsó helyen álló Radnikot fogadta. A hazaiak ugyan hátrányba kerültek, de fordítani tudtak, így otthon tartották a három pontot és feljöttek a tabella második helyére. A hosszabbításban még megvolt a vendégek esélye az egyenlítésre, Ilics azonban kivédte Szpaszics büntetőjét, a Radnik így továbbra is az utolsó a tabellán.

A hosszabbításban tizenegyest rontott a Radnik, nyert a Topolya

A szerb Szuperliga 13. fordulójában a játéknap előtt negyedik helyen álló Topolyai SC a 16., utolsó helyen álló Radnikot fogadta. A hazaiak ugyan hátrányba kerültek, de fordítani tudtak, így otthon tartották a három pontot és feljöttek a tabella második helyére. A hosszabbításban még megvolt a vendégek esélye az egyenlítésre, Ilics azonban kivédte Szpaszics büntetőjét. A Radnik így továbbra is az utolsó a tabellán.

Szerb Szuperliga: Mircsevszki mesterhármasával győzött a Topolya

Az elmúlt öt meccsén veretlen Topolyai SC a Kolubarát fogadta a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 11. fordulójának szombati játéknapján, és 3–1-es győzelmet aratott ellene.

Fontos győzelmet aratott odahaza a Topolya!

A vendégként igen kellemetlen perceket okozó kragujevaci Radnicski 1923-at fogadta a Topolyai Sport Club a szerb Szuperliga 9. fordulójában. A hazaiak igazolták a papírformát, végig mezőnyfölényben játszottak, és Sztefan Vukics meg Ifet Djakovac góljával 2–0-ra győztek, így továbbra is őrzik helyüket az élcsoportban.

Szerb Szuperliga: nem tudott nyerni idegenben a Topolya

A Topolyai SC gól nélküli döntetlent játszott a Napredak otthonában a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 6. fordulójában szombaton.

Újabb botlás, a Topolya nem tudott nyerni a Napredak otthonában

A Topolyai SC gól nélküli döntetlent játszott a Napredak otthonában a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 6. fordulójában szombaton.

Topolya: az elnök megerősítette, szerződtetnék a magyar válogatott támadót

Nikolics Nemanja szerződése lejártával távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC-től, így jelenleg szabadon igazolható játékos. A szerb élvonalban (Szuperliga) vitézkedő Topolyai SC elnöke, Zsemberi János elismerte a Pannon RTV-nek, tárgyaltak Nikoliccsal a szerződtetéséről. 

Topolya: kihagyott helyzetek, hajrábeli VAR-ozás, iksz a vége

Nem sikerült megszereznie második győzelmét a Topolyai SC-nek a szerb Szuperliga 2. fordulójában: a TSC Arénában megrendezett mérkőzésen a hazaiak gól nélküli döntetlent játszottak az ivanjicai Javorral.

Szerb Szuperliga: lemarad az európai kupaporondról a Topolya

Nagyobb helyzet nélkül 2–0-ra kikapott a Vojvodinától a Topolyai SC a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 7. fordulójában, így lemarad az európai kupaindulásról.

Az eredmények kedvezően alakultak, de nem tudott nyerni a Topolya

Nagyobb helyzet nélkül 2–0-ra kikapott a Vojvodinától a Topolyai SC a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 7. fordulójában, így lemarad az európai kupaindulásról.

Szerb Szuperliga: idegenben veszített rangadót a Topolyai SC

A Radnicski Nis otthonában szenvedett 2–0-s vereséget a Topolyai SC a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 6. fordulójában.

Nem jöttek a nagy helyzetek – kikapott a rangadón a Topolyai SC

Érvényes gólt csak a Radnicski Nis szerzett, amely 2–0-ra legyőzte a Topolyai SC-t a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának hatodik fordulójában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?