Honvéd: Dean Klafuric veszi át a csapat irányítását – hivatalos

Alig negyedórával azután, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd közölte, közös megegyezéssel távozik Thomas Courts vezetőedző, bejelentette, hogy a horvát Dean Klafuric veszi át a helyét.

Honvéd: már nem Thomas Courts a vezetőedző – hivatalos

Múlt kedden megírtuk, hogy az edzőt – és sportigazgatót – váltó Mol Fehérvárt követheti a Budapest Honvéd is: a Nemzeti Sport értesülése szerint a kispesti klubnál hamarosan megköszönik Thomas Courts eddigi munkáját. A fővárosi együttes hétfő délután a hivatalos honlapján jelentette be a hírt: a szakember és a klub közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.

Bp. Honvéd: távozhat Thomas Courts, horvát edző érkezhet – NS-infó

A hétfőn edzőt – és sportigazgatót – váltó Mol Fehérvárt követheti a Budapest Honvéd is: a Nemzeti Sport értesülése szerint a kispesti klubnál hamarosan megköszönik Thomas Courts eddigi munkáját.

NB I: hétfőn Kruscsics állja a vacsorát az Újpestnek

A labdarúgó NB I 9. fordulójában az Újpest kiütötte a Kisvárdát, míg a Debrecen őrült, hétgólos mérkőzésen verte meg a Budapest Honvédot. A lila-fehérek vezetőedzője, Milos Kruscsics a mérkőzés után elmondta, mivel motiválta a duplázó Fernand Gourét, Török László, a Kisvárda trénere szerint pedig semmi nem utalt csapata gyenge teljesítményére. Edzői értékelések.

NB I: ritmustalan Kisvárda, érett Honvéd – mestermérlegek

A Budapest Honvéd vasárnap Nenad Lukics értékesített tizenegyesével 1–0-ra legyőzte a 12 bajnoki mérkőzés óta veretlen Kisvárdát – ráadásul idegenben. A találkozó után értékelték a vezetőedzők a látottakat.


Kézilabda Eb: Tudta-e?