-->
A Topolya tovább harcol az európai kupaszereplésért

A Topolyai SC pénteken 2–0-ra legyőzte odahaza a felsőház leggyengébb együttesét, a nyolcadik helyen álló krusevaci Napredakot a szerb Szuperligában.

Szerb Szuperliga: értékes pontokat bukott a Topolya a Vozsdovac ellen

Nem tudta legyőzni a Topolyai SC az FK Vozsdovacot a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 4. fordulójában, hiszen 1–1-es döntetlennel zárult a két csapat összecsapása.

Hiába játszott fölényben, egy ponttal kell megelégednie a Topolyának

Hiába vezetett a Topolya, nem tudta megőrizni előnyét az FK Vozsdovac ellen a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának negyedik fordulójában.

Szerb Szuperliga: magabiztosan nyert a Partizan a Topolya ellen

A belgrádi Partizan 4–1-re legyőzte a Topolyai SC-t a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 3. fordulójában.

Ivaniccsal nem bírt a TSC, győzött a Crvena zvezda

Két hét leforgása alatt kétszer nyert fölényesen a belgrádi Crvena zvezda a Topolyai SC ellen: a fővárosiak április elején a Szerb Kupában arattak kiütéses győzelmet (4–0), ezúttal pedig szintén 4–0-s sikert könyveltek el Dejan Sztankovics fiai a szerb labdarúgó Szuperliga rájátszásának második fordulójában. A topolyai gárdának nincs könnyű sorsolása, és valószínűleg az utolsó játéknapig harcolnia kell azért, hogy megtartsa a negyedik helyét a tabellán.

A 93. percben lőtt góllal nyert Belgrádban a Topolya!

A játékvezetői ráadás harmadik percében szerezte meg a nagyon fontos három pontot a Topolyai SC a szerb labdarúgó Szuperliga rájátszásának első fordulójában a belgrádi Csukaricski vendégeként. Az észak-bácskaiak a 3–2-es győzelemnek köszönhetően három ponttal előzik meg a nisi Radnicskit és a fővárosi Vozsdovacot, így a negyedik helyen várják a jövő heti, Crvena zvezda elleni topolyai találkozót.

Szerb Szuperliga: szoros mérkőzésen Topolya-győzelem

Szoros mérkőzésen nyert 2–1-re a Topolya az FK Vozsdovac ellen a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) alapszakaszának 30., utolsó fordulójában.

Szoros mérkőzésen nyert, így alapszakasz-negyedik a Topolyai SC

Szoros mérkőzésen nyert 2–1-re a Topolyai SC az FK Vozsdovac ellen a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) alapszakaszának 30., utolsó fordulójában, amivel feljött a negyedik helyre a tabellán.

Szerb Kupa: kiesett a Topolya a Crvena zvezda ellen

A Szerb Kupa negyeddöntőjében a Topolyai SC nem tudta felborítani a papírformát, és sima (4–0) vereséget szenvedett a Crvena zvezda otthonában, amivel kiesett. 

Súlyos vereséggel búcsúzott a Topolya a kupától

A Szerb Kupa negyeddöntőjében a Topolyai SC nem tudta felborítani a papírformát, és sima (4–0) vereséget szenvedett a Crvena zvezda otthonában, amivel kiesett.

Szerb Szuperliga: a Topolya simán kikapott a Partizantól

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 29. fordulójában a Partizan 2–0-ra megverte a Topolyai SC-t.

A Topolyai SC két góllal kikapott Holenderéktől idegenben

Az éllovas Partizan vendégeként lépett pályára a Topolyai SC a szerb Szuperliga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában: a hazaiak érvényesítették a papírformát, és a védő Szlobodan Urosevics két góljával 2–0-ra nyertek az észak-bácskai együttes ellen, amely derekasan küzdött, jó benyomást keltett, és néhány kiváló helyzetet is kialakított.

Szerb Szuperliga: a Topolya legyőzte hazai pályán a Proletert

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójában a Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Proletert.

Továbbra is jó formában a TSC, a Proletert is legyőzte!

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójában a Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Proletert.

Szerb Szuperliga: az utolsó utáni pillanatban szerzett pontot a Topolya

Az utolsó utáni pillanatban szerzett pontot, ezzel folytatta négy mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát a Topolya a Csukaricski otthonában, amellyel 1–1-es döntetlent játszott a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 27. fordulójában.

Szerb Szuperliga: a Topolya idegenben folytatta jó sorozatát

A Vojvodina otthonában sem szakadt meg a Topolya három mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata, hiszen 1–0-ra legyőzte ellenfelét a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 26. fordulójában.

A hajrában jött a gól – idegenben nyert, és már ötödik a Topolya

Topolyai pályafutása során először szerzett gólt Skuletics, ezzel pedig 1–0-ra nyert a TSC a Vojvodina otthonában a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 26. fordulójában.

A Radnik elvitt egy pontot Topolyáról

A szerb Szuperliga 25. fordulójában a Topolyai SC gól nélküli döntetlenre végzett a Radnikkal.

Szerb Szuperliga: négygólos meccsen ikszelt a Topolya

Hiába fordított, és játszott emberelőnyben, 2–2-es döntetlent ért el a Topolya a Napredak otthonában a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 24. fordulójában.

Hiába fordított, emberelőnyben is csak egy pontot szerzett a Topolya

Hiába fordított, és játszott emberelőnyben, 2–2-es döntetlent ért el a Topolya a Napredak otthonában a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 24. fordulójában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?