Építenek a tudására – Majoross Gergely a bőrén tapasztalja, mennyivel jár előttünk Szlovákia

Majoross Gergely az első és jelenleg az egyetlen magyar jégkorongedző, aki magasabban jegyzett bajnokságban dolgozik. A szlovák Extraligában szereplő Érsekújvárnál bíznak benne, s az idényben elért eredmények eddig őt igazolják. Mi a szlovák hoki titka? Mire lehet képes a magyar válogatott az elitben? Az Érsekújváron végzett munkáját érintő kérdések mellett ezekről is beszélgettünk vele.

Jégkorong: a DVTK távozik a szlovák Extraligából – hivatalos

Lezárult a DVTK Jegesmedvék hároméves szlovákiai kalandja: a Tipos Extraliga vezetése bejelentette, a miskolciak az új idényben már nem lesznek tagjai a 12 csapatos mezőnynek.

Jégkorong: Majoross Gergely marad az Érsekújvár vezetőedzője

Majoross Gergely marad a szlovák jégkorongligában szereplő Érsekújvár (Nové Zámky) vezetőedzője, új megbízatása a következő idény végéig szól – írja az MTI.

Jégkorong: Nem tudok mit mondani, ez tényleg siralmas – Magosi

Befuccsoló légiósígéretek, rossz játék – Magosi Bálint szerint a megújulásra képtelen DVTK-nál addig vártak a csodára, míg az időből ki-, a rájátszásról lecsúsztak.

Szlovák hokiliga: a DVTK legyőzte a sereghajtót az idényzárón

A szlovák élvonalbeli jégkorongliga (Tipos Extraliga) alapszakaszának utolsó fordulójában a DVTK Jegesmedvék idegenben 5–3-ra legyőzte a sereghajtó Liptovsky Mikulást.

Szlovák hokiliga: kikapott a DVTK, elúszott a rájátszás

Ha egészen őszinték akarunk lenni, az utóbbi hetekben már nem az volt a kérdés, hogy eljön-e ez a pillanat, leginkább csak az: mikor. Végül péntek este jött el: a DVTK Jegesmedvék a 3–1-es gyetvai vereséggel (és a Banská Bystrica kiütéses liptószentmiklósi sikerével) matematikailag is elbúcsúzhatott az utolsó, még wild card kört érő tizedik pozíciótól a szlovák jégkorongligában.

Szlovák hokiliga: innen már csoda kéne a rájátszáshoz a DVTK-nak

A DVTK Jegesmedvék hosszabbításban 4–3-ra kikapott a Majoross Gergely edzette Nové Zámky otthonában a szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság alapszakaszának vasárnapi játéknapján, s ezzel gyakorlatilag már csak matematikai esélye maradt a miskolciaknak, hogy odaérjenek a rájátszást jelentő 10. helyre.

Szlovák hokiliga: nem borult a papírforma, kikapott a DVTK – is

A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság alapszakaszának keddi játéknapján a DVTK Jegesmedvék 5–1-re kikaptak Nagymihályon a Dukla Michalovce otthonában, de szerencséjükre a többi eredmény kedvezően alakult, így a csapat 10 pontos hátránya a még rájátszást jelentő 10. helytől nem változott.

Szlovák hokiliga: győzött, de nem került közelebb a 10. helyhez a DVTK

A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban szereplő DVTK Jegesmedvék szétlövésben 3–2-re legyőzte ugyan a Banská Bystricát, de nem tudta ponthátrányát csökkenteni a még rájátszást érő tizedik helyhez képest, mert a Majoross Gergely irányította Nové Zámky győzelmével a besztercebányaiak elé került.

Szlovák hokiliga: távolodik a bűvös 10. hely a DVTK-tól

A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnapi esti mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék hazai pályán 4–2-re kikapott a Nitrától, így egyre távolabb kerül a rájátszást jelentő 10. helytől: már tíz pont a lemaradása a csapatnak a besztercebányaiak mögött.

Szlovák jégkorongliga: a DVTK nyert a sereghajtó otthonában

A szlovák élvonalbeli jégkorongliga (Tipos Extraliga) 39. fordulójában a DVTK Jegesmedvék 4–1-re nyert a sereghajtó Liptovsky Mikulás otthonában.

Szlovák jégkorongliga: a DVTK nem bírt a zólyomi csapattal

A rájátszásba jutásért harcoló DVTK Jegesmedvék hazai jégen 5–1-re kikapott a közvetlen élmezőnyhöz tartozó Zólyomtól a szlovák jégkorongliga vasárnapi fordulójában.

Szlovák jégkorongliga: a DVTK hosszabbítás után kapott ki

A szlovák élvonalbeli jégkorongliga (Tipos Extraliga) pénteki játéknapján a DVTK Jegesmedvék hosszabbítás után 5–4-re kikapott a HC Kosice (Kassa) vendégeként.

Szlovák hokiliga: hazai pályán kapott ki a DVTK

Jó kezdés és vezetés után újabb érthetetlen összeomlást mutatott be a DVTK, amelynek idénybeli mérlege a gyetvaiakkal szemben háromból három vereség, 3–17-es gólkülönbség mellett.

DVTK Jegesmedvék: Dave Allison távozik, Tokaji Viktor az új vezetőedző

A csütörtöki naptól már nem Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. A szezon hátralevő időszakában a magyar jégkorong egyik kiemelkedő alakja, Tokaji Viktor irányítja a Tipos Extraligában szereplő csapatot – számolt be honlapján a klub.

Szlovák jégkorongliga: sima vereséget szenvedett otthon a DVTK

A DVTK Jegesmedvék csapata hazai pályán simán, 4–0-ra kikapott a szlovák Dukla Mihalovcétól a szlovák jégkorongliga alapszakaszának pénteki játéknapján – írja az MTI.

Szlovák hokiliga: otthon kapott ki a DVTK a Zvolentől

A nemzetközi bázisú szlovák jégkorongbajnokság keddi játéknapján a DVTK Jegesmedvék hazai pályán szenvedett vereséget a Zvolentől 3–2-re úgy, hogy 1–0-s hátrány után a második harmad közepére még fordítani tudott.

Szlovák hokiliga: hiába jött vissza kétgólos hátrányból a DVTK

A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnapi játéknapján a DVTK Jegesmedvék 3–2-re kikapott a Besztercebánya vendégeként.

Szlovák hokiliga: Majoross Gergely lett az Érsekújvár edzője

A szlovák hokiliga 9. helyén álló HC Nové Zámky bejelentette, hogy Majoross Gergely az új vezetőedzője.


Kézilabda Eb: Tudta-e?