Női kézi: Tilinger Tamara túl van a kemoterápiás kezeléseken

Az út felénél jár, csatát nyert a betegséggel szemben Tilinger Tamara, korábbi háromszoros magyar válogatott kézilabdázó, aki márciusban önellenőrzés során talált egy csomót a bal mellében, amiről kiderült: rosszindulatú. Az egykori irányító már túl van 13 kemoterápiás kezelésen, állapotáról pedig a feol.hu-nak beszélt részletesen.

Női kézi: „Nincs más opció, meg fogok gyógyulni” – mellrákkal küzd az egykori válogatott irányító

Mellrákkal küzd a tavaly visszavonult háromszoros válogatott kézilabdázó, Tilinger Tamara, aki egy önellenőrzés során talált egy csomót a bal mellében. A daganatról később kiderült: rosszindulatú – írja a feol.hu.

Női kézi NB I: túl a hetedik térdműtéten a listavezető csapatkapitánya

Ismét kés alá feküdt Tilinger Tamara, a női NB I-ben szereplő Mosonmagyaróvár kézilabdázója – számolt be róla a Győr-Moson-Sopron megyei klub a hivatalos honlapján.

Női kézilabda: Tilinger és Horváth is Mosonmagyaróváron marad

A női NB I 10. helyén álló Mosonmagyaróvár két meghatározó játékosával is hosszabbított: Tilinger Tamara és Horváth Bernadett a következő szezonban is a kézilabdacsapatot erősíti.

Női kézi: nem várhatott tovább a műtét az Óvár kapitányánál

A hétvégén a Budaörs elleni női kézilabda NB I-es meccset az utolsó másodpercekben eldöntő Tilinger Tamara műtéten esett át. A mosonmagyaróváriak csapatkapitánya hetek óta térdsérüléssel küszködött, a beavatkozásra végül hétfőn került sor – derül ki a klub közleményéből.

Női kézi: válogatott átlövőt igazolt a Mosonmagyaróvár

Újabb játékossal erősödött az NB I/B Nyugati csoportjában induló Mosonmagyaróvár, a klub kétéves szerződést kötött Tilinger Tamarával.

Női kézi: a fehérvári átlövő térdét ötödször is megműtötték

A héten átesett a térdműtéten Tilinger Tamara, a Fehérvár női kézilabdacsapatának házi gólkirálynője, aki a tervei szerint decemberben tér vissza a parkettre.  

Női kézi: porcplasztikára van szüksége a fehérvári átlövőnek

Továbbra sincs rendben Tilinger Tamara korábban műtött térde, a Fehérvár női kézilabdacsapata átlövőjének porcplasztikázásra van szüksége, hogy folytatni tudja karrierjét.

Videó: Ez a Fradi nem fog hatvan percig parádézni - Tomori

A női kézilabda NB I-ben a Ferencváros a vártnál nehezebben nyert a Fehérvár ellen. Tomori Zsuzsanna szerint még érződik a Viborggal játszott párharc hatása. Az átlövő hozzátette, nem érdekli, hogy milyen játékkal győztek, lényeg, hogy sikerült. Szikora Melinda is nagyon kritikusan látta a csatát, szerinte a Fehérvár jobban küzdött a győzelemért.

Videó: „Az nem fér bele, hogy egy ember két játékost összeránt!”

Bár a Vác női kézilabdacsapata 25–24-re legyőzte hazai pályán a Fehérvárt, a vendégek 46–44-es összesítéssel továbbjutottak az EHF-kupa negyeddöntőjébe. A mérkőzés után a váciak vezetőedzője, Konkoly Csaba és a válogatott kapusa, Triffa Ágnes, míg a vendégektől Tilinger Tamara és Siti Bea másodedző értékelt az NSO Tv-nek.

Női kézilabda: az Alcoa játékosa, Tilinger fél évre kidőlt a sorból

A női kézilabda-bajnokság hét végi rangadóján az Alcoa kis híján meglepetést szerzett a Vác otthonában. Pedig egyáltalán nem indult jól a mérkőzés a vendégeknek, hiszen a 10. percben Tilinger Tamarát egy ártalmatlan szituációt követően fellökte Temes Bernadett. A válogatott irányító súlyos térdsérülést szenvedett, s legalább féléves kihagyás vár rá.


Kézilabda Eb: Tudta-e?