Paralimpia 2020: Thomas Bach is ott lesz majd a megnyitón

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke is ott lesz a tokiói paralimpia megnyitóünnepségén – írja az MTI.

Tokió 2020: Az olimpia felülmúlta a várakozásokat – Thomas Bach

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a tokiói játékok felülmúlták az előzetes várakozásokat.

Tokió 2020: Naruhito császár fogadta Thomas Bachot

Naruhito császár csütörtökön, a tokiói nyári ötkarikás játékok megnyitójának előestéjén fogadta Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét – számolt be róla az MTI.

Tokió 2020: jönnek a konzervhangok az olimpiára is

Thomas Bach és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem szeretné, ha a nézők hiánya miatt a sportolók egyedül éreznék magukat a játékok közben, így a korábbi példáknak megfelelően az olimpiai versenyek alatt is előre felvett közönséghangot játszanak le – számolt be róla az insidethegames.com oldal.

Tokió 2020: „A NOB tisztában van a japánok szkepticizmusával”

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tisztában van a japán nép szkepticizmusával a világjárvány közepette pénteken kezdődő tokiói nyári játékok kapcsán, ugyanakkor Thomas Bach elnök abban bízik, hogy a rendező ország sportsikerei javítanak majd a közhangulaton.

Tokió 2020: beoltott NOB-tagok adhatnak át érmeket

A tokiói olimpia eredményhirdetéseinél közreműködhetnek és érmeket adhatnak át azok a NOB-tagok, akiket teljes körűen beoltottak koronavírus ellen – írta az insidethegames.biz portál Thomas Bachra, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökére hivatkozva.

Tokió 2020: tiltakoznak Bach hirosimai látogatása ellen

Tiltakozók egy csoportja arra szólította fel a hirosimai városvezetést, hogy törölje Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének péntekre tervezett látogatását – számolt be róla az MTI.

Tokió 2020: Thomas Bach kiállt a nézők kizárása mellett

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke „szükséges döntésnek” nevezte, hogy zárt kapuk mögött rendezik a július 23-án kezdődő tokiói ötkarikás játékok összes versenyét – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Tokió 2020: rendkívüli állapot lesz a japán fővárosban az olimpia alatt

Tizenöt nappal a tokiói ötkarikás játékok kezdete előtt megérkezett Japánba Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

Tokió 2020: Thomas Bach további oltásra buzdít

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke arra buzdít, hogy lehetőség szerint az eddigieknél is nagyobb mértékben oltsák be a koronavírus ellen a július 23-án kezdődő tokiói játékok résztvevőit és közreműködőit – számolt be róla az MTI.

Olimpia 2032: a NOB végrehajtó bizottsága Brisbane-t javasolja

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága Brisbane-t javasolja a 2032-es nyári játékok helyszínének.

Tokió 2020: Bach törölte júniusra tervezett látogatását

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach csak júliusban érkezik meg az idén nyárra halasztott olimpia helyszínére.

Olimpia: Bach szerint Tokió a legfelkészültebb házigazda

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke a legfelkészültebb házigazdának nevezte Tokiót, amely idén nyáron ad otthont a tavalyról elhalasztott nyári ötkarikás játékoknak, valamint a paralimpiának.

Tokió 2020: Bach egészségügyi dolgozókat ajánlott fel a rendezőknek

Egészségügyi dolgozókat és munkájukat ajánlotta fel a két hónap múlva kezdődő tokiói olimpia, valamint az utána következő paralimpia szervezőinek Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

Tokió 2020: elhalasztották Bach májusi látogatását

Elhalasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének, Thomas Bachnak a májusi látogatását Japánba – írja az MTI.

Tokió 2020: a szervezők szerint „nehézkes” Bach májusi látogatása

Hasimoto Szeiko, a tokiói olimpia szervezőbizottságának elnöke szerint „nagyon nehézkesnek” tűnik, hogy Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke május közepén ellátogathasson a tavalyról idén nyárra halasztott játékok helyszínére – írja az MTI.

Tokió 2020: a NOB elnöke optimista a sportolók beoltottságát illetően

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke bízik abban, hogy a tokiói résztvevők „nagyon nagy száma” koronavírus elleni oltást kap, még mielőtt az ötkarikás játékok július 23-án megkezdődnek.

Olimpia: megváltoztatná a jelmondatot Thomas Bach

A TASS orosz hírügynökség közlése szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, Thomas Bach megváltoztatná az olimpiai jelenlegi, „gyorsabban, magasabbra, erősebben” jelmondatát. A szervezet első embere úgy gondolja, hogy az „együtt” szó is helyet kaphatna a mottóban.

Eb 2020: Bach szerint az eseménynek pozitív hatása lehet az olimpiára

Thomas Bach reméli, hogy az idei labdarúgó Európa-bajnokság – amelynek egyik társházigazdája Budapest – pozitív hatással lesz a tavalyról ugyancsak 2021 nyarára halasztott tokiói ötkarikás játékokra is.

Tokió 2020: Thomas Bach májusban Japánba látogat

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke májusban Japánba látogat, és találkozik Szuga Josihide miniszterelnökkel – írja az MTI.