-->
Férfi kézi NB I: a Tatabánya újratervezés után ismét bronzéremre tör

Nem sikerült jól az elmúlt két bajnoki évad a Tatabánya KC férfi kézilabdacsapatának, amely legutóbb az 5. helyen végzett. Az újratervezés megtörtént, Tombor Csaba szakmai vezetésével újra a dobogó a cél az NB I-ben.

Férfi kézi: Talán még jól is jött a szusszanás – Tombor Csaba

Tombor Csaba július 18-án kezdi meg a felkészülést a Tatabánya férfi kézilabdacsapatának edzőjeként, de előtte még Portugáliában van feladata a magyar férfi juniorválogatottal.

Férfi kézi: Danyi Gábor segít a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Fejér-B.Á.L. Veszprém hivatalos honlapján adta hírül, hogy az idény hátralevő részében Danyi Gábor csatlakozik az edzői stábhoz.

Férfi kézilabda NB I: Veszprémből érkezik a Tatabánya új edzője

A jelenleg a Fejér-B.Á.L. Veszprémnél edzősködő Tombor Csaba veszi át a Grundfos Tatabánya irányítását nyártól – derül ki Éles József nyilatkozatából.

Férfi kézi: „A játékosok kezdik érezni, mire képesek” – véli a Veszprémi KKFT edzője

Ezúttal a Magyar Kupában ért el bravúrt a négyes döntőbe jutó Veszprémi KKFT férfi kézilabdacsapata, amelynek edzője, Tombor Csaba szerint játékosai kezdik érezni, mire képesek.

Férfi kézi NB I: aki lenézi a Veszprémi KKFT-t, pórul járhat

A Fradi legyőzésével eddigi legnagyobb élvonalbeli bravúrját érte el a Veszprémi KKFT, amely edzője szerint ki tudja használni, ha ellenfele lebecsüli.

Férfi kézi NB I: stabil élvonalbeli tagság a Veszprémi KKFT célja

A bennmaradás és a stabil NB I-es tagság az élvonalban újoncként szereplő Veszprémi KKFT férficsapatának célja – hangsúlyozta Éles József, a Veszprémi Kézilabda Kft. tulajdonos-ügyvezetője a klub keddi sajtótájékoztatóján.

Férfi kézi: három korábbi válogatott a 2. osztályú Veszprémben

Három korábbi válogatott játékossal vág neki az újonc Veszprémi KSE a férfi kézilabda NB I/B küzdelmeinek. Pásztor István, Kis Ákos és Tombor Csaba is a második számú veszprémi klubnál folytatja karrierjét.

Férfi kézilabda: Tombor és Pásztor is távozik Füredről?

Sajtóhírek szerint Tombor Csaba és Pásztor István is távozik a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredtől. Utóbbi visszavonul és a veszprémi utánpótlásban folytatja edzőként.


Kézilabda Eb: Tudta-e?