Tokió 2020: a NOB is segíthet a résztvevők beoltásában

Thomas Bach felvetette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hozzájárulna a jövő évre halasztott tokiói játékok részvevőinek beoltásához – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

NOB: a súlyemelés olimpiai jövőjéről Tokió után döntenek

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke azt mondta, a jövő nyári tokiói olimpia után döntenek arról, ott lehet-e a súlyemelés a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon is – írta a Magyar Távirati Iroda.

Tokió 2020: Nem élveznek előnyt az oltásnál az olimpikonok – Thomas Bach

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint nem élveznek előnyt a koronavírus-oltás során a Tokióba utazó sportolók.

Tokió 2020: Bach reagált az olimpia lemondásáról szóló hírekre

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint nincs terítéken a 2021-re halasztott tokiói játékok lemondása.

NOB: Thomas Bach virtuálisan vette át a békedíjat

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke hétfőn megkapta a múlt hónapban megítélt dél-koreai békedíjat – írja az MTI.

NOB: Thomas Bach nem lesz ott személyesen a szöuli díjátadón

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke tekintettel a koronavírus-járványra úgy döntött: nem utazik el a Koreai Köztársaságba, hogy személyesen vegye át a neki megítélt békedíjat.

Tokió 2020: Bach szerint külföldi szurkolók is lesznek

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerdán közölte, a jövő nyárra halasztott tokiói olimpia szervezői arra számítanak, hogy koronavírus-járvány ellenére külföldi szurkolókat is fogadnak majd – írja az MTI.

Olaszország: Thomas Bach aggódik az olasz sporttörvény miatt

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke ismét figyelmeztette az olasz kormányt a tervezett új sporttörvénye miatt, amelyet ha elfogadnak, akkor Bach szerint veszélybe kerülhet a 2026-os olaszországi téli olimpia és paralimpia megszervezése.

Tokió 2020: Bach szerint bizakodásra ad okot a sportesemények visszatérése

Az, hogy ismét rendeznek különböző sportágakban sporteseményeket, bizakodásra ad okot a jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia tekintetében is Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint.

NOB: Bach szerint a sport az emberek egyesítésével járul hozzá a békéhez

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint az olimpiai játékok az egyetlen olyan esemény, amely képes összehozni a világ országait.

Irán: kivégeztek egy birkózót, aki megölt egy biztonsági őrt

Kivégezték Iránban a birkózó Navíd Afkarit azt követően, hogy a bíróság bűnösnek találta egy biztonsági őr meggyilkolásában a két évvel ezelőtti kormányellenes tüntetések során – közölte szombaton az iráni állami média.

Tokió 2020: A vakcina és a tesztelés nem csodaszer – Bach

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a tesztelés és a koronavírus elleni vakcina nem csodafegyver a jövőre halasztott nyári játékok megrendezésével kapcsolatban.

FISU: budapesti központtal rendezik meg a világfórumot

A Testnevelési Egyetem ad otthont a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) online hallgatói világfórumának, amelyre augusztus 12. és 14. között kerül sor.

NOB: Thomas Bach másodszor is indul az elnöki posztért

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezetője másodszor is indul az elnöki posztért.

Tokió 2020: a NOB számára az olimpia törlése egyszerűbb lett volna

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint az általa irányított szervezet számára a halasztásnál egyszerűbb megoldás lett volna törölni a 2020-as, tokiói olimpiát.

Sportújságírás: online konferenciát tartott az AIPS

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség csütörtök délutáni megbeszélésén a járvány okozta nehézségek, illetve az ezzel kapcsolatos megoldások jelentették a fő témát.

NOB: maradt a decemberi időpont a 2024-es program véglegesítésére

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete úgy határozott, hogy továbbra is érvényben marad a 2020 decemberi dátum a 2024-es párizsi nyári játékok versenyszámokat rögzítő programjának és versenyzői kvótájának véglegesítésére.

NOB: folyamatos egyeztetések a járvány kezeléséről

A nyári teljes ülés előtt kétszer, közvetlenül utána pedig egyszer tanácskozik majd a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezető testülete.

Tokió 2020: újabb halasztás nem lesz, a következő lépés a törlés!

Thomas Bach szerint ha a koronavírus-járvány miatt jövőre sem lehet megrendezni a tokiói nyári játékokat, akkor később már nem is fogják.

Tokió 2020: a WHO főigazgatója szerint nem lesz egyszerű

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője úgy véli, a pandémia után nem lesz egyszerű biztonságos világméretű összejövetelt rendezni jövőre a tokiói nyári játékokon.