Indonézia: Páncélozott rendőrautók jöttek értünk – Doll

Mint arról beszámoltunk, minden idők második legsúlyosabb stadionkatasztrófája történt magyar idő szerint még szombaton Indonéziában, ahol legalább 125-en meghaltak egy élvonalbeli bajnoki után, amikor a pályára özönlő szurkolókat könnygázzal próbálták a rendőrök megállítani. A német Bild megszólaltatta az április óta a délkelet-ázsiai ország első osztályában szereplő Persija Jakarta csapatánál edzősködő, korábban a Ferencvárosnál is dolgozó Thomas Dollt.

Edzősors: „Németországban teheneket küldünk ilyen pályára, nem focistákat” – Doll kifakadt

A Ferencváros korábbi vezetőedzője, a jelenleg az indonéz labdarúgó-bajnokságban szereplő Persija Jakartát irányító Thomas Doll egy sajtótájékoztatón adott hangot a nemtetszésének. A német tréner azt kifogásolta, hogy katasztrofális minőségű edzőpályán kellett dolgoznia csapatával Borneón, a Madura United elleni kupameccs előtt.

Edzősors: Jakartában száguldhat Doll csapata – és a motorosok is

A Ferencváros korábbi vezetőedzőjét, Thomas Dollt az őrületbe kergeti a rengeteg robogó az indonéz fővárosban, ám a Persija Jakarta élén mégis élvezi a munkát, és várja, hogy magyar felesége és kislánya megérkezzen hozzá.

Világfutball: eltiltották Indonéziában Thomas Dollt – de nem a futballtól

Eltiltotta az autóvezetéstől vezetőedzőjét, a korábban az FTC-t is irányító Thomas Dollt az indonéz labdarúgó-bajnokságban szereplő Persija Jakarta vezetősége, amely a döntést a fővárosban tapasztalható közlekedési káosszal és a rengeteg robogóssal indokolta.

Edzősors: Thomas Doll Indonéziában kapott kispadot

A Ferencváros korábbi vezetőedzője, Thomas Doll az indonéziai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Persija Jakarta vezetőedzője lesz a következő idénytől – írja a klub honlapja. A német szakember három évre írt alá.

NB I: a Fradival legutóbb Doll kezdett rosszabbul Csercseszovnál

A labdarúgó NB I 19. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a mezőkövesdi győzelmével élre álló Puskás Akadémia, a Ferencváros ellen óriási gólt szerző Ádám Martin, a Fehérvár ellen duplázó Szécsi Márk, de kiderül az is, hogyan kezdtek az elmúlt években az új edzők az FTC kispadján. 

Several athletes and coaches like to live in Hungary

Despite the comings and goings, several athletes and coaches like our country, and settled here, where besides successes and failures, they found love.

Magyarországon vannak otthon – több sportoló és edző is megkedvelte hazánkat

Hiába a nagy jövés-menés, több sportoló és edző is megkedvelte hazánkat, nálunk telepedett le, ahol a sikerek és kudarcok mellett a szerelem is rájuk talált.

Szerb királyság a Vidiben; ennyire egyszerű lenne a recept?

A tavaly tavasszal elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2017–2018-as NB I-es idényt idézzük fel.

Thomas Doll: I want to work!

Head coach of Ferencváros Thomas Doll is expecting a baby with his Hungarian wife. They spent the summer at Lake Balaton, and he would like to return to work.

Thomas Doll: Dolgozni akarok!

Magyar feleségével kisbabát vár a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Thomas Doll, aki a nyarat a Balatonon töltötte, és újra fejest ugrana a munkába.     

Eb 2020: Németország ellen erre kevesen képesek – Dárdai Pál

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott közel állt a halálcsoportból való továbbjutáshoz, ám 2–2-es döntetlent játszott Németországgal, így búcsúzott az Európa-bajnokságtól. A Münchenben rendezett mérkőzés után többek között Dárdai Pál, Király Gábor, Lőw Zsolt, Lothar Matthäus és Thomas Doll értékelte röviden a kontinenstornán történteket.

Eb 2020: Bízhatunk a hősies küzdőszellemben – Dárdai Pál

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 21 órától Németországgal találkozik Münchenben az Európa-bajnokság F-csoportjának 3. fordulójában. A mérkőzés előtt többek között Dárdai Pál, Détári Lajos, Király Gábor, Lőw Zsolt és Thomas Doll beszélt a várakozásairól.

DAC: marad a német vonal? Doll is lehet az új vezetőedző

Bernd Storck távozása után Dunaszerdahelyen az idény végéig a német mester eddigi asszisztense, Németh Antal vette át a vezetőedzői feladatokat.

FTC: Örülök, hogy az a munka, amit mi annak idején elkezdtünk, továbbra is gyümölcsözik – Thomas Doll

A Ferencváros előző vezetőedzője, a továbbra is Budapesten élő Thomas Doll szívesen dolgozna ismét a magyar labdarúgásban – írja az MTI.

Nem volt fölösleges légiós: Doll csúcsra járatta idehaza a Fradit!

A tavaly tavasszal elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2015–2016-os NB I-es idényt idézzük fel.

Amikor a bajnoki cím sem volt elég Fehérváron

A tavaly tavasszal elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2014–2015-ös NB I-es idényt idézzük fel.

Thomas Doll: Marco Rossi does a great job with the Hungarian national team

Ferencváros' former head coach still hasn't left Hungary behind, and also shares his opinion on German football.

Edzősors: Marco Rossi remek munkát végez a válogatottal – Thomas Doll

A Ferencváros korábbi vezetőedzője továbbra sem szakadt el Magyarországtól, és van véleménye a német futballról is.

Magyar válogatott: Jó nézni ezt a csapatot – Doll

Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője a Budapester Zeitungnak hosszú interjút adott, amelyben beszél a magyar válogatottról és az FTC-ről, de kritikus szavakkal illeti például az utánpótlásképzést.


Kézilabda Eb: Tudta-e?