Női kézi: 2024-ig hosszabbított Oftedalék szövetségi kapitánya

A Norvég Kézilabda-szövetség 2024-ig meghosszabbította Thórir Hergeirsson szövetségi kapitány szerződését – számolt be róla a handball.no.

Kézilabda: Löke mégsem a Larvikhoz megy, a Vipersben folytatja – sajtóhír

A Hamar Arbeiderblad információja szerint mégsem a másodosztályú Larvikban folytatja a pályafutását Heidi Löke. A Storhamar 36 éves, olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok beállója ugyan korábban elkötelezte magát az élvonalból kizárt kézilabdacsapathoz, ám a válogatottság miatt úgy tűnik, inkább a Viperst választja.

Női kézilabda Eb: „Csak egy Nora Mörk van a világon”

Egy héttel a női kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt Thorir Hergeirsson, a címvédő norvég válogatott szövetségi kapitánya maga sem tudja, mire számítson csapatától a tornán Nora Mörk hiányában.

Női kézi-vb: „Nagyszerű volt a végén Nora Mörköt sírva látni”

A francia női kézilabda-válogatottal vasárnap világbajnoki címet ünneplő Alexandra Lacrabere érdekesen nyilatkozott a L'Équipe hétfői számában a címvédő norvégok elleni sikerről.

Heidi Löke számára még mindig különleges a magyarok elleni mérkőzés

A címvédő Norvégia ellen kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon (20.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Az újra vb-címről álmodó északiak számára mi jelentjük az első lépcsőfokot az aranyig vezető úton, a nyitány előtt Thorir Hergeirsson szövetségi kapitánnyal és a csapat kulcsjátékosával, a korábbi győri Heidi Lökével beszélgettünk az esélyekről. A magyar válogatott edzésén járva a születésnapos Szekeres Klára árulta el, mi lenne számára az igazi ajándék.

Kézi: Rasmussen a 4. helyen zárt az Év edzője-szavazáson

A negyedik helyen végzett Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a nemzetközi szövetség (IHF) Év edzője-szavazásán.

Kézilabda: két izlandi lett az év edzője az IHF-nél

A norvég női kézilabda-válogatottat irányító izlandi Thorir Hergeirssont, valamint honfitársát, a német férfiválogatott szövetségi kapitányi tisztét betöltő Dagur Sigurdssont választották meg 2015 legjobb edzőinek a nemzetközi szövetség (IHF) hagyományos szavazásán.

Női kézi: a norvégok 2020-ig hosszabbítottak kapitányukkal

A norvég női kézilabda-válogatottat irányító Thorir Hergeirsson 2020-ig meghosszabbította szerződését a norvég szövetséggel.

Ez igen! A futball-vb-re készül a korábbi kézilabdázó

A norvég női kézilabda-válogatott izlandi szövetségi kapitánya, Thorir Hergeirsson lánya, Maria Thorisdottir éveken keresztül versenyszerűen kézilabdázott és futballozott, párhuzamosan. A 21 éves sportoló tavaly nyáron fájó szívvel, de eldöntötte, hogy a zöld gyepen szeretne sikereket elérni, ezért minden energiáját a labdarúgásra fordítja. Eddig úgy fest, jól döntött.

Kézilabda: Vranjes és Hergeirsson lett az év edzője

Ljubomir Vranjest és Thorir Hergeirssont választották meg 2014 legjobb kézilabdaedzőjének.

Kézi: két spanyol is lehet az év legjobb edzője

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) nyilvánosságra hozta a 2014 legjobb edzője cím jelöltjeinek nevét.

Női kézi Eb: a norvég sikerkapitány „életfogytos” szerződést kaphat

Ünneplik a Norvég Kézilabda-szövetségben a női válogatott Európa-bajnoki címét, és a dicséretből bőven kijut a szövetségi kapitány Thórir Hergeirssonnak is, aki új – és akár „életre szóló” – szerződésajánlatot kap.

Női kézi: a norvég kapitány is üdvözölte a Böhnről szóló híreket

Szerdán hazatérhetett Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, akinek a szervezete már teljesen rákmentes, így mostantól koncentrálhat a megerősödésére. A jó híreket üdvözölte Böhn kollégája, a norvég kapitányi posztot betöltő Thorir Hergeirsson is.

Kézi: Rivera és Hergeirsson lett az év edzője az IHF-nél

A férfiaknál a spanyol Valero Rivera, a nőknél az izlandi Thorir Hergeirsson lett az év edzője 2012-ben a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) által szervezett szavazáson.

Női kézi: közös edzést tartott a Győr és a norvég válogatott - fotók

A héten Győrben edzőtáborozik a norvég női kézilabda-válogatott, és a mai nap során az északiak közös, nyílt edzést tartottak az ETO-val.

Kézi: ismét a norvég és a dán kapitány lesz az év edzője?

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közlése szerint július 1-jétől augusztus 1-jéig lehet szavazni a 2012-es év legjobb férfi és női edzőjére. A világ legjobb trénereiből és az IHF szakértőiből álló csoport mindkét nem esetében egy ötfős listát állított össze, amelyre várja a média és a szurkolók voksait. Legutóbb Thorir Hergeirsson, a norvég női és Ulrik Wilbek, a dán férfi válogatott szövetségi kapitánya végzett az élen, akik most is ott vannak a jelöltek között.