NB II: marad a DVSC-ben a kapus, Habovda viszont távozott

A labdarúgó NB II-re készülő Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, Tomás Kosicky marad a klubnál, míg Jurij Habovda és Belényesi Csaba más csapatban folytatja pályafutását.

NB I: az MLSZ eltiltotta az ellenfelét torkon ragadó kapust

Egy mérkőzésre eltiltotta Tomás Kosickyt, a Debrecen kapusát a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Videó: Kiss odalépett, Kosicky válaszul torkon ragadta

Parázs jeleneteknek lehettünk szemtanúi a DVSC–DVTK (4–0) mérkőzésen vasárnap: a 65. percben Kiss Tamás egyéni akciója végén a hazai kapus, Tomás Kosicky gyűjtötte be a labdát. Kiss odalépett a már földön fekvő kapusnak, akiben erre felment a pumpa, és kezével torkon ragadta ellenfelét.

NB I: Stieber óriási kapushiba után szerzett gólt – videó

Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 25. fordulójában a ZTE 3–0-ra legyőzte a DVSC-t a Nagyerdei Stadionban. A zalaegerszegiek második gólját Stieber Zoltán szerezte – nem mindennapi kapushiba után…

DVSC: ketten hosszabbítottak; a Vasas kivásárolta a védőt

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Tomás Kosickyvel és Bereczki Dániellel. Azt azonban nem tette közzé a debreceni egyesület, hogy hány évre írt alá két játékosa.

DVSC: két hete távozott, most visszatért a szlovák válogatott

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC ismét szerződtette Tomás Kosickyt.

DVSC: távozik a szlovák válogatott kapus – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos oldalán tudatta, hogy Tomás Kosicky távozik a klubtól.

Debrecen: mégis aláírt a 31 éves szlovák kapus

A DVSC bejelentette, hogy szerződtette a szlovák Tomás Kosicky kapust, akiről három napja azt az információt kapta a Nemzeti Sport Online a debreceniektől, hogy nem sikerült megegyezni vele.

DVSC: elköszöntek a kapustól, már nem edz a csapattal

A DVSC labdarúgócsapata a múlt héten próbajátékon tesztelte a szlovák kapust, Tomás Kosickyt, aki azonban nem kap szerződést a klubtól.

DVSC: kénytelen befejezni pályafutását a válogatott kapus

Egészségügyi okok miatt nem folytathatja a pályafutását Novota János, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC szlovák válogatott kapusa – közölte a klub hivatalos honlapján.